Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 258)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Akce nebylo pomálu, ale tak mi to o tom hrdinovi přišlo, jako by o tom Hejma zazpíval: přišel a zase vodešel. Kdybych měl tenhle film vyprávět nějakým dětem, zkusil bych něco o Vildovi, že chlastal a pak měl super sílu a byl jakože komplikovaná osoba. Nevím ale, jestli by pak takový film chtěly vidět. Víc ale ze mě nedostanou, nějakou větší stopu tenhle snímek ve mně nezanechal. No znovu to nedám, abych jim to dopověděl. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jedna věc je, že to neví, jestli to chce být komedií nebo dramatem, věc druhá, že to nefunguje ani jako jedno, respektive komediální půlka je slabá (ale má nápady) a ta vážná zase k smíchu. Nic moc Hancock nenabídne ani po akční stránce a citelně mu chybí pořádný záporák. To chce ale drzost, vytáhnout v konkurenci Heroes s tímhle do kina. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Zhruba do první poloviny je to celkem fajn. Smith hlásí a nápady se kupí, ale pak přijde zvrat a snaha o jakousi mytologii a celé to jde do kopru. Hancock nabere až nepřijatelné tempo a vy se jen nestačíte divit, kolik zvratů a nečekaných situací si na vás tvůrci bez mrknutí oka vymysleli a vy jim to máte sežrat. Spojení Berg+Smith tenhle film z průměru vytáhnout nemohl a jak již napsali jiní, Hancock ze všeho nejvíc opravdu připomíná pilot seriálu. Který by nemusel být špatný, poněvadž střídání žánrů funguje, máte-li dostatečný prostor. Na ploše necelé hodince a půl to však dře o podlahu více než při Hancockově přistávání. 5/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud černý Zeus chlastá, demoluje a nesystematicky pracuje na vztazích s veřejností, může se Berg při akčních scénách proložených prvosignálním humorem do sytosti vydovádět, ovšem jakmile se do toho vloží Hera.. Pečení je možná radost, ale filmování s tupým scénářem, do kterého každý kecá a kterým se táhne slaboučká nit mytologie, přináší jen utrpení. Tomu filmu chybí půlhodina a soudnost.. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Superhero Hancock "sprosťák a ožrala" se mi líbil, z tohohle potenciálu se dalo vytřískat mnohem více, než ten film nabídl. Bohužel "idylka" netrvala dlouho a díky masáži prošel razatní proměnou Hancock nejen jako film ale hlavně jako postava. A potenciál vzal čert. Do úplného průs...švihu to nakonec nedospělo, ale slibná šance na zábavu se proměnila v něco, co tady pěkně definuje Brouk - "tento snímek je určen pro zaplnění volného času". A jen doplním, že tím myslím zaplnění NAPROSTO volného času, který byste strávili jinak dloubáním v nose, kousáním nehtů, nebo... spánkem (což jsem možná měl udělat já). Ještě že tam byla ta Charlize! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Severoamerické tržby dosáhly 227,9 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 629,4 mil. (NIRO)
  • V prvních minutách filmu, kdy Hancock (Will Smith) letí za bílou dodávkou, lze slyšet skladbu od Ludacrise „Move Bitch“. Jenže toto poslední slovo (v překladu "čubka") je ze všech části refrénu vymazáno, aby byl film přístupný i mladistvým. (KraftmanCZ)
  • Náklady na výrobu: 150 milionů amerických dolarů. (CrypzzXD)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama