Reklama

Reklama

Půjč mi svou ruku

  • Česko Jak se oženit a zůstat single (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2

Obsahy(1)

Pro třiačtyřicetiletého Luise, který se živí vymýšlením parfémů, je život procházkou růžovým sadem. Stále svobodný žije se svou matkou a pěti sestrami a nic mu nechybí. Matku i sestry však věčné obskakování už dávno nebaví. Přišel nejvyšší čas Luise konečně oženit. Luis však vymyslí geniální plán, jak se oženit, a přece zůstat svobodný: najde si dokonalou snoubenku, která ho v den svatby potupně opustí před oltářem. Pak si nikdo v Luisově společnosti na ženění nedovolí ani pomyslet! Kde však dokonalou snoubenku vzít? Zdá se, že zbývá jediná možnost: najmout si ji. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (21)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn francouzská romantická komedie s perfektním Alainem Chabatem, který dostane od rodiny za úkol se do roka oženit a jelikož se mu do toho příliš nechce, tak si zaplatí snoubenku, která musí předstírat jeho ženu. Film má pár vtipných situací a po celý film se nese veselá nálada, ale mám raději bláznivější věci od Francie. Více se film bude líbit lidem kolem 35 let a výše. Příběh****, Akce>Ne, Humor***, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí>Ne. 6/10. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Luis nám na začátku filmu představí celou svou rodinu a jak byl v době Abby ve svých jedenadvaceti letech s dlouhým hárem svou vizáží připomínajícího Adama Sandlere v roli zarostlého izraelského teroristy, bláznivě zamilován do blondýnky Sandrine. S tou se ovšem po nevalných útocích na její osobu ze strany jeho rodiny, známé i jako zasedací G7, která rozhoduje o rodinných záležitostech společným hlasováním, rozešel. Po odchodu Sandriny, s ním ale zůstala její vůně parfému, která mu nedala spát a tak se rozhodl její parfém napodobit, aby si ji připomenul a zároveň se tak stal i jejich tvůrcem. Čas plyne a Luisovi je najednou 43 let a je stále sám. To se samozřejmě nelíbí jeho rodině a tak G7 opět zasedá, aby mu konečně našla pořádnou manželku. Luis je tím ale už unavený a tak dostane nápad, jak se těchto námluv zbavit, rozhodne si najmout profesionální společnici, kterou vybírá se svým přítelem a najednou se ho zeptá: "Pracuje tvoje sestra?" Uměle vytvořený vztah má být jen na 8 týdnu, kdy ho má Emma před svatbou náhle opustit a nikdo mu již žádnou jinou ženu vnucovat nebude, sami ale tušíte, jak to mezi nimi asi dopadne. Velmi oddychový snímek, na který se díky svému nenásilnému humoru příjemně dívá a děj volně plyne až k zdárnému konci, navíc bez toho aniž by vás zbytečně nudil. "Asshole! Asshole! Asshole! Nový papoušek? Dárek od mé ex-ženy." (6/10) ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Pomilionté zpracované, zase to stejně dopadne, ale tady závěru předcházejí zajímavé trampoty s netypickou rodinkou hlavního hrdiny. Nemá cenu čekat nic zásadního, ale jen se bavit - potom čtyři hvězdičky nejsou nadhodnocené. Bohužel závěr se nedokázal vymanit z mnoha klišé, takže jen vkusný humor dohání mírné drhnutí. Udělal jsem velkou chybu, že jsem film sledoval s dabingem. Jednak Charlotte Gainsbourg musí mít určitě krásný hlas a druhak dabing se příliš nevyvedl a mnoho scének kazí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic, ale nakonec jsem dostal docela solidní komedii, kde mě nezaujal příběh jako takový, jako spíš situace, které se v něm odehrávaly. Některé hlášky jsem si dokonce i zapamatoval, a kdyby to šlo, klidně bych se na to podíval znova, jen mi to příjde takové, naprosto normální, ale pár odzbrojujících hlášek to solidně nakopává. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako sebestředný jedináček mohu zodpovědně prohlásit, že kdyby bylo řízení mého života přebráno čarodějnickým koncilem ve složení matka a pět sester, tak statečně prchnu z jejich výročního sletu do míst, kam žádná GPS navigace netrefí. Na druhou stranu bych se přitom bavil o něco méně, než když Louis takticky začne ježibaby zbavovat nadvlády nad svým životem. Takhle to byla celkem slušná zábava, o které budu za pár dní přesvědčen, že jsem ji nikdy neviděl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Pro roli Sandrina dítěte si režisér vybral vlastního syna, Lazara Lartigau. (Snorlax)

Reklama

Reklama