Reklama

Reklama

Andalázie je kouzelnou říší, kterou již dlouhá léta ovládá zlá a krutá královna. Jedinou šancí poddaných je její nevlastní syn Edward, který je právoplatným dědicem trůnu. Královna však drží prince v ústraní, aby se nemohl nikdy zamilovat, oženit a tím získat nárok na trůn. Jednoho dne ale vyrazí Edward na lov obrů a při cestě do lesa zaslechne půvabný zpěv. Něžný hlas patří dívce Giselle, která stejně jako princ touží po polibku z lásky. Edward je dívkou zcela okouzlen a rozhodne se vzít si ji za ženu. Také Giselle věří, že byli stvořeni jeden pro druhého. Cestou na zámek padne do královniny pasti a jediným kouzlem se ocitá ve světě lidí - v New Yorku. V podivném místě plném divných lidí a věcí budí princezna ve svatebních šatech pozornost, ale nikdo jí nechce ukázat cestu k zámku. Po setkání s pohledným právníkem je Giselle nucena změnit své názory na život a lásku. Může ve skutečném světě přežít pohádková láska? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Oproti nové verzi je tohle paráda. Nebýt hudební vložky v parku a draka na konci, tak je to bez výhrad.

6Bor6gia6

6Bor6gia6 (hodnocení, recenze)

Mne sa najviac rátalo, keď si Giselle vystrihovala šaty-to nemalo chybu, ako nešetrila látkou :-P

R.obert.a

R.obert.a (hodnocení, recenze)

Tak tendle film se mi moc líbil.. zvlášť ta scéna na konci jak tam spolu Robert (Patrick Dempsey) a Gissele (Amy Adams) tančí tak ta mě dostala určo tendle filmík doporučuju.. :)

bery237

bery237 (hodnocení, recenze)

Celkový dojem z filmu je opravdu dobrý :) Písničky tomu dodaly ještě lepší atmosféru... a Amy Adams je v roli Giselle naprosto kouzelná. Ale Amerika se nezapřela - hlavně v tom konci. Ten byl úděsný... navíc, pokud jste si někdo všimli, závěrečný "královský" valčík tančili na dvoudobý takt... to jsem opravdu nepochopila, proč :D Takže si to ode mě vyslouží 3 *** ;)

Fionna

Fionna (hodnocení, recenze)

Jedna z nejlepších romantických komedií v poslední době:-)Má sice typický happyend, ale vše předtím je vyváženo hutnou dávkou humoru a parodie na Disneyho pohádky. Kdo se rád nejen zatlačí slzu v oku, ale i se od srdce zasměje určitě nebude zklamán...

Zevon

Zevon (hodnocení, recenze)

Milá pohádka o tom, kterak panenka ke štěstí přišla a svého prince se dočkala a ta druhá nakonec taky... Pokud čekáte od tohoto filmu víc, než jen koukání na pohádku za účelem uklidnění rozjívených ratolestí, dočkáte se. Nejedná se o žádný převratný výtvor a když si dvd z půjčovny nevezmete, nic se nestane, ale co bychom v době, kdy Disney studio chrlí jeden výtvor za druhým v těsném sledu, bez ladu a skladu a s naprosto stejným scénářem (nepíšou jim ty pohádky náhodou počítače samy?), neuvítali s jásotem, když jen maličko vybočí z řady, ne? Pochopitelně se jedná o kýčovito-klišovité pojetí, předvídatelnou osnovu, děj jak z automatu. I herecké výkony Sarandonové a Adamsové bohužel smetou zbývající aktéry ze scény, což si s postupujícím dějem nelze nevšimnout. Film má však i svá silná místa, právě z výše uvedeného si dělat srandu a to tak, že si je divák, navyklý na způsob života, kde se problémy řeší nakupováním oblečení a cílem jedince je thymolinový úsměv a plastika poprsí, snadno všimne. Míchání plochého kresleného a trojrozměrného reálného světa na mne vůbec nepůsobilo rušivě, naopak díky tomu získal film možnosti navíc, kterých se třeba v podobě zvířátek dokonale zhostil. Závěr mi připadal zbytečně vykonstruovaný a jakoby navíc natahovaný a můj dojem zbytečně pokazil. Každopádně tato pohádka asi nikoho neurazí ani nezklame a když je rodina pohromadě a venku lije jak z konve, proč do toho nejít?

robo0369

robo0369 (hodnocení, recenze)

skutečne skvela pohadka pro male i velke divaky no nemam co dodat proste mne to hrozne bavilo

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

už je to delší dobu co sme an tom byl v kině ale co si pamatuji tak to bylo boží sice chvílemi dost naivní ale mě se to líbilo a jsem rád že je to v červených barvách

xtron

xtron (hodnocení, recenze)

chvílemi velmi nudné, finální 3D drak je spíše dobrácko-kašpárkovsky milý, pasáž se zpěvem + zvířátka byla fajn, občas trochu bezduché, ale na oddychový večer v kině se to dalo.

MoiJe

MoiJe (hodnocení, recenze)

Sa divim ze sa nieco podobne nepokusili vo velkom sfilmovat uz davno. Z traileru to ale zatial vyzera ako right-to-dvd co sa nahodou prepracovalo az do kin... ale bolo by super kebyze sa mylim:)

Související novinky

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

Film o Barbie už má hlavní hvězdu

03.12.2016

Letošní Krotitelé duchů se proměnili v menší katastrofu, studio Sony to ale naštěstí neodradilo od filmů s ženskými hrdinkami. Před pár dny jsme zjistili, že se chystá dámský spin-off 21 Jump Street,… (více)

Kouzelná romance bude pokračovat

Kouzelná romance bude pokračovat

10.10.2016

V roce 2007 šla do kin muzikálová pohádka Kouzelná romance a vůbec si nevedla špatně. Tržby se zastavily na 340 milionech dolarů, takže se ihned začalo mluvit o pokračování, dlouhé roky se s ním ale… (více)

Hugh Jackman je „Avon lady“

Hugh Jackman je „Avon lady“

20.02.2010

Ještě než v létě natočí akční sci-fi o robotické přesdržkové Real Steel, pustí se Wolverine v dubnu do komedie Avon Man pro studio 20th Century Fox. Scénář Kevina Bische (Hitch: Lék pro moderního… (více)

Cameron Crowe dobrodružný

Cameron Crowe dobrodružný

14.06.2008

Komu chyběl Cameron Crowe, režisér minimálně jednoho kultovního a jednoho oscarového filmu, ať zvedne ruku! Po vlažně přijatém Elizabethtown se tvůrce odmlčel... a ticho trvá už téměř tři roky. A… (více)

Reklama

Reklama