Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (330)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Popravdě po těch řečech o kultu trochu zklamání. Film je sice fajn, ale i na svou délku místy moc roztahaný a často mu dochází dech. Vtipkuje se konstantně, ale i přes všechny ty popkulturní odkazy, propírání Star Wars, Smithe a Mewese, Shatnera, spoustu dalších známých ksichtů, co se dělají prdel sami ze sebe v cameích, a trollování Trekkies jsou tu hluchá místa a k vyššímu hodnocení to v podstatě táhne akorát nadupaná finální půlhodinka a šukézní Kristen Bell. Samozřejmě je to film od fanoušků pro fanoušky, takže pokud jste harcore fanda Hvězdných válek a geekovské kultury, bude váš zážitek nejspíš o úroveň lepší. Já jsem prostě vždycky víc ujížděl na Hvězdné bráně. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Pěkné, ale čekal jsem něco jiného, něco ve stylu roadtrip, ale plné narážek na fandy...tohle je takové příjemná komedie, na kterou se bohužel brzo zapomene ()

LyBerion 

všechny recenze uživatele

V dosti místech zábavný a vkusný, ale má svoje hluchá místečka, kterých je tam dost na to aby srazily minimálně hvězdu dolu. Ve filmu nejde vůbec o rivalitu SW/ST, ale hlavně o atmosféru, kterou bych přirovnal Eurotripu a jemu podobným. Každopádně koukatelný je a to i přes jeho tuctovost a ne nejlepší provedení/obsazení. Celé je to o premiéře SW, a když se konečně usadí v kine po půročním čekání jeden z nich pronese "Kluci a co když ten film bude blbej ?" 60% dávám protože sem čekal chudší blbůstku, která mě spíš lépe zabavila, než pobavila. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Vypadněte vocaď, vy trapní Spokožrouti!" Ztřeštěná komiksáková komedie, tak to má být. A Rush já mám opravdu rád! ()

bakeero 

všechny recenze uživatele

Na 3* se to vyškrábalo jen tak tak... :-( Rozhodně promarněná šance. Z tohohle měla být novodobá Bible fanoušků Star Wars. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Jedno varle? Striptýz v gay baru? Sendvič jako podložka na špinavé záchodové prkno ve vězení? Internetový kybersex s desetiletou fanynkou? Škoda toho teenagerského trapného "American Pie" nádechu. Je sice pravda, že je tam více povedených fórů, než jsem původně čekal, ale i tak převažují ty stupidnější. A nenechám se zviklat ani tím, že jsem sám fanoušek sci-fi (ať už ST, SW nebo SG, která se tam mihla v televizi). I trekovský Galaxy Quest byl o něco zábavnější a se starwarsovskými Spaceballs se to vůbec nedá srovnávat. Každopádně pro všechny tyto filmy platí, že kdo není fanouškem ST nebo SW, tak by si měl automaticky ještě jednu hvězdu z hodnocení ubrat. ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebylo tak strašný, jak jsem se zpočátku obával. Slabým místům se tahle taškařice sice nevyhla, Lucasovo sídlo plné stráží z THX 1138 tomu však nasadilo korunu a má spokojenost byla dokonána. Seth Rogen. ()

snek49 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Star wars určitě lepší zážitek, než pro mě. Pár slušných hlášek se našlo, ale i tak mě film nendachl a většinu času jsem se nudil. ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Rád bych dal aspoň tři hvězdičky. Takovýchhle filmů se točí hrozně moc a jediné, čím je tento zajímavý je právě to, že vznikal pro fanoušky. Kdybych to viděl před pěti lety, asi bych byl mírnější. Na dnešní dobu je to moc málo. Část vtipů je dost trapná a ani většina známých tvářích není dostatečně dobře využita. Seth Rogen mě moc nebral a celkově mi to přišlo, jako kdyby se někdo snažil udělat celovečerák z narážek na jiné filmy. To u mě projde seriálu jako je Family Guy, protože od něj čekám trošku jiný druh zábavy, u filmu bych si ale přál, aby mě více ovanula jistá nostalgie a trochu děje. To se mi tady stalo v jediný moment a to, když jsem uviděl strážce zákona z THX 1138. Navíc parta geeku v hlavních rolích není kromě Kristen Bell ani nijak extra sympatická, úplně nejméně dokonce "hlavní" hrdina. Přál bych si vidět původní DC, ale k tomu se asi dneska člověk těžko nějak dostane. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Lidi, nenechte se začátkem odradit. Taky se mi to zdálo jako docela hoavadinka, ale když mě to zhulilo (navykl na ten Joke), tak jsem se pak tlemčil jak býk :) ()

mazzarek odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co se vám na tomto filmu líbilo. Od začátku do konce je to o ničem. Vtipné scénky mi nějak vtipné nepřijdou. Asi nejsem stavěný na tento druh humoru. Těžká nuda. ()

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama