Reklama

Reklama

Velmi křehké vztahy

(seriál)
  • Česko VKV
Romantický / Drama / Rodinný
Česko, 2007, 286x60 min

Hrají:

Dana Morávková, Oldřich Vízner, Viktor Limr, Daniel Bambas, Hana Holišová, Sandra Pogodová, Rostislav Novák ml., Lenka Termerová, Jan Kačer (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Nové osudy a příběhy hrdinů se budou odehrávat na pozadí nemocnice, ve které hlavní hrdinové pracují. Další zápletky a postavy budou zárukou napínavého děje, utkaného z jemného přediva mezilidských vztahů. Televize Prima tak plní svůj slib, že udělá všechno pro to, aby televizní diváci o své oblíbené herce a pravidelnou dávku emocí nepřišli. Hlavní postavou seriálu Velmi křehké vztahy je charismatický MUDr. Lukáš Kratochvíl (Viktor Limr). Je to skvělý neurochirurg a velký milovník žen. Právě se rozešel se svou milenkou Andreou Rubešovou, protože nechtěl rozvrátit svou rodinu a ztratit syna. Ale na Silvestra potká Ivanku Sýkorovou... Jak vyřeší svůj vztah k trojici žen? A co se bude dít v nemocnici, kterou vede doktor Wagner a inženýr Krátký? Co odhalí finanční kontrola v čele s Hynkem Skálou? Vedle příběhů z nemocnice se mohou diváci těšit i na další osudy Andrey a rodiny Rubešových. Je skutečně Ilonka dědičkou velkého jmění po tetě Kateřině? Vyjde Simoně její plán a dočká se vysněného bohatství? Vnese do situace jasno právník Petr Černý? A jak dopadne jeho vztah se sestřičkou Annou? Jednoduché to nebude mít ani Hynek Skála a jeho syn Honza. Od té doby, co se ve firmě objevila Dagmar Lacinová, zamíchala životy obou hrdinů. Oba řeší složité situace, Hynek s Haničkou, se kterou čeká druhé dítě a Honza svou samotu. Unese Hynek Haniččiny špatné nálady? A najde Honza tu pravou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (429)

IvcaG odpad!

všechny recenze uživatele

Ach můj bože proč? To je snad jediné co se dá říct na tento slabomyslný seriál, kterým nás TV Prima krmí už léta. Dle mého názoru je to totální odpad, nemusíte vidět 10 dílů a stejně se tam nic neděje, nesmyslné natahování děje, banální a stupidní zápletky to je to co nás tímto seriálem provází už samého počátku... Snad jen za to herecké obsazení, která se dá v mnoha přídadech označit za jedinou polechčující okolnost.... Alespoň za to to dám hvězdu ()

Gilmour93

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste žena kolem 35 let. Přijdete v pět odpoledne z práce, vyvenčíte psa, uděláte s dětmi úkoly, dáte prát pračku, navaříte večeři, trochu uklidíte a před osmou dáte děti umýt a spát. Manžel čumí v ložnici na Ligu mistrů, nebo je v hospodě, nebo je u milenky nebo prostě není. Vy si uděláte kafe a s nachystaným žehlením se postavíte k televizi. Dáte tam Stalkera nebo VKV? To je oč tu běží.. ()

Reklama

hudryhudry

všechny recenze uživatele

Milé děti, pozorně poslouchejte, chystám se vám vyprávět pohádku o oslíkovi, kterej se chytil na lep a teď kouká na jednu z největších sraček současného seriálového kanáloprůmyslu. Inu, stalo se jednou, že mi můj milovaný otec domluvil exkurzi na natáčení Rodinných pout. Oprvadu jsem netušil, co je to za seriál, věděl jsem pouze, že se jedná o brak a bylo to pod mou úroveň. Prošel jsem si překližkové kulisy, prohlédl jsem si skromnou režii a viděl jsem i několik "slavných" herců. Všehovšudy jsem byl na takové exkurzi dvakrát a viděl jsem natočení několika trapných scén (dokonce jsme s kamarádem objevili i jednu faktickou chybu, na kterou jsme upozornili, ale jaksi jsme byli posláni vyvítekam). Celý natěšený z toho, že jsem byl "v televizi", jsem si pustil onen hrozivý seriál a napjatě jsem čekal, až v bedně uvidím ty scény, na kterých jsem byl... Čekal jsem týden, dva, až mě tato hovadina přestala bavit a ukončil jsem pravidelné sledování. Po několika dnech jsem se dozvěděl, že už by mohla nastat ta chvíle kdy se ony inkriminované scény měly odvysílat. Opět jsem čekal a čekal... A tu mě začalo zajímat, jak se Simona rozvádí, jak Andrea nemá ráda ing. Krátkého a jak je pan Navrátil (ještě že už skončil s účinkováním) výborný taxikář. A tak se kolem mě stáhlo ono pevné oko a už nepustilo. Ano, je to neuvěřitelná blbost, uznávam. Herci jsou prkenní, kulisy nic moc, hloupý scénář na nás z obrazovky cení žluté zuby, ALE je to seriál, u kterého si můžeme odpočinout, vypnout a prožívat si ony vymyšlené životní okamžiky našich hrdinů. Co se stane, když vynechám díl? NIC.. Děj se helmejždí opravdu pomalu, až připomíná Esmeraldu. Ale nemůžu si pomoci, sleduji již třetí sérii téhle (nyní už přejmenované) blbosti a stále na ní nedam dopustit. Jsou to totiž stále moje RPéčka, moje chvilka úterní a čtvrteční hodinové pohody před bednou. A myslím si, že takových lidí jako já je víc... Hodnocení se zdržuji, ale kdybych měl být objektivní, dal bych odpad, ale protože očividně nejsem při smyslech, šplhalo by mé hodnocení nekřesťansky vysoko (ale já jsem vlastně atheista :-)....) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, zda mi náleží právo hodnotit seriál, u kterého mohu s nadsázkou říct, že jsem slyšel pouze jeho znělku, neboť jsem z něho viděl asi pár minut. Prostě mi všechny tyto seriály splývají v jednu mega sračku. A rozdíly bych mezi nimi určitě nenašel. Budu hodnotit pochopitelně odpadem. Myslím, že zdejších 5 % je plně vystihujících nekvalitu seriálu, tudíž je veškeré pokračování tohoto komentáře totálně zbytečné a brzy bych se dostal až k největší vulgárnosti. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

omlouvám se za brášku,ale tohle mu prostě nevymluvím,on v tom vidí skrytou pointu a nadsázku,já v tom vidím imbecilitu českého národa(tedy důchodců a žen středního věku co na to čuměj plus můj brácha) :-) je to opravdu humus v čem si v dnešní době vydělávaj herci,kteří jsou nebo spíš byli považováni za elitu hereckého národa.no jo,jenže co maj taky dělat když českej film de po hlavě doprdele:-) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za jeden natáčecí den vznikne kolem 25 minut seriálu. (hippyman)
  • K přejmenování Rodinných pout na Velmi křehké vztahy muselo dojít kvůli soudnímu zákazu iniciovanému výrobci prvních dvou řad seriálu, produkční společností Pro TV, které se nelíbilo, že produkci třetí série zadala televize Prima produkční společnosti Etamp. (Olík)

Reklama

Reklama