Reklama

Reklama

Alison Scott (Katherine Heigl) je krásná a chytrá novopečená televizní reportérka. Ben (Seth Rogen) je oplácaný a líný povaleč, jehož jedinou ambicí je pokračovat ve sladkém nicnedělání, jak jen to půjde. Ti dva se setkali v baru, společně se opili, vyspali a jen tak mimochodem počali nového člověka. Bez vědomí téhle důležité informace se ráno jako rozumní dospělí lidé zastyděli a rozloučili. Navždy. Pak se ale Alison udělalo špatně a Ben přijal telefonát, který jeho dosavadní sladký život pořádně opepřil. Před budoucími rodiči se vynoří zcela zásadní otázka: Je jejich jediné pojítko – společné dítě – natolik pevné, že je navzdory tomu, že jsou natolik odlišní a vůbec se neznají, udrží pohromadě? Odpověď naneštěstí nehledají sami, ale s pomocí řady vedlejších postav, z nichž za zmínku stojí Benovi blázniví spolubydlící nebo Alisonina přemoudřelá starší sestra. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (628)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Apattow zasadil svoji komedii do společenského kontextu (popkulturní narážky všeho druhu), čímž svůj výtvor do velké míry odlišil od jiných a žánrově podobných produktů. Tím mě však neohromil, neb konvence a náležitosti páteře amerických romantiky přeci jen zůstaly. Zbouchnutá na mě působila jako Fidel Castro ve sportovní mikině Adidas, revolucionář, co skamarádil se svým nepřítelem. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí musím hodnotiť presne "polovičným" počtom hviezdičiek. Podľa mňa film nebol tak zlý, ale na druhú stranu.. Je to taký ten film, ktorý si niekedy pustíte napríklad aj viackrát a nemáte naň nejaký špeciálny názor. Proste sa len pozeráte alebo to necháte bežať a pôsobí to ako len dobrá zvuková kulisa. Nebola tam snáď ani jedna veta, v ktorej by nepadlo sprosté slovo. Chápem, že niečo sa musí okoreniť, ale toto bolo príliš. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiste, prijemna romanticka komedie s predvidatelnym dejem, coz tady ale nevadi, diky mnozstvi vtipu a paradnim vedlejsim postavam. Ale wtf 130 minut? Bylo by to perfektni, ale druha pulka filmu uz je precejen slabsi, za coz muze ta delka, pricemz nakejch 100 minut by naprosto stacilo. Ale vsichni herci jsou fajn, film vylozene nudit nezacne nikdy, takze to da ty 4*. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není originální, je předvidatelný a v podstatě probírá všechna klišé, na která si jen při přečtení základního děje vzpomenete. Přesto se spoustou detailů od ostatních podobných komedií liší a přes svojí nadstandardní délku si celou dobu drží slušnou úroveň, baví a samozřejmě moralizuje. Dělá to ale jen v náznacích a to je nejspíš to, co ho odlišuje a mě nechává dát mu s čistým svědomím 80%. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Byla sem se třídou v Rakousku na výměně, strašně sem tam toužila navštívit kino. Tak sme vybírali filmy, pryč šly ty co sem viděla + ty, co by nemohla strávit skupina rakousko-českých puberťáků. Viděla sem v programu Beim Ersten Mal (Knocked up- potažmo Zbouchnutá), mrkla na reakce tady a řikám si: ok, to pude........// Nechala bych se radši někym zbouchnout, než to vidět znova. Mělo to být v angličtině s německými titulky. Ale pozor, bylo to předabované a navíc dost hrozně! Teprve když si pustítě film v jazyce, který se několik let učíte (navíc šlo o hovorovou rakouskou němčinu), zjistíte, jak málo ho vlastně ovládáte. Rozuměla sem klasiky typu: Du bist hüpsch, Ich liebe dich, a pak třeba ještě dramatické: Das Kind ist draussen!!! Ve scéně kde souloží s už těhotnou Alison už samozřejme člověk k zasmání nepotřebuje dokonalé slovní porozumění. Ovšem to nemění nic na věci, že vtip a švih Zbouchnuté spočíval podlě mě hlavně v povedených dialozích, které sem neměla bohužel šanci všechny vychutnat. Za 3*- a to z části proto, že sem mohla mít nohy na židli přede mnou a nikoho to nepohoršovalo:) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně z knihkupectví je možné zahlédnout knihu "Brokeback Mountain", která se stala předlohou pro úspěšný snímek Zkrocená hora (2005). (voresprut)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Zbouchnutá Bible

Zbouchnutá Bible

10.12.2007

Judd Apatow, který vrátil komedie na čelní místa komerčních řebříčků (a zachránil tak čest žánru celkově klidně se koukněte na letošní statistiku kvalitního humoru v kinech), spojil síly se zkušeným… (více)

Reklama

Reklama