Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Drawn Together je americký animovaný sitcom pro dospělé. Podobně jako v The Challenge na MTV a v The Surreal Life na VH1 i zde osm protagonistů představuje kombinaci osobností, které se objevili již před touto sérií. Narozdíl od nich se však v Drawn Together objevují karikatury zavedených postav. Navíc ještě parodují typy postav charakteristické pro televizní reality show. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Totální úlet, neskutečně nekorektní seriál z produkce Comedy Central, který (bůhvíjak) přežil celé tři sezony. I přes neuvěřitelnou míru násilí, rasismu, homofobie, sexu a zvráceností všeho druhu. Nicméně každá epizoda má několik úchvatných scén a samotné postavy si musíte postupně zamilovat (tedy pokud jste alespoň trochu zvrácení, jako ony :-). ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

I Spongebob, Pikachu, Betty Boop, Link ze Zeldy, Disneyovská princezna, nebo mužný superhrdina mohou mít své problémy. A je fuk, jestli jsou to problémy s tloušťkou, sexualitou, nebo nádobím. Když je všechny zavřete do jedný barabizny a obložíte je miliónem kamer, mohou mít i drobné zármutky nečekanou váhu a dopad. Není to tak úderné jako Robot Chicken, i té doslovné parodie je míň (a objevuje se spíš až od druhé série), ale pořád je to slušná nekorektní zábava, která se rozjede hned s prvním dílem a během těch dalších takřka nepolevuje. Žeru Foxxy Love. PS: Třetí série u mě jednoznačně vede. 60% ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tak toto ma naozaj nechytilo a po troch častiach nadobro končím. Je pravda, že cenzúra pri tomto seriáli nemá miesto a pár hlášok sa nájde, ale inak ide len o buď nechutné, alebo naťahované situácie nesympatických postavičiek, ktoré sa síce správajú presne ako ľudia v reality show, no stále to nič nemení na tom, že sa správajú debilne. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Obľúbená, originálna, rôznorodá partička opíc tancujúcich pred kamerami! To sú Drawn Together. A ja sa smejem a smejem (občas viac, občas menej) s pocitom, že neexistuje narážka, ktorá by tu neodznela. A preto je Drawn Together také WHEEEEE! ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně jízda! Sprostý ženský, ultradebilní Kapitán Hrdina, tančící pokémon Ling-Ling a ostatní postavy z Cartoonů rozjíždějí ten nejvulgárnější trip do reality. DT je úžasně nekorektní seriál, dělá si legraci snad úplně ze všeho. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nechápu co se lidem na týhle blbosti líbí. Je na světě milionkrát víc lepších animáků než je tahle trapná kravina. K tomu to je hnusně nakreslený a až na pár fajn hlášek, u kterých jsem se pousmál mě Drawn Together vůbec nebavilo, ani jeden díl není nějak extra dobrej a spíš je to podprůměr, zase jednou nechápu hodnocení CSFD, tohle mě fakt úplně obešlo. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

nekompromisná, spoločensky nekorektná, south-park-ovsky drzá, amorálna, animovaná reality show zachycujúca život 8 animovaných postavičiek (mnoho z nich vám určite niekoho pripomenie)...rozhodne si neberie servítku pred ústa...nie každému sa musí páčiť (nič pre puritánov) ale IT'S FUCKING HILARIOUS!!! =D ....len škoda že to so série na sériu upadá a stráca svoj glanc ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Seriál, který si nebere servítky a po celou dobu bruslí na hranici trapnosti a naštěstí se po většinu času drží ve vtipném poli. Nicméně to platí pro mě, Drawn Together je velice specifickým dílem, které rozhodně není pro každého. Dokáži si představit, jak ho někdo chválí velice nadšeně a hned vedle někdo nadává jaká je to trapnost. Kdo nevyzkouší, neví, jak na tom je. Ať už dopadnete jakkoliv, Drawn Together minimálně za zkoušku stojí. ()

ne0 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál, ovšem díly končící moralizujícím ponaučením ho trochu degradují ze špice, která obsahuje skvosty jako Family Guy. ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

LOL ! Takto toto sledujem keď dojdem v noci cez víkend domov z vonku na nemeckej MTV. Často brutálne, nechutné, divné, nedávajúce žiadny zmysel ale pritom tak skvelé. Ako prišli vôbec na nápad vytvoriť takúto animovanú reality show? Každopádne vrelo odporúčam. ()

Burdock 

všechny recenze uživatele

Super prdel, super ulítlý nápady a scény, spousta ujetostí, wtf momentů, humor nejtvrdšího kalibru :) Trošku pomalejší rozjezd, ale od druhýho dílu to rychle eskaluje. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

1 dům, milión kamer a 8 perverzních postaviček připravených udělat si legraci ze všeho, co se jim dostane pod ruku. Tohle přesně je DRAWN TOGETHER. Nic tak geniálně perverzního oko člověka ještě nevidělo od doby South Parku. Máte rádi lesbičky ? gaye ? realiy Show ? pokémony ? Nebo je naopak rádi nemáte? Potom je DT přímo pro vás. Kde jinde uvidíme Supermana se sado maso choutkami ? Prase, které močí do dřezu ? Pouze tady. Skvělá parta postaviček, kterou si oblíbí každý druhý divák, kterému nevadí sprostý, či záchodový humor. 89% ()

JoVanGogh 

všechny recenze uživatele

"Ein Haus, Acht Bewohnere und ein Million Kameras"... keď toto spustí nemecký dabing večer na Vive, ihneď zvyšujem hlasitosť. Vynikajúca idea zatvoriť niekoľko úplne odlišných charakterov z animákov rôznych dôb do jedného domu. Toľké trefné paródie a nekonečné narážky na dianie od čias pred Kristom až po súčasnosť by inak skombinovaná skupinka asi nevymyslela. ()

B_EyE 

všechny recenze uživatele

Geniálně dementní ... tohle je prostě tak neskutečně blbé, že jsem nedokázal odolat a musel to zkouknout od začátku až do konce... ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tohle je moc, naprosto děsný kecy. Dal bych šest hvězdiček, zejména druhé sérii, kde se to hemží úseky neuveřitelných absurdností za vydatného průjmu neskutečných kydů. No Spanky to ostatně vystihl poznámkou, že je to tak stupidní, jako by to psal retardovanej třeťák. I když jsem seriál viděl nespočetněkrát, pořád mě dokáže dostat do kolen, neb absolutní absurdnost vytlouká naprostým blábolem, v zápětí zasypaným kupou hoven se šlehačkou. The Ren & Stimpy Show je hodně, ale Drawn Together, které na ni odkazuje a svým způsobem navazuje, je totální zrůdnost. No autoři se vyřádili. ()

Negatif 

všechny recenze uživatele

Našláplá animovaná reality show, která si nebere servítky vůbec před ničím a hned od prvního dílu je to neskutečná jízda.Takže pokud máte rádi hodně ostrý a vulgární humor, tohle je seriál přímo pro vás. ()

Reklama

Reklama