Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zábavném pokračování úspěšného filmu Jako Mike se tentokrát proslulé kecky dostanou do nedočkavých rukou jednoho prťavého smolaře, který touží po úspěchu a slávě! Zarytý sportovní fanoušek Jerome Jenkins Junior (pro přátele "Triple-J") se na místních sportovištích netěší velké popularitě. Je totiž příliš mladý, příliš pomalý a co je nejhorší - je příliš malý. Ale štěstí se k němu obrací čelem ve chvíli, kdy nalezne pár kouzelných otlučených bílých bot s iniciály "M.J.". Ten, kdo si je nazuje, v nich dokáže předvádět neuvěřitelné sportovní výkony a rázem se všude stane středem pozornosti! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Film pre vekovú skupinu 15-. Pre nás väčších nezáživné, predvídateľné. Pre mňa ako odporcu hip hopu je obrovský mínus filmu aj hudobný doprovod, i keď chápem, že hudba má ladiť ku kategórii filmu. Scenár kopíruje klasickú líniu nula príde ku nejakej schopnosti, získa priateľov, uvedomí si že je dobrý, spyšnie, stratí priateľov, stratí schopnosti a zistí kto boli jeho skutoční priatelia. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Opět v hlavní roli kouzelné tenisky Michaela Jordana, které, když si malý kluk obuje, hraje úžasně a lépe, než dospělí hráči. Nesmí ale tenisky v rozhodující chvíli ztratit, a to když hraje rozhodující zápas v NBA. Ale vše zlé je pro něco dobré, třeba pro poučení. A aby byl snímek cool, hraje do toho hip hop hudba. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama