Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento příběh je plný děsu a hrůzy, kterou vídáte jen ve svých nejčernějších nočních můrách.
Pro muže, který si jako úkol dal najít další skvělou hororovou předlohu, je pouze otázkou času, než se stane novou obětí těchto děsivých knih. Newyorský literární agent David Lamont se přestěhuje do tří podlažního luxusního bytu na Manhattanu. Brzy po nastěhování začne dostávat fotografie z násilných zločinů, které byly nafoceny v jeho novém bytě. Tyto zneklidňující fotky jsou brzy doplněny o videokazetu, na které je zaznamenán každý Davidův pohyb. Den ode dne je David blíže nejděsivější noční můře, kterou tak intenzivně hledá v knižních předlohách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro do puntíku, jak říká první věta z obsahu k tomuhle filmu: "Tento příběh je plný děsu a hrůzy, kterou vídáte jen ve svých nejčernějších nočních můrách." Až na to, že se musí odečíst slova: příběh, děs, hrůza a spojení nejčernější noční můra. Pak to bude mít nějaký smysl. Nezajímavá kravina s nezajímavými herci, prostředím, hudbou a vším, co film má mít. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

KATASTROFA - tak blbý film jsem už dlouho neviděl. Vedle thrilleru to ani nestálo. To se nedá zařadit ani do kategorie "KRIMI". Levný film, vše v jednom pokoji, neznámí 3-4 herci, prostě za málo peněz málo muziky. Dalo se to čekat, když jsem na obalu viděl společnost Intersonic. Od nich jsem totiž ještě neviděl žádný dobrý film. Já i sestra jsme byli filmem ZHNUSENI. Proto film nedoporučuji, to už jsou lepší Křehké vztahy na Primě. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dravý, úspešný agent niekoľkých populárnych spisovateľov horrorových románov, David Lamont, sa presťahuje do luxusného, priestranného bytu v centre New Yorku. Tam sa začne jeho profesionálna kariéra a najmä súkromný život hodne komplikovať. Kto za tým všetkým stojí? "Poschodie smrti" je nudný, šedivý thriller na ktorý si už zajtra budem len ťažko spomínať. Je to film, čo neobsahuje jedinú silnejšiu scénu, žiaden progresívny prvok a jeho scenár je mierne povedané plytký. ** ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nebyť to v dubbingu, asi by som sa neodhodlal, a popravde, ani som sa nemusel. Vyslovene zle sa síce nato nepozerá, no od hororu s titulom "Patro smrti" očakávam rapídne viac ako nespavosť, obzeranie cez plece či chorobnú paranoju. Sumár: driemať som mohol aj pri Anne zo zeleného domu, nie horore, ktorý nemá čo ponúknuť. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Sympatická hra na kočku a na myš, jenž se opírá především o solidní výkon Marca Blucase (někdejší Buffy-píchač), ale které bohužel v poslední třetině dojde dech, zavládne chaos a bezpáteřní pointa zatluče poslední hřebík do rakve průměrnosti. Škoda. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

David Lamont je arogantní fracek, který má, na co si vzpomene. Současně mu vůbec nevadí ničit nebo přímo zničit lidi, dokonce i ty nejbližší. Není divu, že v jeho novém přepychovém bytě začne strašit. A nakonec dorazí i smrt s kosou. David se dostává do nebezpečí, někdo mu usiluje o život. Ale kdo? Těch, co naštval, není málo. Přiznám se, že v určité chvíli mi vše docvaklo, ale to už byly tři čtvrtiny filmu pryč. Místy příjemné napětí, fajnová scéna s prasaty. Skoro mi to přišlo jako epizoda z Midsomeru. Na jedno podívání, proč ne. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tak já musím říct, že zrovně tehle snímek je dost dobrej. Celé dění bylo napínavé. To kopírování příběhu, který byl napsán v knize.. dokonalé. Mě nechybělo napětí ani mrazivá atmosféra. A Rozulzlení celého děje pro mě bylo zdrcující. Pro ty, kteří se nechají rádi unášet mystériem, tohle bude vynikající podívaná. Doporučuji. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela překvapení. Hodnocení okolo není kdovíjak valné, ale já jsem se třebal strachy, co kde na mě z temného zákoutí vyletí:-) No, tak jo, zase až tak hrozné to není, ale je to příjemná změna od japonských holčiček:-) 70% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, ale nudný začátek vystřídal svižný prostředek filmu, který byl konečně zpestřením a zaujal moji pozornost. Pořád jsem čekal, co se bude dít, a to co mi bylo nabízeno se mi líbilo. Musel jsem trochu víc přemýšlet a hodně mých tipů, jak to bude pokračovat, zmizelo do ztracena, protože zvraty, které jsem viděl, bych nečekal. Potom ale přišel trochu divný konec a konečné shrnutí a vysvětlení celého filmu mě trošku zklamalo. Neříkám, že by to bylo špatné, ale moje představy byly rozmetány a filmaři mi nabídli informace, které mi do sebe nezapadaly, i když jsem film sledoval pečlivě. Ne že by jich bylo moc, ale nějak mi to nesedělo.Herecké obsazení bylo celkem kvalitní a některé tváře mě velice potěšily. Co se týká výkonů, budu trochu skeptický. Kromě hlavního hrdiny a postavy Audrey na mě působily dost křečovitě. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ze vznikaju podpriemerne horory, som si zvykol uz davno. Ale ze na poli hororov sa toci aj vypĺach, to je mi novinka. Strasidelna tmosfera ziadna, bat sa niet coho, herecke vykony na hovno, rezia mizerna ..... je tu vobec nieco dobre? 20 % ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tak tohle "psycho" se mi vážně líbilo! Příběh je opravdu děsivý! Každou chvíli mi projel mráz po celém těle a pořád jsem byl napnutý jak kšandy - velký podíl na tom měla určitě skvělá hudba! (Také český dabing je tu velmi kvalitní) ... Doporučuji! ;-) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film o tom jak udělat z agenta vraha a totálního magora. Pointa je celkem dobrá a poměrně nečekaná, nebot ten konec tvůrci velice slušně nechali dotáhnout do detailů. Solidní psychárna . SPOILER- nák jsem se nedozvěděl kdo zabil tu Davidovu sousedku? ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný thriller, s podprůměrnou zápletkou, podprůměrným zvratem v závěru, podprůměrnou atmosférou a podprůměrným snad i vším ostatním. Není důvod to vidět, pokud zrovna nemáte čím zabít volný čas nebo - stejně jako já - naivně věříte tomu, že to bude lepší, než hodnocení a komentáře naznačují. Marc Blucas (byť sotva vím, kdo to je) se ale dost snažil a závěrečný zvrat sice není bůhvíjak povedený, ale aspoň je pojatý takovým způsobem, že opravdu může někoho překvapit. Vlastně by to mohlo mít i na víc, ale to by musel mít režisér větší ambice. A teď koukám, že se s ním nesetkávám poprvé a že jiný jeho film, který jsem kdysi viděl, mi přišel úplně otřesný... 2* ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem ze začátku věděl, kdo za tím vším asi stojí. Film si hraje na mladší Hru, ale nesahá ji ani po kotníky. Hvězda za "jde-to-film" a druhá za kočenu Shiri Appleby. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Naprosto předvídatelný, konec tak blbej, že se musíte smát a jednu hvězdu jen proto, že jsem viděl i horší filmy.... ale nic to nemění na tom, že je to ztráta času.... 20% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ach jo ... Celou dobu jsem si říkal počkej si ono to něják doppadne bude to určitě lepší , ale až jsem byl v polovině nebo dál nebylo to lepší žádný zvrat prostě nic . Nic co by mě zaujalo nebo zastrašilo sice na konci to bylo zajímavé , ale těch třicet sekund co to je oproti celé stopáži . No škoda mohl to být zajímavý film . ( 2.9.13/MAC ) ()

Reklama

Reklama