Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová: Srdce na dlani

(TV film)
  • Česko Srdce na dlani (více)

Obsahy(1)

Děti doktorky Ouinnové začínají žít po svém. Dcera Colleen končí studia medicíny na Harvardu a syn Brian touží stát se reportérem. V Bostonu, kam odjíždějí se Sullym na Colleeninu promoci, je ale čekají i nemilé chvíle. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

tron 

všechny recenze uživatele

„Neviem, kam sa podel ten môj niekdajší vzdor. Teraz je pre mňa prioritou istota.“ V r. 1993 vznikol televízny pilot o emancipovanej (na svoju dobu) doktorke, ktorá sa s dcérou a dvoma synmi sťahuje z relatívne civilizovaného mesta na Divoký západ. Tam bojuje najmä s predsudkami. V rokoch 1993 – 1998 nasledovalo takmer 150 dielov, ktoré sa s nemalým úspechom v 90. rokoch 20. storočia vysielali aj na STV. Ako malého ma napínavé a neľahké osudy odvážnej a patetickej doktorky ´Mike´ Quinnovej zaujali. Prostredie mestečka ponúklo pestrú galériu obyvateľov (samozrejme som chcel byť Joe Lando, vlasatý super chlap s tomahavkom a múdrym vlkom). Seriál skončil, ale Jane Seymourová nie. V r. 2001 sa vrátila televíznym celovečerákom DOKTORKA QUINNOVÁ – SRDCI NA DLANI. Dej sa ani sekundu neodohráva v starom známom mestečku (!), ale v meste, kde bojujeme proti zlým podnikateľom (našťastie, Sully stále má sekeru aj nôž) a mužom, ktorí si myslia, že žena je dobrá len do kuchyne. Mierne povedané nezaujímavý scenár je jedna vec, druhou kožené herecké výkony. Dokonca ani starý dobrý Sully v sebe už nemá nič z TOHO Sullyho, ktorým som chcel kedysi byť. A až teraz som si uvedomil, aká je Seymourová hrozná herečka. Vrcholom je predstaviteľ Briana (najmladšieho syna) Shawn Toovey, ktorý je ZLO (chveje sa mu hlas, celý sa trasie, hádže nechutné úsmevy do kamery, nevie čo s rukami). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slabota, ktora sa prihrnula na nase TV obrazovky po vsetkych Esmeraldach, Simplemente Mariach a podobnych "nadherach". Srdce na dlani bol jeden z dovodov, preco som prestal sledovat programy v TV. 25 % ()

Reklama

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Po letech natočený druhý film navazující na seriál Doktorka Quinnová určitě nesedne každému. Jako nekritický obdivovatel seriálů a jejich postav jsem film přijal takový jaký je - romantický, dost přeslazený, historicky poměrně věrný (tady myslím zasazení údálostí, oblečení, reálie atd.) s výbornými herci (Seymour, Lando). Hezká je zápletka s Brianem jako reportérem senzací pro Globe i Colleenino prozření po návštěvě sirotčince s Michaelou. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Druhý film vrátil tak trochu úder tomu prvnímu a důstojně ukončil dlouhou cestu Mike Quinnové na západ. Odehrává se v Bostonu, adoptované děti odrostly, mají vlastní žitvoty a ona a Sully se mohou konečně naplno věnovat své nejmladší... Navíc je to příjemně romantické i dobrodružné, takže fandové těchto rysů seriálu si na každý pád přijdou na své. Jako uzavření celé ságy DQMW velice pěkné, pomineme-li ovšem Sullyho paruku ;) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Montréalu (Québec, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama