Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hořkosladká komedie o průzkumu lásky všech variacích, věku a stádií... Jedné noci probudí muže noční můra a on se rozhodne trošku projít. Na hřišti zahlédne dva milence a v tu chvíli narazí na Bradleyho Smitha... Ten mu začne vyprávět zvláštní příběhy o lásce a jejích spletitostech. Setkáváme se s Kathryn, Bradleyho první ženou, která ho opustí kvůli jiné ženě. A Dianou, Bradleyho druhou ženou, která se hodí spíš na milenku než manželku. Seznámíme se s Chloé a Oscarem, kteří sní o společném životě daleko od své dřívější bolesti. Potkáváme Esther a Harryho, jejichž láska ke ztracenému synovi přetrvává přestože on jimi opovrhuje. A následujeme Bradleyho na cestě za manželským štěstím. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

Miloško 

všechny recenze uživatele

Citové vydieranie na tému vzťahy tu drží len výborný M.Freeman.Inak je hanbou čo američania natáčajú.Úplne súhlasím z prirovnaním jedného recenzenta,že tento film je soft porno.A ešte k tomu výsledok je taký,že to je správna vec,ked sa ti nepáči jeden partner,ihned ho podrazíš s druhým.A všetko pozlátené uvedomelými rečami,a veľkou americkou súdržnosťou.Nie,ďakujem ()

Allia 

všechny recenze uživatele

Celkově na mě tenhle film zapůsobil... možná je to proto, že jsem od něj nic nečekala, neměl mě jak zklamat. Nekoukala jsem na něj kvůli žádnému herci (i ten nejlepší může občas zklamat... jako zrovna mě Freeman ve Wanted), ani kvůli romantice (co si budeme povídat - některý romantický filmy mi způsobují migrény ;o)). A co na mě teda udělalo dojem? Reálné vylíčení vztahů tak jak jsou, možná ne až úplně do detailu a do hloubky, ale se vším podstatným, co k tomu patří. A možná i ta lehká naivita, důvěřivost a hlavně naděje, se kterou všichni skáčou do vztahů. Freemanovi role mentora tentokrát sedí perfektně (ne jako ve Wanted... neodpustím si poznámku), není vševědoucí, nemá radu na všechno a nakonec i on má slabou chvíli, kdy zapadne do beznaděje a ztratí tu důvěru ve správné uspořádání světa, což ho dělá mnohem reálnějšího a člověku tak nějak bližšího. Jen jediná věc mi vyrušila celkový dobrý dojem z filmu a tou byla absolutně nevhodý podání Falling Slowly od Frames... ()

Reklama

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Recenze film příliš nechválí a vytýkají mu, že je až příliš sladkobolný. Možná ano, ale mě se přesto líbil a byla to příjemná podívaná o tom, že láska má mnoho podob a mnoho chutí. A že pokud se člověku splaší hormony, nemá příliš smysl s tím bojovat a bránit se. Konec konců, láska je dar, jeden z těch nejlepších, co mohou být. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak to Morgan Freeman dělá, ale já si prostě pustím film a on je snad v každém z nich, je tam, aji tam a fakt byste tomu nevěřili, ale je aji tam. Romantický film, který mě překvapivě zaujal a potěšil mého ducha. Pár erotických scén, no znáte to. Chybí zde časová návaznost, lidé se zde rozchází, schází, milují, nemilují, naivita teče proudem, ale ne vážně, klidně bych se podíval znovu. Na odpočinek a relax perfektní. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zřejmě bylo míněno hluboce (a opravdově, intimně - proto se tentokrát herečky nahoty nebály) atakovat emoce a sdělit mnohé důležité pravdy, zůstalo však (předpokládám, že hodně z důvodu krácení literární předlohy) u povrchního, profesorského přemítání o "všeomlouvající" LÁSCE. Hezké scény zamilovaných párů znevážil výsledný dojem, že jejich příběhy vyprávěly dost o ničem. A také, že tvůrci zaměňovali cit za sex, poněvadž jej bláhově brali jako nesporný důkaz nejvyšší oddanosti a závazku. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Selma Blair má již s hraním lesbických scén zkušenosti. V roce 1999 si zahrála jednu z velmi známých scén se Sarah Michelle Gellar ve filmu Velmi nebezpečné známosti (1999). (Ganka)
  • Alternatívnym názvom filmu bolo označenie A Cup of Love. (MikaelSVK)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama