Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Absurdní britský sitkom o tom, co se stane, když pořádek městečka vezmou do rukou samotné hospodyňky, které během boje s kriminalitou a vandalismem stíhají bojovat i mezi sebou. (Olafa)

Recenze (6)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Just so bloody hot! No co víc si přát než úvodní scénu o dvou do krve se mlátících MILFkách? Možná ještě nějaký ty další atributy, co by dokázaly spolehlivě udržet mou pozornost. Ty jsem já už jaksi neodhalil, a právě proto takhle "nízký" hodnocení. --- V zábavný miniroličce se sem tam mihne Tom Ellis a zaujmou i další vycházející hvězdy seriálovýho/filmovýho nebe - Ruth Wilson jako správná koketka a Tom Hiddleston coby nesmělej panic. Vskutku pěkný začátky. :)) ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál dává sousloví "být pod pantoflem" úplně nový rozměr. Nápad je to geniální - na pohled idylické městečko žije pod povrchem bojem mezi dvěma konkurenčními klany ženušek v domácnosti, zatímco ostatní členové rodiny o tom nemají nejmenší ponětí. Je to šílené, ale už ze své podstaty neskutečně vtipné. Další ze seriálů, u kterých vám bude líto, že má tak málo dílů. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem, žel, jenom první sérii, protože druhou se mi prostě NEPODAŘILO nikde sehnat. Ostatně doufám že se mi to brzy podaří, protože mi to přijde velice zábavné. Dost drsný humor, celkově i originální nápad, výborní herci/herečky, prostě slušná zábava.......Už jsem viděla i druhou sérii. Musím říct, že tam trochu přituhuje. Drsnější humor, situace, více postav, trochu komplikovaná zápletka. Ale pořád je to dost srandovní. ()

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Seriál je tak absurdní, až je vtipný. Celý příběh srší neskutečným humorem a když se ukáže syn hlavního páru (mladý Hiddleston), člověk se může těšit na neskutečně vtipné scény. Scéna v kostele je jedna z nejlepších a člověk se směje až se za břicho popadá. ()

Danulka01 

všechny recenze uživatele

První série se mi líbila moc, byla tak úžasně absurdní a k popukání :) Druhá už tak zábavná nebyla, tam to docela táhla sporadicky ukazovaná omladina a manželé, ale už to nemělo takovou jiskru. ()

Reklama

Reklama