Reklama

Reklama

Blade

(seriál)
  • USA Blade: The Series (více)
USA, 2006, 9 h 58 min (Minutáž: 46–92 min)

Tvůrci:

David S. Goyer

Předloha:

Marv Wolfman (komiks)

Kamera:

Robert C. New

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Sticky Fingaz, Jill Wagner, Nelson Lee, Jessica Gower, Neil Jackson, Paulette Victor-Lifton, Larry Poindexter, Emily Hirst, John DeSantis, Sonja Bennett (více)
(další profese)

Epizody(12)

Nesmrtelný bojovník Blade, napůl člověk a napůl upír, bojuje proti rozmáhajícímu se upírskému podsvětí, které se snaží postupně vyhubit celou lidskou rasu... (oficiální text distributora)

Recenze (53)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáte si na úvod filmového Bladea? Snipes ve zpomaleném záběru vchází mezi upíry, každý jeho krok duní a vy víte, že přichází ten absolutně nejvíc cool chlápek ever. Má totální charisma a jen z téhle scény je vidět, jaký frajer v zabíjení upírů je. Na stranu druhou, kdo schválil jako seriálového následovníka Stickyho Fingaze, ten by se měl okamžitě klidit z filmového a televizního průmyslu. Ze všech hlavních i vedlejších postav je právě "nový" Blade tím nejslabším. je to jednoduše ňouma, co se tváří strašně drsně a hraje ještě hůř je Seagal v současný formě. A zbytek seriálu nestojí stejně tak za řeč. Scénář je hrozný a příběh by se dal odvyprávět za 4 díly. Akce velmi podprůměrná a nebýt trochu lepších dílů ve druhý polovině, byl by Blade můj první seriál, který by to odnesl odpadem. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z filmařského hlediska obstojí pouze první díl filmové série, dvojka měla hloupoučký scénář, ale stále ještě charismatického hrdinu a slušné akční scény. Trojce jsem se moudře vyhnul a na zkoušku absolvoval tři díly seriálu. Je to jen kaše, která má těžit z úspěchu filmové série s hrdinou, který je doslova protipólem toho, jak by si fanoušek svého Bladea představoval, se sterilním dějem a nulovou atmosférou. Ztráta času. Celkový dojem: 20 %. ()

Reklama

TSZ 

všechny recenze uživatele

No každopádně je to lepší než jsem čekal,sice žádný zázrak ale jde to. Hlavní představitel se snaží seč může,tváří se přímo ultradrsně ale na Wesleyho Snipese prostě nemá a nikdy mít nebude.Dá se říct že filmový Blade by svoji televizní napodobeninu skopal dokulata, nicméně celý seriál mohl určitě dopadnout mnohem hůř než nakonec dopadl.Dá se na to koukat a je to rozhodně,ale rozhodně lepší než BLADE TRINITY. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Tak nevim. Je mozne, ze v sirsim smyslu ma serial neco do sebe a rozpracuje svet Bladea podobne jako to udelal serial Highlander, pro ktereho mam slabost. Videl jsem jen jeden dil a u nej sem se dobre bavil, ale bohuzel ne tak jak tvurci zamysleli. A herectvi hlavniho predstavitele tomu bohuzel nasadilo korunu. 1* za Kristu...ta mela alespon styl. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

1 séria Vydarený seriál, avšak stvorený len a len pre fandov čierneho hláškara. Úvodný film bol trochu slabší, ale v ďaľších častiach sa toho divák dozvie omnoho viac (o Bladeovej minulosti aj o vzťahoch medzi upírmi). Krásne prepracovaný svet, ktorý skvelo dopĺňa filmy (a vlastne aj napráva sérii reputáciu). Snipes je len jeden, ale aj na Stickyho sa dá zvyknúť a scenáristicky sú Bladeove výstupy zvládnuté na jednotku. V snahe o kompletné "prekopanie" upírskeho sveta scenáristi občas zakopnú, ale taký otrlý fanúšik ako ja dokáže prepáčiť aj niektoré zbytočnosti snažiace sa o hĺbku (Marcusova minulosť). Škoda, že zatiaľ zamrzol pri prvej sérii... ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama