Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me celkem prijemne prekvapilo, cekal jsem neskutecnou traparnu a nakonec to bylo prijemny. Vtipu tu sice moc neni a tech brutalnich tu je jen minimum, ale jinak film hezky odsejpa a hlavne mi prislo, ze tu je vcelku kvalitni scenar, takze film dokaze parkrat prekvapit. Co se tyce hercu, tak Isla je roztomila, Biggs je v klidu, ale mym favoritem je naprosto masakralni Joe Pantoliano. Ne ze bych se u filmu nak moc nasmal, ale bylo to prijemnejch 90 minut, takze si 3* zaslouzi. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dosti šílená komedie, která se jistě mohla ubírat umírněnějším směrem. Do sympatické zrzavé Isly by se nejspíš zamiloval každý, ovšem co s ostatními postavami? Myslím, že kdyby se druhá polovina filmu odvíjela méně parodicky, celkovému hodnocení a dojmu by to jedině prospělo. Chápu, že scénáristé chtěli více přiblížit vztah dvou lidí normálním lidem, a tak jim přivodili spoustu trapných momentů, které se snad můžou přihodit, ale čeho je moc, toho je příliš. Absurdnost některých situací výsledku spíše uškodila. Na druhou stranu musím uznat, že celkově má Amorův úlet něco do sebe. Žádná zbytečně přeslazená kýčovitost. Zkrátka jen špatně namíchaný koktejl v nesprávném poměru komedie a romantiky, který však určitě zaslouží, abyste mu dali šanci. Každému snad chutnat nebude, ale propadák to rozhodně není. 60% ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení ke kterému mě umluvila přítelkyně, po nějakém tom sebepřesvědčování a vnitřních teoriích o různých podobách smrti, jež nastanou při nadcházejícím sledování jsem film tedy pustil: 1.minuta...přichází Jason v Amorově úborku...leknutím málem polykám skleničku se šťávou..2.minuta...natírání olejem...hehe..začínám se trošku usmívat, doluji šťávu z ucha a bojím se příchodu naolejovaného amora do restaurace..čekám pořádnou trapárnu..5.minuta...tak ne, trošku trapný to bylo, ale úplně jinak než jsem myslel..začalo se mi to líbit, přistoupil jsem na jiné podání romantické komedie a hle..ono to bylo vážně úsměvné, sice nijak excelentní, ale úsměvné a s milými herci. Snad bych trošku přibrzdil ty rodičovské eskapády, tam už to začínalo sklouzávat k menším větším ulítlostem..ale nesklouzlo to..takže celkově tak 60%..já se bavil, přítelkyně také :) ()

Elyurias 

všechny recenze uživatele

První třetinu jsem zabila úvahami nad tím, jestli bych taky radši neumřela, kdyby mě někdo požádal o ruku tímhle stylem, druhá třetina byla v celku zábavná, ale závěr naprosto zlikvidoval jakkýkoliv můj příznivý dojem z předchozích částí... opravdu? všichni spolu žili šťastně ve vězení až do smrti? a podplatili soudce mixérem? to už na mě bylo moc... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepožádal o ruku neznámou ženu a patrně to již nikdy neudělám, protože by to zase bylo ze strany rodiny ženicha více trapnosti než úletu. A stejně jako v tomto snímku by to musela zachraňovat rodina nevěsty. Její divoká matka Medvědice i zabijácký taťka Medvěd svou roli naprosto fantasticky zvládli a Isla Fisher mi nedala nejmenší šanci se do ní nezamilovat. Myslím si, že mou manželku není třeba o této skutečnosti informovat, i když už jsem pevně rozhodnut, že v příštím životě do toho jdu po hlavě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama