Reklama

Reklama

Dva reportéři ze Seattlu vyšetřují smrt žoldáků na ostrově u pobřeží pacifického severozápadu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Nevím co proti Uwemu všichni mají, je to docela dobrý režisér. Znám jiné kokotské filmy, které jsou daleko horší než jeho filmy. A teď k filmu, hru nějak moc neznám hrál jsem far cry 2 asi tak pět minut tak nemůžu porovnat jestli to s hrou sedí nebo ne. Ale film byl docela slušná akční podívaná, která mě ani chvíli nenudila. Jediná chyba je absence nějakého hlubšího příběhu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na Uwe Bolla to nieje až tak zlý film. Sem tam ubehne nejaký celkom dobrý choreografický prvok kamery alebo kaskadéra a vznikne z toho zárodok naozaj dobrého akčného nápadu. Problém je samozrejme v tom, že ani tieto dobré nápady Boll nedokáže zrealizovať a tak sa človek musí uspokojiť iba s náznakmi. Aspoň že ten Til Schweiger občas vyzerá, akoby v sebe niekde hlboko dusil charizmu. Človek z neho cíti, že by mohol byť celkom prima akčným hrdinom. Čo samozrejme o pár rokov dokázal v Nehanebných bastardoch. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je asi kouzelník, protože i když u každýho jeho filmu čtu, že to je nekoukatelná sračka, tak na to stejně každej furt čumí. Nicméně sem celkem rád, že nejsem fanoušek Far Cry a ani sem to nikdy nepařil, protože jinak bych tohle tupý béčko asi musel hodnotit hůř, takhle je to celkem solidní akční béčko s trapnejma dialogama a naivním dějem, který ale doplací na Bollovou příšernou lítající kameru ze strany na stranu pří soubojích, takže akce rozhodně nestrhne a na absolutní neschopnost vybrat sednoucí hudbu a pouštět jí v pravej okamžik, na což sem si už u Uweho tak trochu zvyknul. Přirovnal bych to k Univerzálnímu vojákovi 2, ale je to přece jen o něco lepší a navíc tady hraje Til Schweiger ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Takže. Film je trochu šmrncnutý do komedie. Sou tam nelogické chování postav v některých situacích. O scénáři nemá cenu mluvit to je fuj. Ale na druhou stranu na odreagovačku je to dobré a hlavně akční závěr mi to vizdvihuje na tři hvězdičky. Po dlouhé době poctivé Béčko které by si zasloužilo víc než jen 37%. A navíc akce je tu dost. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Šok že někdo tak malý na světě se snaží natočit film podle velkolepé hry která je rok co rok lepší a tak doufám když tenhle snímek není až tak zlý ale prostě nevyšel že jednou přijde ten správný člověk co vezme tuhle geniální záležitost do svých rukou a bude se držet základu a dodá nám to co chceme, samozřejmě tohle béčko za pokus stálo. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy je Jack (Til Schweiger) pronásledován a jeho parťák spadne do vody, je možné v několika střizích vidět, že parťák vůbec ve vodě není. (necisty)
  • Film je inspirován úspěšnou akční hrou Far Cry. (Dines)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Trošku sám v temnotě

Trošku sám v temnotě

26.07.2007

Na pokračování úspěšných filmů jsme si tak nějak zvykli, ale točit pokračování filmu, který se stal opravdovým propadákem, který má auru jednoho z nejhorších filmů desetiletí a který natočil režisér… (více)

Reklama

Reklama