Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o potěšení a ohrožení spjatým s blažeností. Rozumný investiční bankéř Richard Cooper (Chris Rock) má vše: skvělou karieru, zbožňující ženu, a dvě krásné děti. Má jediný problém - je znuděný. Richardovy příležitostné myšlenky o dalších ženách se zdají dost neškodné, dokud nepotká volnou, duchaplnou Nikky (Kerry Washington), úžasnou sexy kamarádku z minulosti. Objeví se ve dveřích jeho kanceláře a začne s ním hrát hru na kočku a myš, hru která mu vrátí úsměv, ale také otestuje jeho manželství. (ČSFD)

(více)

Recenze (71)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11miliónovTržby USA $12,550,605Tržby Celosvetovo $13,196,245Tržby za predaj DVD v USA $13,530,348 //počet predaných kusov 863,798 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. "Y'all Know Me" ,2. "Country Livin' (The World I Know)" ,3. "The Look of Love" ,4. "Song for Sanya" ,5. "Itsy Bitsy Spider" ,6. "After Midnight Bossa" ,7. "All Night Long" ,8. "Don't Know Why I Love You" ,9. "Mare Nostrum" ,10. "F the Cracker" ,11. "Head Bangin'" ,12. "Algiers Disco" ,13 "Head Rush" ,14. "Any Other Day" ,15. "Could Be the One" ,16. "Feeling Lucky" ,17. "Tired of You" ,18. "Catchy Tune" ,19. "Dig That Bass" ,20. "The Seed 2. 0" ,21. "Faraway" ,22. "Just a Friend" ,23. "New Frontier" ,24. "Canon in D" ,25. "Be Yo Daddy" ,26. "Marriage of Figaro" ,27. "Ain't No Game" ,28. "The Beat Is" ,29. "One Two Knockout" ,30. "Table Dance" ,31. "Laffy Taffy" ,32. "Crazy" , ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S každou svobodnou kočkou, kterou zahlídnu, plánuju vztah." Sex k manželství patří a koho bolí hlava, ten si koleduje o parohy. V tomto případě je odmítaným tvorem chlap. No chlap, spíš bankéř. A jelikož se mu s plnými koulemi špatně přemýšlí, tak mu lehce haraší, což je z počátku celkem zábavné, ale s přibývajícím časem spíše otravné. Nicméně jeho sebeshazující postřehy byly vynikající a jsou jediným důvodem, proč si tuto černošskou romantiku vybrat v televizní konkurenci našlapané reklamou, estrádami a předvolebními průzkumy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie? Určite! Neviem do akej miery tento film predstavuje autentické skúsenosti zo života Chrisa Rocka, ale keďže filmové quadruple (réžia, scenár, hlavná úloha, produkcia) nevidíme tak často, môžem si dovoliť tvrdiť, že do značnej miery tam nejaký náznak vlastných zážitkov bude. Každopádne Chris sa nenechal zahanbiť a za kamerou odviedol taký istý kus práce ako pred ňou a po tomto filme určite trošku dozrel, hlavne herecky. Nevravím, že to bol nejaký extra výkon, každopádne potešil a skvalitnil podstatu jednoduchého a primitívneho príbehu. Príbeh zo začiatku vyzerá ako klasický plytký pokus o nezáväznú komédiu, keď však zmení smer a občas nakukne do romantického, či dramatického kontextu, tak sa z neho vykľuje pomerne potešujúci a stráviteľný počin. 65%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Chrise Rocka jako komika mám rád. Jeho režisérský debut taky považuju za vtipnou komedii a právě proto mi vrtá hlavou, co se mu stalo. Protože takhle nijaký, nevýrazný a hlavně těžko žánrově zařaditelný film (na komedii tam bylo málo fórů, drama to nebylo ani omylem, tak co to pak bylo?!) jsem od něj nečekal. Co mě nejvíc štvalo, bylo to neustále zdůrazňované "my jsme negři". Každá druhá věta, která ve filmu zazněla, měla co dočinění se slovem "negr". Nevím, možná se ze mě stává nevtipný suchar, ale u tohohle jsem se fakt moc nezasmál. Potěšilo mě akorát obsazení (od Buscemiho přes Herrmana až ke dvěma týpkům z The Wire Williamse a Pierce) a dvě krásné ženské v hlavních rolích. Za tohle a za jednu povedenou scénu s viagrou dávám ještě tři hvězdy, ale bylo to tak tak… ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Strasidelna, bolestiva nuda. Chris Rock vecne utrapeny, jako vzdy prisprostly a pribeh naprosto tuctovy, jenz byl zpracovan jiz tisickrat, a to o nekolik trid lepe. Doporucuji vyhnout se prevelikym obloukem! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku priemerná komédia, ktorá ovšem po čase začala skĺzavať do strašnej poučnosti o tom, ako si treba vážiť, to čo máme doma. Nakoniec by som chcel dodať, že od zhliadnutia tohto návodu na šťastný manželský život od Chrisa Rocka sa s manželkou už vždy udobrujeme dojemným prespievaním nejakého srdcervúceho dueta. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě tenhle film moc bavil. Každičkou minuktu filmu, krom poslední trapnější scénky s manželkou, zpěvem do toho (což mi totálně zkazilo celkově skvělý pocit z filmu) a náhlé se usmíření.... To většinou u romantických komedíí je zvykem, ale tady mi to přišlo necitlivé a náhlé (odfláknuté) ... A jak už jsem říkal, ten zpěv do toho, (když se v celém filmu ani jednou nezpívalo) mi přišel trapný a pro mě absolutně nehodící se v dané chvíli.... Jinak ale super komedie a já dám i přes nízké hodnocení 4 hvězdy. Bavilo mě to tak, cítím to tak, tak proč budu dávat alibisticky hvězdy 3, když to tak u mě prostě není... Leč přiznávám, že celkovou kvalitou to na víc jak 3 hvězdy asi nemá... Pro mě, ale spokojenost :-) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Spočiatku sympatická ľahká komédia, ktorá sa snaží hrať postupom času na drámu s istou výpovednou hodnotou, čo sa jej vonkoncom nedarí a výsledok je akurát tak "all american" sladká limonádka... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Přihlouplá komedie, ve které snad desetkrát padne rádoby vtip o "negrech", což mě přivádělo do nepříčetnosti. Chris Rock pro mě byl a je hercem, který hraje v kravinách. Kerry Washington je kočka, o tom není diskuse, ale ona celý film neutáhne. Dvě hvězdičky za ni a Steva Buscemiho. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tohle byla pro mě skoro katastrofa. Pár míst, kde jsem se pobavil, ale jinak - no prostě katastrofa na jednu * ()

numi 

všechny recenze uživatele

Sorry, Chrisi, ale nějak nemůžu sežrat to, že by Kerry Washington po tobě takhle hladověla. Celý problém tohohle snímku je v ústřední postavě, o které nevíte absolutně nic, dokonce i jeho společenský kredit zůstává v podstatě tajenkou. Ve snímku samotném pak navíc působí roztěkaně, neohrabaně a nesebevědomě. A přitom máte uvěřit, že s každou další upocenou hláškou upevňuje smyčku kolem chtíče sexuálního symbolu v podání Kerry Washington. Nevěřil jsem tomu. Spíše jsem to tomuhle nejistému nešikovi začal přát, ale ono se to samozřejmě muselo zvrhnout v rodinnou moralitku, takže ve finále vám zůstane jen tequilové hořko na jazyku. A citrón nikde. [červen 2009] ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Chris Kamen nebude novodoby Hrot Lee, ne, ne a uz toboz ne Frank Capra. Ono to aj komplet prepadlo, Kamen je neskuseny clovek za kamerou a pozeram ze aj pred kamerou. Kerry Florida nic moc, jo a nemylit si Kamen so Skalou, to je dost velky rozdiel : 30 % ()

Reklama

Reklama