Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hořkosladká komedie o průzkumu lásky všech variacích, věku a stádií... Jedné noci probudí muže noční můra a on se rozhodne trošku projít. Na hřišti zahlédne dva milence a v tu chvíli narazí na Bradleyho Smitha... Ten mu začne vyprávět zvláštní příběhy o lásce a jejích spletitostech. Setkáváme se s Kathryn, Bradleyho první ženou, která ho opustí kvůli jiné ženě. A Dianou, Bradleyho druhou ženou, která se hodí spíš na milenku než manželku. Seznámíme se s Chloé a Oscarem, kteří sní o společném životě daleko od své dřívější bolesti. Potkáváme Esther a Harryho, jejichž láska ke ztracenému synovi přetrvává přestože on jimi opovrhuje. A následujeme Bradleyho na cestě za manželským štěstím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

castor 

všechny recenze uživatele

Ne ne, tohle mi skutečně nesedlo. Plácání o životě bez lidskosti, vyprázdněná, akademicky umělá výpověď, sezení solidních herců u látky bez chuti. Robert Benton by měl naznat, že je čas odejít. Holt se už vypravěčsky vyčerpal a jeho s naprosto vážnou tváří vyprávěná story s prapodivnými emočními výlevy je slušným krokem vedle. Všichni se tváří neuvěřitelně zachmuřeně, bohužel i Morgan Freeman, za kterým si všichni chodí pro radu, protože všude byl, všechno zná, vidí ostatním postavám do duše, jenže divák téhle vážné notě absolutně nevěří. Přitom právě o Freemanovu postavu se chtěli tvůrci zřejmě opřít. Zbude nám tak několik hodně průměrných hereckých výkonů, podivný děj, překvapivě dost otevřeného sexu a s přibývající stopáží i méně a méně lákadel. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Standartni melodrama, v nemz dulezitou roli hraji uhledne maericke predmestske domecky, sousedska pospolitost prekonavajici vsechny strazne a prsa Radhy Mitchell. Lahudkovy Morgan Freeman to nezachrani a s postupem filmvoeho casu zjistujete s cim dal vetsi jistotou, ze v Bentonove podani nesledujete ironickou pastis melodrmatu a la Woody, ale srdceryvne americke pateticke cosi, co Vam muze sednout ale taky nemusi a pokud nezaujmete radny odstup, muze Vas to i lehce urazit. Nadherne obrazy, uemrene herecke vykony a prekvapiva mira relativne otevrene erotiky (v "soft" rovine) jsou zkratka podivnou smesici, kterou je dost tezke nejak hodnotit. Prumer, ktery za chvili zapomenete, protoze s Vasi zivotni realitou ma stejne pramalo spolecneho. ()

Reklama

jojoping 

všechny recenze uživatele

Ľudia, vy ste tu ale zlí na tento film. Nie je to nasladlá hollywoodská romantárna, ale film zo skutočného života, so všetkými výhrami a prehrami, s ktorými sa môžete v realite stretnúť. Určite aj ja by som si tu našiel niečo s čím by som nesúhlasil, ale zaraďovať ho medzi podpriemerne shity ho určite nebudem. ()

Allia 

všechny recenze uživatele

Celkově na mě tenhle film zapůsobil... možná je to proto, že jsem od něj nic nečekala, neměl mě jak zklamat. Nekoukala jsem na něj kvůli žádnému herci (i ten nejlepší může občas zklamat... jako zrovna mě Freeman ve Wanted), ani kvůli romantice (co si budeme povídat - některý romantický filmy mi způsobují migrény ;o)). A co na mě teda udělalo dojem? Reálné vylíčení vztahů tak jak jsou, možná ne až úplně do detailu a do hloubky, ale se vším podstatným, co k tomu patří. A možná i ta lehká naivita, důvěřivost a hlavně naděje, se kterou všichni skáčou do vztahů. Freemanovi role mentora tentokrát sedí perfektně (ne jako ve Wanted... neodpustím si poznámku), není vševědoucí, nemá radu na všechno a nakonec i on má slabou chvíli, kdy zapadne do beznaděje a ztratí tu důvěru ve správné uspořádání světa, což ho dělá mnohem reálnějšího a člověku tak nějak bližšího. Jen jediná věc mi vyrušila celkový dobrý dojem z filmu a tou byla absolutně nevhodý podání Falling Slowly od Frames... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, pro koho tento film plný lásky, trpkosti i naděje je určený. Pro romantiky je málo romantický a je tam až moc suché erotiky, pro milovníky dramat je to příliš ploché, pro milovníky umění neumělecké, pro milovníky Freemana je tam málo Freemana, atd. Autoři zvolili cestu útoku na city pomocí rozchodů, hledání nových vztahů, smrtí. Jenže nefunguje vůbec nic, diváka umí autoři tak akorát naštvat, takže film si zaslouží ohodnocení tak maximálně za pohodové herce a moudra v posledních scénách filmu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Selma Blair má již s hraním lesbických scén zkušenosti. V roce 1999 si zahrála jednu z velmi známých scén se Sarah Michelle Gellar ve filmu Velmi nebezpečné známosti (1999). (Ganka)
  • Při pohřbu Oscara (Toby Hemingway) byla citována "Bible", přesněji "žalm 23" od verše 4 až do konce kapitoly (Kuny27)
  • Alternatívnym názvom filmu bolo označenie A Cup of Love. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama