Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hořkosladká komedie o průzkumu lásky všech variacích, věku a stádií... Jedné noci probudí muže noční můra a on se rozhodne trošku projít. Na hřišti zahlédne dva milence a v tu chvíli narazí na Bradleyho Smitha... Ten mu začne vyprávět zvláštní příběhy o lásce a jejích spletitostech. Setkáváme se s Kathryn, Bradleyho první ženou, která ho opustí kvůli jiné ženě. A Dianou, Bradleyho druhou ženou, která se hodí spíš na milenku než manželku. Seznámíme se s Chloé a Oscarem, kteří sní o společném životě daleko od své dřívější bolesti. Potkáváme Esther a Harryho, jejichž láska ke ztracenému synovi přetrvává přestože on jimi opovrhuje. A následujeme Bradleyho na cestě za manželským štěstím. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (82)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Vyprázdněná výpověď o lásce a životě, která by ráda byla studnicí zkušeností, sebejistoty a milostných axiomů. Pokud to tak Benton vidí, je mi ho trochu líto. Modelové situace vystihuje dobře, ale jako celek nemá mnoho co říci. I když herci hrají dobře, je to jedna velká bezbřehá nuda. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na romantické drama a dostal jsem odlehčenou verzi porna, v níž je dramatických prvků asi tolik, co kvalitního masa v hospodském guláši a romantiky jako alkoholu ve Virgin Mojitu. Benton je definitivně senilní. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Špatně napsaný obsah filmu, jen tak pro upozornění:-) Každopádně je pravda, že má Feast of Love pomalé tempo, ale ani mi to tolik nevadilo. Vztahová záležitost o postarším páru, která se vyrovnává se ztrátou syna, o muži s obrovskou smůlou na ženy a o mladých zamilovaných, kteří nemají peníze, ale přesto sní o společné budoucnosti.. Všechny příběhy jsou propletené a tak mě to bavilo, někdy sice víc a někdy zase míň, ale na konci mi ukáply i slzy. Navíc Morgan Freeman skvělý jako vždy. Přesto.. do dokonalosti tomu stále něco schází.Do you think love is a trick or do you think that it's the only meaning there is to this crazy dream? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ne ne, tohle mi skutečně nesedlo. Plácání o životě bez lidskosti, vyprázdněná, akademicky umělá výpověď, sezení solidních herců u látky bez chuti. Robert Benton by měl naznat, že je čas odejít. Holt se už vypravěčsky vyčerpal a jeho s naprosto vážnou tváří vyprávěná story s prapodivnými emočními výlevy je slušným krokem vedle. Všichni se tváří neuvěřitelně zachmuřeně, bohužel i Morgan Freeman, za kterým si všichni chodí pro radu, protože všude byl, všechno zná, vidí ostatním postavám do duše, jenže divák téhle vážné notě absolutně nevěří. Přitom právě o Freemanovu postavu se chtěli tvůrci zřejmě opřít. Zbude nám tak několik hodně průměrných hereckých výkonů, podivný děj, překvapivě dost otevřeného sexu a s přibývající stopáží i méně a méně lákadel. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát otrepaná téma: vzťahy a láska. Pretentokrát síce neviem, ako sa to filmárom podarilo, ale mňa celkom zaujali. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nic moc teda dalo se určitě dívat a herci dodaly slušné výkony tak přesto jsem nedostal ten správný zážitek. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Tak tahle Chuť lásky mi nechutnala. Taková nicota a plytkost v ději bývá opravdu velmi vzácná, a nic na tom nezmění skutečnost, že můj oblíbenec Freeman svou roli přijal a scénář se mu pravděpodobně zdál slušný. A nebo?, ... že by scénář vůbec nečetl? :-) Dosti jsem se těšil a ještě více jsem zklamán. Hmm, a nedávejte svého pejska na dočasné hlídání svým známým a už nikdy ne své rodině. Už vám ho nevrátí, protože se přes vaše protesty rozhodnou si ho nechat. Tohle byla vážně hodně ujetá scéna filmu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý film plný příběhů ze života. Na filmu se mi líbilo, že si na nic nehrál a všechno mi přišlo přirozený. Zajímavá hudba, supr herecký výkony. Celkově mě to mile překvapilo. Ze začátku jsem od toho nečekala vůbec nic. O to víc se mi film líbil. 75%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý síce nenudí, ale nemá absolútne žiadny priestor ani možnosť nadchnúť. Dôvod? Robert Benton. Tak neosobný prístup k látke, ktorá si vyžaduje maximálnu pozornosť a určitý jemnocit, aby všetky pekné veci, ktoré vo filme zaznejú, dopadali na diváka v správnych dávkach a zanechali v ňom správny dojem, je tu úplne zabitý rutinnou. Tento neosobný štýl, začne po chvíli liezť na nervy a diváka, ktorý je zvyknutý na inteligentnejší prístup k téme lásky bude nadmieru sklamaný. Herci ale zachraňujú čo sa dá. Hlavne Greg Kinnear, ktorého hrdina je z celej zmesky známych a neznámych tvári, ten najvýraznejší a prechádza najzaujímavejším prechodom, ktorý si ale znova vďaka odfláknutej réžií nemáme možnosť užiť tak ako by sme si zaslúžili. Snaha zachytiť čo možno najviac pŕs - aj keď pekných - tu pôsobí neprirodzene a silene. Čo je škoda, práve preto, lebo posteľovým scénam chýba tá nežnosť, ktorá definuje duševnú aj fyzickú lásku a nie obyčajné šukanie. Diváka, ktorý neočakáva veľa, film viac menej uspokojí správnou dávkou dobre volených slov a životných postojov. Iných bude mrzieť strata času nad touto látkou nech vyzerala akokoľvek lákavo. ()

sta 

všechny recenze uživatele

teda tenhle film kromě veškerých hloupostí má jeden zásadní nedostatek - autor scénáře zapomněl na jednu z nejdůležitějších hodnot dramatu, kterou je čas (viz např. aristotelova poetika, která svou platnost neztrácí ani po více než 2 tisíciletích). tady se něco rádobyodehrává, ale divák si to nemůže zasadit do žádného časového kontextu, neboť nic takového ve filmu prostě není. až na těhotenství jedné z ústředních hrdinek (které je navíc až v samotném závěru) není jasné, zdali se to vše "odehrává" během týdne, či několika let. dvě hvězdy za dobré herce ve špatných rolích ve špatném filmu ()

qualkalim 

všechny recenze uživatele

Soft porno, kde si to rozdávají bez výjimky VŠICHNI zúčastnění, kombinované s rádoby vztahovým dramatem? Ne, děkuji... ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Ten film by byl alespoň po herecké stránce docela dobrý, jenže až příliš z něj doslova kape patetičnost jak javorový sirup, a tahle ublemcanost ho sráží do kolen. ()

Reklama

Reklama