Reklama

Reklama

Láska na druhý pokus

(TV film)
  • USA Twice Upon a Time (více)

Obsahy(1)

Beth Sagerová je mladá žena, která má profesionální i osobní krizi. Joe, její dlouholetý přítel ji přesvědčí, aby se vzali, ale Beth se neumí rozhodnout, protože i když Joa miluje, ve vztahu se nudí. Beth pracuje jako produkční úspěšného televizního seriálu, který se zaobírá paranormálními jevy. Jednoho dne se dozví, že místo ní povýšili ve firmě její úhlavní nepřítelkyni Alanu a navíc ji oznámí přítel ze střední školy, národní basketbalový hrdina, své zásnuby s tanečnicí v Las Vegas. Blíží se den díkuvzdání a Joe přesvědčí Beth, aby zapomněla na své trápení a strávila s ním romantický víkend. Po slavnostní večeři ve francouzské restauraci si Beth přeje přání, které chce aby se jí splnilo - začít žít nový život... Následující ráno se vzbudí v hotelovém pokoji a zjišťuje, že její život se náhle úplně změnil. Je sice obklopená těmi stejnými lidmi, jen jejich úlohy se změnili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Před zhlédnutím filmu jsem si říkal: to bude fajn, co se dá na tak vděčném tématu (alternativní realita) zkazit ? No, bohužel zkazit se dá všechno. Představoval jsem si, že hrdinka bude mít v alternativním životě jiného manžela a lepší postavení v práci, což taky měla, jenže tvůrci neznají míru a hrozně přehánějí, takže ten jiný svět není alternativní jen pro hrdinku, ale pro celé lidstvo: rakovina se léčí injekcemi, místo letadel létají vzducholodě, písmena se píšou obráceně a vedlejší postavy mají jiný charakter i sexuální orientaci atd (tyhle blbosti mě neskutečně sraly). Přitom to nebylo nutné, stačilo se omezit pouze na hrdinčin život a úplně by to stačilo, dalo se z toho vytěžit hodně. Takhle to tvůrci úplně promrhali. K tomu připočtěte, že herci hrozně přehrávají a nejsou nijak zvlášť sympatičtí. ()

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak trapný, až to opravdu bolelo. Jak jsem se k tomuhle snímku dostal? Znáte to, na návštěvě, drby, káva, zákusky a na mě zbyla TV, s neměnitelným kanálem :o( ()

Reklama

Reklama