Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o potěšení a ohrožení spjatým s blažeností. Rozumný investiční bankéř Richard Cooper (Chris Rock) má vše: skvělou karieru, zbožňující ženu, a dvě krásné děti. Má jediný problém - je znuděný. Richardovy příležitostné myšlenky o dalších ženách se zdají dost neškodné, dokud nepotká volnou, duchaplnou Nikky (Kerry Washington), úžasnou sexy kamarádku z minulosti. Objeví se ve dveřích jeho kanceláře a začne s ním hrát hru na kočku a myš, hru která mu vrátí úsměv, ale také otestuje jeho manželství. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Zoltarr 

všechny recenze uživatele

Překvapeni v podobě že sem čekal jako každý komedii ale kupodivu film se začal směrovat jinam. Každopádně mě film po celou dobu udržel u sebe. Samozřejmě že na tom měla velký podíl Kerry Washington, která byla ve filmu děsně sexy! Ale především ten příběh, který má opravdu hodnotnou ideu ( Nestěžujte si na to, co nemáte... Važte si toho, co máte ) a to bylo vyvrcholení překvapení a tím pádem zjištění, že Chris Rock umí. Je vidět, že nechtěl svůj debut nechat jen na vlně forků a skečů a rozhodně ukázal že je v něm daleko více než nekorunovany král komede. genetique dobrý komentář. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Sorry, Chrisi, ale nějak nemůžu sežrat to, že by Kerry Washington po tobě takhle hladověla. Celý problém tohohle snímku je v ústřední postavě, o které nevíte absolutně nic, dokonce i jeho společenský kredit zůstává v podstatě tajenkou. Ve snímku samotném pak navíc působí roztěkaně, neohrabaně a nesebevědomě. A přitom máte uvěřit, že s každou další upocenou hláškou upevňuje smyčku kolem chtíče sexuálního symbolu v podání Kerry Washington. Nevěřil jsem tomu. Spíše jsem to tomuhle nejistému nešikovi začal přát, ale ono se to samozřejmě muselo zvrhnout v rodinnou moralitku, takže ve finále vám zůstane jen tequilové hořko na jazyku. A citrón nikde. [červen 2009] ()

Reklama

Rapikk 

všechny recenze uživatele

Krásná žena, roztomilé děti, dobrá práce, naspořené peníze... Co víc si jen může muž přát? Chris Rock se ale i tak začne nudit. Chybí mu překvapení, vzrušení a dalo by se říci všeobecně nadšení ze života. Nuda, samá nuda. A žádný sex. Ach, ten sex! A najednou potká svou starou kamarádku, která je snad ještě více sexy než před lety. Pandořina skříňka jen čeká na otevření. Tento film má až příliš jednoduchou zápletku, ale i tak jsem se na rozdíl od úžasného Chrise Rocka nenudil. Skvělý odpočinkový snímek, při kterém se člověk i docela zasměje. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě tenhle film moc bavil. Každičkou minuktu filmu, krom poslední trapnější scénky s manželkou, zpěvem do toho (což mi totálně zkazilo celkově skvělý pocit z filmu) a náhlé se usmíření.... To většinou u romantických komedíí je zvykem, ale tady mi to přišlo necitlivé a náhlé (odfláknuté) ... A jak už jsem říkal, ten zpěv do toho, (když se v celém filmu ani jednou nezpívalo) mi přišel trapný a pro mě absolutně nehodící se v dané chvíli.... Jinak ale super komedie a já dám i přes nízké hodnocení 4 hvězdy. Bavilo mě to tak, cítím to tak, tak proč budu dávat alibisticky hvězdy 3, když to tak u mě prostě není... Leč přiznávám, že celkovou kvalitou to na víc jak 3 hvězdy asi nemá... Pro mě, ale spokojenost :-) ()

alonsanfan odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že největší katastrofou, která mě v roce 2011 a to hned v jeho úvodních hodinách postihla byl právě ten příšerný opus. Také doufám, že byl zároveň tou nejhorší sračkou, na níž mé zraky letos spočinuly. Amen. Jediným přínosem a to ve velkých uvozovkách a zároveň překvapení, již bez uvozovek, byl úplný závěr filmu. Vězte, že pokud máte problémy v manželství a nespíte spolu, potom si o tom stačí muzikálově zazpívat, pak se na sebe vrhnout a vše je vyřešené. No prostě klasický happy end jako ze života. Když tak o tom přemýšlím, opravdu nevím, jakou ze špatných stránek filmu vyzdvihnout dříve. Prkenného, trapného, ksychtícího se a vrcholně nesympatického Chrise Rocka, slaboduchý příběh i scénář omílající už mnohosetkrát omleté téma trojúhelníku - znudění dobrák manžel bez sexu, nijaká manželka s dětmi a nabízivší se sexy kamarádka nebo naprosto idiotské chování hlavního hrdiny, který nepochopitelně a asi jen proto, že je takový dobrák nebo blbec dává dobrovolně a rád v šanc svou kariéru, pověst, manželství i rodinu. Mihnutí se Steva Buscemiho opravdu nepochopím. Odporná pachuť tohoto díla ve mě ulpěla na dlouho. Zběžným mrknutím do csfd zjišťuji, co je hlavním problémem filmu a je to právě Chris Rock, který se ujal jak scénáře, režie i hlavní role :c). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Heslo filmu "V manželství tě nikdo neuslyší křičet" je hříčkou s heslem filmu Vetřelec, které zní "Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet". (HappySmile)

Reklama

Reklama