Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když se rodiny společně sejdou na Den díkůvzdání? Téměř cokoliv. Příběh čtyř velice rozdílných rodin, které „uvařily“ několik chutných svátečních překvapení: lásku, zklamání a něco málo překvapení překračujících „všechny meze“. Aneb rodiny - boje - oslavy... a sváteční tradice. (neneka)

Recenze (3)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

No neváhejte, když se v TV objeví film o čtyřech naprosto rozdílných rodinách, které se po svém připravují na Den Díkuvzdání v Americe a každou chvíli se ve filmu objeví nějaký to žrádlo panečku. Kór když jídlo máte rádi. Běloši, Černoši, Hispánci a Vietnamci připravují kopu žrádla, nad kterým se sbíhají sliny každou další nadcházející minutou a do toho se promítá nenápadný příběh, který protne všecky čtyři rodiny. Bylo to fajn. To jídlo bych jim nejradši z toho plátna sežral...Nevím kdy víc jsem si přál mít ovladač, který jsem si vysnil v mém dětství, a který by předemnou zhmotnil všecko, co zrovna vidím v televizi. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Este dobre ze som cechoslovak, aj tak som mal cely ten ich Den Dikuvzdani uprimne v prdeli ... teda zase pardon, mne to uslo a chcel som napisat ze Den Dikuvzdani je u mna v ignore liste : 20 % ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama