Reklama

Reklama

Magic of David Copperfield XIII: Mystery on the Orient Express, The

(TV film)
všechny plakáty
Rodinný
USA, 1991

Obsahy(1)

Kúzelnícka show jedného zo svetových iluzionistov. V tomto diele nechá David Copperfield zmiznúť 70-tonový vlak Orient Express obkolesený svedkami. (Merv)

Recenze (10)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj oblíbený díl o magii Davida Copperfielda. David je neskutečný bavič a ještě lepší iluzionista. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Podvod na divákovi. Zastaralý trik s podplaceným okolo stojícím komparsem předstírajícím údiv nad "zmizelým" vlakem. Trik, který každý prokoukl dávno ztratil na své působivosti. Kouzelníkům odzvonilo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak si dobre pamätám, tak to bolo moje prvé televízne zoznámenie s týmto slávnym mágom. A hneď geniálne. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

D.Copperfield, modla všech kouzelníků, předvádí svá velkolepá kouzla, magii a iluzi. Jeho show je skvělou podívanou, a v jeho podání je ještě více umocněna...Lepší pořad o magii už je jen Magie kouzla zbavena. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Všechna představení žeru, byl jsem na něm i v Praze a bylo to úžasné. Pár triků vím jak to dělá, např. tohle zmizení vagónu, zmizení sochy Svobody,létání,rozřezání cirkulárkou,projití čínskou zdí apod.,ale vše taky nevím. Např. jak se nechá provrtat obrovským šroubem(což můžete na vlastní oči vidět v Tropickém ostrově nedaleko Berlína,kde se to každý večer předvádí-nebo si to vyhledat na netu). Lituji,že ty triky už znám, protože je to nesmírně jednoduché a primitivní a pak si nadáváte co jste to za hlupce. Pokud to nevíte, tak vás to nesmírně baví,ale jak už kouzlo znáte, tak je po zábavě. Jenže když já jsem tak zvědavý... ()

Reklama

Reklama