Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komedie o potěšení a ohrožení spjatým s blažeností. Rozumný investiční bankéř Richard Cooper (Chris Rock) má vše: skvělou karieru, zbožňující ženu, a dvě krásné děti. Má jediný problém - je znuděný. Richardovy příležitostné myšlenky o dalších ženách se zdají dost neškodné, dokud nepotká volnou, duchaplnou Nikky (Kerry Washington), úžasnou sexy kamarádku z minulosti. Objeví se ve dveřích jeho kanceláře a začne s ním hrát hru na kočku a myš, hru která mu vrátí úsměv, ale také otestuje jeho manželství. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Emo-haunter 

všechny recenze uživatele

Ještě předtím, než Chris Rock dostal od Willa Smithe přes píču, si zahrál v tomto snímku, který místy rozhodně nenudil, měl pár slušných myšlenek, člověk se čas od času i zasmál, ale ten totálně příšerně špatně udělaný konec beze smyslu, logiky a uvěřitelnosti, dehonestoval to, na co jsem se celou dobu díval. Škoda... Mělo to totiž několik celkem fajných momentů, ale šlo to udělat daleko lépe.  Frigidní píča totiž nechtěla jebkat, byla šíleně familiérní a bez špetky nějaké empatie a inteligentního uvažování, a borec to do té šukézní kundy stejně nezasunul:( ***5/10*** ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tohle mohl být zatraceně dobrý, naturalistický snímek, který by pracoval s uvěřitelným tématem nevěry, dokázal by i celkem dobře pobavit a propojit tak funkční komedii se slušným dramatem. Nakonec se z toho vyklubalo typicky moralistické dílo, které hlásá, že nezáleží na tom, když si člověk s protějškem nerozumí, není s ním vlastně vůbec spokojený a v životě se jen přizpůsobuje. Bulšit! Totální. Ale mimo to zábavná, dobrými myšlenkami protkaná a zejména pěkná podívaná hlavně díky naprosto neodolatelné Kerry Washington, které bych v době natáčení filmu hádal max. něco málo přes 20 let (zářný příklad, jak úžasně mohou vypadat i ženy po třicítce). ()

Reklama

darwin 

všechny recenze uživatele

Dobrá klidná komedie od krále komiků, Chrise Rocka. Chrisův rukopis je zcela patrný ve scénáři, i když Chris to napsal tak, aby to bylo srozumitelné i bělochům, kteří neznají jeho stand-upy. Kdo čeká nějakou bláznivou komedii, bude mocně zklamán. Film za to nabízí řadu životních situací a dilemat a dvě cesty, které lze zvolit (Chris Rock) a (Steve Buscemi). Kerry Washington je děsně sexy, symbol pokušení. P.S. Konečně jsem pochopil Chrisův joke z Bigger and Blacker o "big piece of chicken". :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S každou svobodnou kočkou, kterou zahlídnu, plánuju vztah." Sex k manželství patří a koho bolí hlava, ten si koleduje o parohy. V tomto případě je odmítaným tvorem chlap. No chlap, spíš bankéř. A jelikož se mu s plnými koulemi špatně přemýšlí, tak mu lehce haraší, což je z počátku celkem zábavné, ale s přibývajícím časem spíše otravné. Nicméně jeho sebeshazující postřehy byly vynikající a jsou jediným důvodem, proč si tuto černošskou romantiku vybrat v televizní konkurenci našlapané reklamou, estrádami a předvolebními průzkumy. ()

APLSMLS 

všechny recenze uživatele

Nízký procenta tu hodně nesedí! Po letech jsem si nedávno film zopakoval a pořád funguje - žádný zázrak, ale kvalitní průměr. Chris Rock jako chlap s dobrou prací a spořádanou rodinou, kterého doběhne krize středního věku a tak začne pálit za neskutečně hot Kerry Washington, která si s ním hraje jako kočka s myší a přinese do jeho řádu všechen chaos, o kterej nestál. Jen po letech víme, že navzdory agitce tohohle filmu se v reálu neudržel a jeho nevěry rozvod přinesly. Útěchou budiž následný povedený stand-up speciál Tambourine. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Heslo filmu "V manželství tě nikdo neuslyší křičet" je hříčkou s heslem filmu Vetřelec, které zní "Ve vesmíru tě nikdo neuslyší křičet". (HappySmile)

Reklama

Reklama