Reklama

Reklama

VOD (1)

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (628)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Komedie by měla pobavit a mně nezbývá než konstatovat, že jsem se za celé dvě hodiny stopáže ani jednou nezasmál, ba co dím, ani jednou jsem neměl pocit, že jsem se smát měl. Kdykoliv se totiž schylovalo k situaci, která zaváněla humorem, obvykle to shodil nějaký vulgarismus, hloupost nebo nedodělek ze strany scénáristy. Tenhle film zjevně cílí na mladší skupinu diváků v teenagerském věku a tomu odpovídá naivita, neupřímnost výpovědi a lacinější humor. Pravdou zůstává, že některé odvěké rozdíly mezi ženským a mužským pohledem na svět a vzájemné vztahy dokáže film zprostředkovat, nicméně takové Bosé nohy v parku dokáží romantiku a nezralost vztahu prodat dvakrát efektněji s neskonale větší noblesou a stylem, no a kterákoliv epizoda ze seriálu Simpsonovi dokáže odhalit nesnáze rodičovství a manželství třikrát vtipněji a kultivovaněji. Zůstává příjemný pohled na hlavní ženské postavy v čele s Katherine Heigl a vědomí, že v příslušném žánru produkují americká studia i neskonale hloupější a řemeslně nepodařenější filmy. Celkový dojem: 40 %. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

V záplave amerických „komédií“ veľmi inteligentne a vtipne pôsobiaci kúsok s postavami karikovanými len do tej polohy, kde ešte pôsobia reálne. Trpí však podobným neduhom ako neskorší Superbad – záver nestíha za zvyškom filmu a neverím mu. Ak sa Apatow naučí svoje kúsky ukončiť tak, aby prevrátil žánrové klišé (viď nedávna Juno) bude to u u mňa na plný kotol. 8/10 ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Pro mě možná nejzajímavější romantická komedie tohoto roku. Začátek trošku pomalejší a celkově trošku kýčovej postupně roste v celku zábavnou komedii, která se zaobírá i jinýma - dospělejšíma problémama než její předchůdci. Je tam pár dobrých scén za které film stojí vidět, jenže je to až moc dlouhé. Ten začátek se mohl trošku zkrátit a sázka s jejich kamarádem nemusela zbytečně narušovat průběh filmu. Naopak se mi fakt líbil Benův zábavnej tanec ala házející kostky, porod a občasné hlášky. Jinak herci nic moc výrazní. Hudba Joe Henry a mistr Loudon WAINWRIGHT III (Elizabethtown, Pilot, Velká ryba, a 40 let panic který byl dříve plánovaný jako předchůdce tohoto filmu, který si ale uchoval režiséra). ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Apatow vsadil na jistotu a přišel s partičkou flákačů v čele s huličem Rogenem. Ten je ve dvojici s kráskou Heigl jako pěst na oko, ale o to věrohodnější jsou jejich třecí plochy s neplánovaným dítětem na cestě. Komediální linie je vedená po cestě těhotenství, která donutí dospět většinu lidí, i když nechtějí. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Zbouchnutá asi měla být po celovečerním debutu 40 let panic pro Apatowa to, co byli Flákači pro Kevina Smithe po Clerks. Jenže přání není vždy otcem myšlenky a onen záměr se vydařil pouze částečně: opětovně tady máme titulní mužské postavy, které musí čelit dospělosti, celá zápletka vychází z jednoduchého a předtím už nespočetněkrát viděného nápadu (ztráta panictví, těhotenství...), komično je založeno na konfrontaci dvou zcela odlišných světů (panic vs. zkušená matka, lempl bez ambicí vs. svědomitá kariéristka) a nechybí spousta popkulturních gagů a sprostých slov ve veskrze milé a chytré podívané. Nelze upřit, že Zbouchnutá je soudržnějši a nerozpadá se tolik jako 40 let panic a že z dlouhých improvizací opravdu vzejdou geniální sekvence. Jenže zatímco u Kevina Smithe jsou všechny pobuřující záběry prostředkem ke sdělení určitého moudra a životní pravdy, u Apatowa to je zatím cílem a výrazné zkrácení by opravdu filmu pomohlo, protože Zbouchnutá je v závěru dýchavičná a neobejde se bez nutných vypravěčských klišé. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • Když jedou Ben (Seth Rogen) a Pete (Paul Rudd) do Las Vegas, navštíví představení slavné akrobatické skupiny Cirque du Soleil. (Stanley619)
  • Ken Jeong, ktorý vo filme hrá postavu lekára Kuniho, je lekárom aj v skutočnom živote. (misterz)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama