Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Až na svatební cestě Eddie zjistil, že našel tu pravou. Dotyčná dáma ale bohužel nebyla jeho novomanželka... Eddiemu (Ben Stiller) je čtyřicet a už pěkných pár let odolává atakům vlastního otce a nejlepšího kámoše, kteří ho usilovně tlačí do ženění. Ne že by Eddie neměl dostatek příležitostí, jenže každá z jeho dosavadních známostí měla nějakou "zásadní" chybu. Vzhledem k tomu, že i on začíná pociťovat, že mu ujíždí vlak, zapomene na ostražitost a svůj nejnovější objev, blonďatou ekoložku Lilu (Malin Akerman), požádá o ruku, aniž si ji oťuká a najde nějaké ty vady na kráse. Skutečnost, že jich má jeho manželka víc, než by bylo zdrávo, bohužel odhalí až na svatební cestě do mexického letoviska, kde se romanticky založená kamarádka do deště promění v nesnesitelnou kreaturu, která mluví jako dlaždič, zbožňuje extrémní sexuální polohy a navíc má velmi temnou minulost. Neštěstí nechodí nikdy samo a v tomto případě ho doprovází krásná Miranda (Michelle Monaghan), která disponuje vším, po čem Eddie ve vztahu touží, a navíc je nezadaná. Protože se i jí Eddie zamlouvá, nemá to srdce přiznat, že on není tak úplně bez závazků. Novopečeného ženáče proto čeká mimořádně nelehký úkol - nenápadně se zbavit příšerné novomanželky a neztratit přitom i dívku svých snů... Komedie Těsně vedle (The Heartbreak Kid) vznikla podle stejnojmenného filmu z roku 1972 s Charlesem Grodinem a Cybill Shepherd, který patří k nejoblíbenějším snímkům bratrů Farrellyových. Tvůrci nezapomenutelných komedií Něco na té Mary je nebo Já, mé druhé já a Irena ho ale předělali dle obrazu svého a vytvořili tak úplně jiný, typicky farrellyovský film, který nemá to nejvybranější vychování. Do hlavní role obsadili poprvé od spolupráce na veleúspěšné Mary velmi populárního komika Bena Stillera. "Nabízeli jsme mu postavy i v jiných našich filmech, ale buď neměl čas nebo se mu nelíbil scénář. Až u Těsně vedle jsme si plácli a jsme strašně rádi, protože Ben je ideální představitel postav, kterým se ve filmu nepřetržitě ubližuje. On umí být neodolatelně hysterický," říká spolurežisér Bobby Farrelly. Je ale klidně možné, že hvězdného Bena Stillera zastíní nepříliš známá herečka švédského původu Malin Akerman, která tu nejnebezpečnější ženskou odrůdu - andělskou mrchu - ztvárnila až mrazivě dokonale. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (365)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Je mi naprosto jasné, že to je kravina, která prostě asi řadu lidí nenadchne, ale já jsem se nadmíru bavil. I když se celou dobu pořád omýlá to samé romantické, nemůže se snímku zapřít pár opravdu hezkých a vtipných situací (útěk přes hranice a především pěkná poslední pointa). Bena Stillera mám jako herce rád, šediny mu sice zrovna nesluší, ale myslím si, že se v tomhle filmu našel a bavil ho. Ostatně ve výsledku to je vidět. Já se dobře bavil, ať si říká, kdo chce, co chce ;-) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Komedie / Romantický / Drama ... Komedie? Vtipných momentů je hromada, ale většinou jsou křečovité. Jestli sjem se zasmál tak dvakrát nebo tříkrát? Romantika? Jo, snaha byla, jenže jsem nevěřil ani jeden polibek, nic. Špatně vytvořená od začátku a potom se to vezlo. Drama? Pánové z režie se snažili namixovat pořádnej koktejl, ale vyšel z toho blaf největšího kalibru. Od všeho trochu, asi jako smíchat gin s bílým rumem a režnou. To musí být mega sračka. Věřím, že jako tenhle film. Stiller nezklame nikdy, za to "partnerky" hodně nevýrazné a Ben to sám neutáhl. Hvězdička za Longoriu :-) ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Zase až tak vedľa nie. Áno, Farrellyovci idú na pol plynu (jeden dievčenský prd a jedna súlož s oslom, to má byť všetko? ;-)) a ku koncu už zjavne nevedeli, čo s načatou zápletkou, navyše Stiller tu hrá v zase tú svoju masochistickú postavu vo fotrovskom štýle (akurát že tentoraz je navyše aj kretén, takže rýchlo stráca divácke sympatie), ale zopár vtipných situácií sa naozaj urodilo. Navyše Michelle Monaghan je tu zas a opäť absolútne očarujúca. A kde inde uvidíte blond bobra Malin Akerman z Watchmenov? :-) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

B.Stillerovi sedí presne toto a myslím, že si je toho vedomý a preto sa príliš nehrnie do typovo odlišných úloh. Ksicht má presne stvorený na takýchto smoliarov a týpkov, ktorí majú problémy na rozdávanie. Ako komédia určite pobaví a pre mnohých by mohla byť aj poučná. Najzábavnejšia scéna pre mňa bola, keď sa snažil nelegálne prekročiť hranice s Mexika do USA a dostal pomocnú ruku z vagóna, na ktorý ledva stihol. Po okradnutí a kopancoch do riti ho opäť vyhodili... Život je škola. Film 70%. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Krásnej, vtipnej film Beana Stillera je vidět, že opravdu herci se nemění, ať jsou stří, či mladí... I když musí přiznat, že jsem se bál tohoto filmu, protože Ben už je starej a jeho poslední film, co jsem viděl byl Greenberg a nebyl jsem z toho zrovna dvakrát nadšený :( .... Ale ted se ukázalo, že je to pořád výbornej herec, kterej dokáže fak člověka rozesmát :) .... V tomto filmu to dokázal.Průběh filmu byl pěknej a ten konec z toho jsem nemohl smíchy :D ... Pecka největší .. obsazení nění mi moc známí, ale ostatní mě také bavili :) .. Určitě na odreagování vám tento film doporučuji :) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje mezititulkovou scénku. (SONY_)
  • Stejně jako v Zoolanderovi (2001), hraje Jerry Stiller otce svému opravdovému synovi Benovi. (milaneg)

Reklama

Reklama