Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kathy Robbinsová je matka, manželka a také studentka práv, oddaná svým dvěma dětem a manželu Davidovi. Její hektický, nicméně šťastný život je téměř zničen, když se jednoho večera vypraví se svými dětmi malým Ianem a dospívající Blair do centra města. Ve chvíli, kdy kupuje dceři v obchodním domě plesové šaty, voda z vydatných dešťů vyřadí z provozu rozvod městské elektřiny a ulice, domácnosti i obchody se ocitnou ve tmě. Zavládne všeobecný chaos a rabování. V nákupním středisku se navíc pohybuje i psychopatický mladík Erik, který zabil nedávno vlastní matku. A právě tomu padla do oka Kathyina půvabná patnáctiletá dcera Blair... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velice překvapila ,,Doktorka Quinnová,, , ale to je snad tak jediné překvapení ve filmu... Nuda od začátku do konce i ,,psychopatický,, vrah byl dle mne málo ,,psychopatický,, a ty hlášky co ,,sype z rukávu,, bída. Já klidně budu při hodnocení tohoto filmu ,,ten špatnej,, (což se Ericovi nelíbilo), protože víc jak 1z5 si to nezaslouží ani náhodou.. Velice pobavila ,,mříž,, v obchodním centru to byla pevnost + pár dalších detailů. :) ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda je za psychopata, což byla jediná ucházející postava tohohle televizního rádoby díla. Měl moje sympatie, zvlášť na konci, když jsem doufala, že konečně zavře zobák nervově labilní dr. Quinnový, její dementně chovající se dceři i ubohýmu manžílkovi v podání Williama Russe, který hrál fakt mizerně. ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

cistokrvne televizne becko...doktorka quinnova mi aspon ukazala, ze ju nemusim brat len ako obetavu lekarku...urcite vas to v sobotu v noci neznudi..a je sanca, ze prijemne zaspite. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Corin Nemec (PARKER LEWIS NEPREHRÁVA) síce hrá psychopata, ale aj to sa dá urobiť na úrovni, a nie iba byť vyložene odporný. O "hereckom umení" Jane Seymourovej alias Dr. Quinnovej všetci vieme svoje, že? ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

"Béčko", které nenudí. Tento film si vybavuji velmi málo. Je to už nějaký ten pátek, co jsem ho viděl. "Doktorka Quinnová" předvedla celkem solidní výkon. Ostatní herecké výkony se mi do paměti moc "nevryly", a tak mě nepřísluší, abych se k nim vyjadřoval. Tento film chci někdy v budoucnu vidět znovu, abych mohl napsat smysluplnější komentář a případně upravit hodnocení:-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama