Reklama

Reklama

VOD (1)

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

petero 

všechny recenze uživatele

Šípim tu zaujatosť voči zápalu Uweho Bolla. Z môjho pohľadu je Deliverance vyváženejšia ako jednotka, režijne aj herecky. I keď jednotka bola nabitá väčšími hereckými esami, no to snaživé prehrávanie čo tam predviedli bolo na zaplakanie. Tu sú tí herci prirodzenejší a hneď sa na to dá pozerať bez vyložene trápneho pocitu. Atmosféra divokého západu sa mi zdala tiež postačujúca vzhľadom na to že rozpočet bol určite menší. Natassia Malthe je solídna náhrada za jedinú ako tak dobre hrajúcu Kristannu Loken z jednotky. Boll to tentoraz dotiahol na prijateľné béčko, ale aj tak na viac ani nikdy nebude mať. K postave Bloodrayne. Tá sa tentoraz znova o krok vzdialila od svojej počítačovej predlohy. Žiadneho vysatia s obopnutými nohami okolo tela obeti ani nejakých premetov sa nedočkáme, čo je na druhej strane aj dobre, pretože by sa to sem ani nehodilo. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

U všech krvežíznivých upírů, co to zase ten Kazifilm První, z Boží vůle Chudák předvedl?? Opravdu jsem nečekal, že by po hrozném prvním dílu mohlo přijít pokračování. A věřte mi, že bych šel radši na půl dne kydat hnůj, než se znovu podívat na tohle zvěrstvo. Tak předně, Deliverance má představovat westernové městečko. Ve skutečnosti je to plácek se čtyřmi narychlo ztlučenými dřevěnými chajdami. Když vynásobíte chaos chaosem, dostanete děj. Během filmu se asi šestkrát změní roční období. Nudné scény střídají nelogické scény (indiáni v kanoi wtf??), na nějakou dynamiku nebo rytmizaci se vůbec nehraje. Akčních scén je poskrovnu, většinou se v trhaných zpomalovačkách střílí. Hlavní hrdinka je pořád stejnej upíří zkurvenec (dhampir či co) a v podání Natassie Malthe působí neuvěřitelně slabě a trapně. Ani hudební složka filmu se nesnaží být neohraná, o dialozích nemluvím. Prostě nuda k posrání. Bezmozek Nepoučitelný (latinsky Uweus Bollus) vyprdnul další páchnoucí lejno. ()

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem o jedničce tvrdil, že se jedná o sračku, pak nevím co říct o dvojce. Scénář je sice o chlup lepší, ale Boll přešel od televizní kamery k amatérské, film nechal podkreslit nevhodným westernovým hudebním motivem a známé přehrávají herce vyměnil za neznámé, kteří hrát ani neumí. Není to až taková bída, ale nuda k uzoufání to je rozhodně. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Rayne na divokém západě... teda v Kanadě (fakt už mě tou Kanadou začíná Ufa dost srát... vím, že tam má perfektní daňové úlevy.. ale tak kurva!)... Rayne se dokonce může koupat ve vodě, ale to bude asi tím, že na "divokém západě" v Kanadě mají na podzim dhamipíři odolnější pokožku, nebo tak. Tohle je prostě sračka od začátku do konce. Co je ovšem nejhorší, že tohle ani není vtipná sračka... navíc Uwemu prostě nevyšli prachy ani na osvětlovače, takže většinou člověk vidí fakt kravskou pyču, co se ve filmu odehrává. ALE PŘÍŠTĚ TO BUDE 100% LEPŠÍ ... ne. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DivX-Večer s Uwe Bollem/// Obsazení 2/10 Děj 0/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +indiáni v kánoi, od té doby jsem je vyhlížel kdy se objeví znovu, snad jen westernová atmosféra a Natassia Malthe v hlavní roli -jeden WTF moment střídá druhý, film je neuvěřitelně pomalí a věřte že zpomalené scény tomu nepomáhají, co to má společného s Bloodrayne mi vážně uniká, je to neuvěřitelně špatně natočené, úplně mizerná kamera, nicotný děj.../// S výčtem záporů bych mohl pokračovat. Tohle je opravdu hodně mizerné zpracování počítačové hry./// Celkem 13%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vítejte v Deliverance. V městečku kdesi na Divokém západě. Sviští tady vzduchem kulky z koltů proklatě nízko, šerifem je tady slavný Pat Garrett a také se dá tady poslední dobou přijít k pořádnému upířímu kousnutí. A do toho jedna sexy poloupírka jménem Rayne, hající čest utlačovaných, co si přišla vyřídit účty s obávaným Billy the Kidem, který je tak trochu upír. Zní to všechno až bizarně a spojení hororu s westernem není nápadem tak úplně ideálním, ale předlohou filmu byla počítačová hra a v ní je možné všechno. Uwe Boll rád točí filmy podle počítačových her a tenhle tedy není výjimkou. S omezeným rozpočtem sice nedokázal přijít s nějak oslnivými akčními scénami, ale podařilo se mu do trilogie vnést určitou stylovost. Roli Rayne předcházel široký konkurz a nakonec z něj vítězně vzešla norka Natassia Malthe. Upřímně řečeno, asi bych si ji nevybral z toho početného zástupu sexic, které se nabízely, ale co se dá dělat. Malthe působila až příliš namyšleně a tím byla až nesympatická. Mně její kolegyně, rovněž s norskými kořeny, z prvního dílu Kristanna Loken přece jen přišla lepší a herecky vybavenější a možná nejen herecky. Zack Ward jako Billy the Kid byla volba akceptovatelná a Michael Paré si jako Pat Garrett vedl asi ze všech nejlíp a podal nejlepší herecký výkon. Hudba Jessicy de Rooij omílala snad všechny motivy pro westernový žánr tolik typické a nakonec z toho trošku vzešel takový nevkusný slepenec. O filmu se to napsat nedá. Náhodou byl docela povedený v rámci možností, a kdyby film byl více strhující a přidalo se více akčních scén, byl bych spokojenější. I tak mě to navnadilo podívat se na zbylé dva díly ságy, která má něco do sebe. 60% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Znesiteľné béčko, ktoré nenudí. Mohlo byť však omnoho zábavnejšie, keby to Uwe zakaždým v prestrelke nespackal dementnými spomalenými zábermi. Mohol by som nadávať na scenár i konanie postáv, faktom však ostáva, že film odsýpa a westernová podoba mala niečo do seba... Natassia Malthe je kočka... ()

HellFire

všechny recenze uživatele

Hm z celeho Uweho portfolia ma 6 filmu sede hodnoceni, to uz neco znamena Uwe. Budu se muset na tenhle "film" podivat, abych se ze srdce zasmal a poslal Uwemu dopis, at radsi spacha sebevrazdu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po nedávném shlédnutí prvního BloodRayne jsem docela váhal, jestli mám do dvojky vůbec jít. Uwe Boll rozhodně nepatří mezi moje oblíbence a většinu jeho tvorby jsem hodně kritizoval (však si ani nic jiného mnohdy nezasloužila), ovšem občas jsem narazil i na docela povedený film. Tedy lépe řečeno mezi tím vším odpadem i občas napovrch vyplaval i průměrný kousek. Jednička však byla celkem velkým zklamáním, takže tentokrát jsem již byl připravený na hrůzu, která mě nejspíš čekala. No a ani jsem se moc nemýlil. Ba spíš naopak jsem musel ještě o 10% navýšit mé hodnocení prvního dílu, protože tohle je ještě horší. Horory odehrávající se na Divokém západě mi nikdy nevadili, pokud ovšem dokázali něčím zaujmout mou pozornost. Ať už šlo o zajímavý námět, westernovou atmosféru, nebo dobré herecké obsazení. Tady jsem se ovšem nedočkal téměř ničeho, coby vůbec stálo za pochvalu. Popravdě se ani moc nedivím, že se tady už neobjevila K. Loken. Spojení s Bollem spíše její kariéře ublížilo a poprsí může ukazovat někde jinde za ještě mnohem větší peníze. Její náhradnice N. Malthe sice nebyla špatnou volbou (tedy co se charisma týče), ale ani ona žádnou velkou díru do světa díky postavě Rayne neudělala. Účast Parého jsem nepochopil. Stálo mu to vůbec za to?20% ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Já tak nemám rád westernové horrory. Protože všechny dopadají a vypadaj skoro takhle. Ale konečně, konečně jsem pochopil všechnu tu kritiku, která Bolla předchází. Musel jsem ale na to zkouknout až třetí jeho film. Tohle je prostě nic. PAré alespoň pobavil, ale Natassia Malthe nechápu, proč tam je... Brrr. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle stejnojmenné video hry společnosti Majesco Video Game. Podpořeno nádhernou hudbou Jessici de Rooij. CITÁT - Bude pohádka?........... Děj příběhu se odehrává tentokráte na Divokém západě v městečku Deliverance. Což je také název podtitulu filmu. Hlavním aktérem je upírka, respektive damphýrka a lovkyně upírů Rayn a krutý upír Billy Kid. CITÁT - Myslím, že tohle mě bude bavit......... Tak zatím co se Hollywood snaží upíry legalizovat a umožňovat jim skoro nerušený romantický život během stmívání, Uwe Boll má upíry kruté, krvežížnivé, kteří se nebojí zabít ženu nebo i pár dětí. Kdo miluje Stmívání bude mít z tohoto filmu vyrážku. BloodRayne 2 Deliverance není dobře natočený příběh, ale má pěkný námět. Oproti prvnímu příběhu má povedenou hudbu, ale zase chybí lepší triková stránka a možná by to chtělo i lepší kameru. Čekal jsem, že to bude na stejné úrovni jako jednička, ale je to o stupínek horší. CITÁT - Šibenice už stojí........ DIALOG: RYAN (Natassia Malthe) - Kazateli, potřebujeme požehnat. KAZATEL (Michael Eklund) - Jo, kurva, proč ne!!.......... Velké plus filmu připisuji za to, že se ve své podstatě celý odehrává ve tmě (Bollovi upíři, až na Rayn, se opravdu bojí slunce). Triků tu moc není a tak ani není co zakrývat, jako například ve filmu 30 dní dlouhá noc, který byl ještě tak krutě stříhanej, že nebylo vidět vůbec nic. Tady je vidět skoro všechno. Rozhodně je to ideální film na úterní podvečer. Lepší než nějaká idiotská telenovela na českém programu. CITÁT - Vydáme se po kolejích jako krev ocelovými tepnami.......... Hlavní hrdinka sice dostává skoro celý film přes "držku", zato si však řádně vychutná finální souboj. CITÁT - Život je jako penis. Tvrdej tě časem udře a měkkej stojí za prd......... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem či je to zmenou prostredia, zmenou predstaviteľky titulnej postavy, alebo sa len Uwe lepšie vyspal, ale pokračovanie upírskej ságy s podtitulom DELIVERANCE vyzerá a pôsobí šmrncovnejšie, ako obludná jednička. Je viditeľné, že pán režisér si to užíval a podobné vášne sa preniesli aj na mňa. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Podobné zvěrstvo jako jednička. I když v mnoha ohledech to zavání kvalitou špatného béčka, který by si vysloužila možná i tu jednu hvězdičku, jednoznačně amatérské pasáže s vyloženě dementními dialogy mi dát lepší hodnocení než odpad prostě nedovolí. Tohle ne. ()

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama