Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

Psema 

všechny recenze uživatele

Rychle ubíhající jednohubka, která však z paměti vyprchává ještě před závěrečnými titulky. Převážně proto, že vlastně o nic nejde a celý film je jen sled na sebe nepříliš dobře navazujících scénech se SW, ST či jiným odkazem. Zábavné to je, ale ne všechny vtipy míří do černého a u některých (nejen Ray Park) jsem dokonce nechápavě kroutil hlavou. Každopádně film, který začíná Chumbawambou, nelze jednoduše odstřelit. Slabších 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sice nejsem skalní fanda Star Wars, ale za fandu se přecejen považuju. Nicméně tento film mi nepřišel nikterak vtipný a ani moc dobrý. Fanoušci se místy dost vlečou a nebýt menších roliček anebo vsuvek zkušených matadorů jakými jsou Kevin Smith, Jason Mewes, Danny Trejo anebo Seth Rogen, tak nevím nevím jak by to s Fanboys dopadlo. ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Možno by celá táto komédia na mňa fungovala viac, keby som mal aspoň nejaký vzťah k téme, z ktorej si robí srandu. Keďže zatiaľ nie som poznačený žiadnym dielom Star Wars a je mi celkom jedno, kto sú trekkies a trekkers a aké majú mezi sebou nedoriešené veci, mám silný pocit, že drvivá väčšina vtipov išla mimo mňa. Škoda. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

4 kámoši (looseři) se vypraví na ranč George Lucase, aby mohli zhlédnout 1. epizodu Star Wars ještě před uvedením do kin, protože jeden z nich umírá a premiéru nestihne. Je to průměr. Nejvíc mě překvapila a ve filmu vyniká Kristen Bell, kterou bych v podobné roli nečekal, a i díky ní dám 3*, byť to je 50%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se méně, než jsem čekal, ale smál jsem se, což je u komedie celkem podstatná věc. Máte opravdu ddobře nakoukány Star Wars - původní epizody? Pokud ano, Fanboys si určitě pusťte. A bavte se. Potěší vás odkazy na tyto filmy (a to nejen citování hlášek, ale rovnou celých scén - návštěva hospody, například), cameo výstupy "Lando Calrissiana" a "princezny Leiy" a dalších (kde je ale ksakru Mark Hammil?), potyčky s fandy Star Treku (objeví se i William "Kirk" Shatner)... No, je toho celkem hodně, ale pořád toho mohlo být víc. Millenium "dodávka" Falcon je skvělá kára, Lucasův ranč boží (vloupal bych se tam hned) a perla všeho, to byla závěrečná hláška. Nadprůměr. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Dodatečně natočené záběry a scény z listopadu a prosince 2007 již nebyly režírovány původním režisérem Kylem Newmanem, ale Stevenem Brillem. (Caszidy)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama