Reklama

Reklama

Ledová smrt

  • Česko Ledová kořist (více)
Trailer

Partia snowboardistov sa vyberie za pôžitkami do vysokohorskej oblasti. Po zranení jedného z nich sú nútení vyhľadať pomoc - a jediným útočiskom sa zdá byť horská chata v jednej z dolín. Tá je opustená a bez funkčného telefónu, zato s poriadnou zásobou alkoholu a množstvom prázdnych izieb. Niekto alebo niečo sa však v chate predsa len ukrýva. A prvú obeť delí od smrti iba krátky okamih. Kratší ako švihnutie horolozeckým krompáčom... (Nick Tow)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Tak tu máme pro změnu norský horor. Moje krásná přítelkyně byla v Norsku.
Horor se mi i v celku líbil a některé nelogičnosti mu odpouštím. Stojí to na super hlavní hrdince, která po dlouhé době nevypadá jako top modelka z přední strany pánských časopisů, ale jako normální ženská. Taková Sigourney Weaver :o)
Vytknul bych určitě to, že se ve fimu až moc dlouho nic neděje. Atmosféra se buduje moc složitě a zdlouhavě.
Filmu dám lepší 3* a podívám se hned na druhý díl.
Líbilo se mi, že ta jedna dívka byla zdrženlivá s*xu a nespala s tím klukem, i když on jí nutil a urazil se. Typické pro nevyspělé chlapy- hoka mu tzv. ´´nedá´´ a on jí obviní, že ho nemiluje nebo jí nazve ´´lehkou´´ ženou. Vyspělá osobnost jako jsem já, je jiná. Jsem gotický typ muže. Lidé by měli být zdrženliví a nejdříve se poznávat minimálně rok než se pokustí mít s*x.

 

Filmu dám lepší 3* a podívám se hned na druhý díl.

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Zajimavy, jestli sem se snazil hledat o neco vic, ale da se to najit :D

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Vsude vidim jenom SK dabing. A jako nic proti slovakum, ale radsi bych bral spis Origo, kdyz uz CZ neni, ale to zas najit nemuzu...

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

ževraj ževraj ževraj !Ale chodte.Nieje to žiadna bomba ako mi tu mojí ludia hovorili.Obyčajna priemerna vyvrazdovačka.

anna.williams

anna.williams (hodnocení, recenze)

Norům se tento horor velice povedl. Slušná atomosféra, netypický zabiják, silná žena :-) to se mi líbí!

dubinak

dubinak (hodnocení, recenze)

Já chci ten zázrak taky spatřit.. nemohl by mi pěkně prosím někdo napsat odkaz na stažení tohoto filmu s původním zněním  a s českými titulkami? :) Děkují..

Adya

Adya (hodnocení, recenze)

Skvelý hororík, krásne prostredie, úžasná atmosféra. Postavy mi boli veľmi sympatické a teda mi bolo ľúto, keď prišiel ich čas. Vrah bol slasherovskejší než v druhej časti a popravde, už sa teším na tretiu, aj keď si tam zrejme veľa snehu neužijeme.

Související novinky

Svensk Filmindustri mění vedení

Svensk Filmindustri mění vedení

24.04.2014

Michael Fleischer, generální ředitel SF Film v Dánsku, a Guttorm Peterson, SF Norge v Norsku, ohlásili po více než deseti letech své působnosti ve Svensk Filmindustri svůj odchod. Fleischer u… (více)

Reklama

Reklama