Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Môže byť niečo horšie ako komédia s Robom Schneiderom režírovaná Robom Schneiderom? Odpoveď je jasná, môže. Vlastne ide o také menšie prekvapenie. Blbosť je to stále, ale Big Stan je taká sympatická nenáročná jednohubka s minimom nevkusu. Normálne by som dal 2* ale za Davida Carradineho jednu musím prihodiť. Jeho postava je skrátka božská ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// +Rob Schneider válí, účast Davida Carradineho a dalších menších hvězdiček potěší, děj ve věznici patří k tomu lepšímu a je tu hodně humoru, má to i dobrou akci -začátek slabší a humor občas perverznější/// Když si i Sandler může natočit film z prostředí kriminálu, proč by nemohl Rob Schneider. Humor v něm je typicky Robův a kdo ho má rád bude se dobře bavit. Mě film přidal na náladě a to se oceňuje. Přestože některé momenty byli i trochu trapné./// Celkem 72%/// ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rozhodně sem se nějak nezasmál ale spíše tak nějak občas pousmál. Filmík je takový příjemný a člověk má pocit, že věznice mají něco do sebe a že se tam musí dobře žít. Rob Schneider se u mě přemístil ze škatulky NEMŮŽU HO ANI VIDĚT do škatulky VLASTNĚ MI NEVADÍ. Tady se navíc spojil s postavami, které ztvárňují David Carradine a M. Emmet Walsh. Nejpovedenější scény má na svědomí výskyt Davida Carradina a hlavně jeho metod výcviku. Prakticky mě naštval už jen samotný fakt, že tady ze sebe blbec jako je Rob Schneider udělá ultimátního bouchače. 50% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie, která si utahuje z filmů s vězeňskou a bojovou tématikou. Rob Schneider, byť zdejšímí kritiky notně nenáviděný ukázal, že zvládne natočit i zahrát si ve filmu s minimem fekálního humoru. Ten Největší není nějak objevná komedie, ale zasmát se u ní dá docela slušně. Mimo to, Schneider sice nebude nový akční hrdina, ale ohání se docela slušně. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Překvapení, protože je to nejspíš poprvé co mě Rob Schneider pobavil, nehledě na to, že u vězeňské komedie jsem se naposledy zasmál, pokud mě paměť neklame, jako kluk u Bláznů ve vězení. Procento nechutností nepřesáhlo únosnou mez, historka utahující si z vězeňských klišé nebyla až tak mizerná jak jsem podvědomě čekal, David Carradine si parodii svých kung-fu mistrů očividně užíval a přednáška o znásilňování ve vězení neměla chybu, stejně jako zdvořilí ranaři, omlouvající se na potkání jeden druhému. Příjemně zábavná oddychovka, kterou si někdy, pokud se naskytne příležitost, možná i zopáknu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy Stan (Rob Schneider) tancuje před vězni na dvoře, sedí všichni vězni na tribuně. Když se na ně však ředitel podívá z okna, vězni pouze stojí kolem Stana, ale v následných scénách ze dvora sedí všichni opět na tribuně. (Sign)
  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Rob Schneider zkolaboval počas natáčania kvôli otrave jedlom a úpalu. (Mihail123)

Reklama

Reklama