Reklama

Reklama

Dva reportéři ze Seattlu vyšetřují smrt žoldáků na ostrově u pobřeží pacifického severozápadu. (Filmbox)

Diskuze

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

DannyBurino

Film jako takový jsem ohodnotil 4*, protože jsem si ho raději nespojoval s hrou, jinak by to byl odpad.

Příběh skoro jako ze hry? Hrál jste Far Cry vůbec? :D Tam z příbehu není skoro nic, spíš nic než málo.

DannyBurino

DannyBurino (hodnocení, recenze)

První film od Uweho Bolla, který jsem viděl a přes všechnu tu hanebnou kritiku nechápu co proti němu mají? On natáčí skvělé filmy jako tenhle. Hlavní postava je sympaťák, akce je tam slušná a příběh je skoro jako ze hry, takže nechápu co se na tom takovým pitomcům jako jste většina z vás co se vám na tom nelíbí? To že to režíruje Uwe Boll?

na příspěvěk reagoval BackPa

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

Mě se to lívilo, viděljsem to už 4 krát a klidně se někdy znova kouknu, aspoň při akci vidim, co se děje ne jako v drahejch filmech, ve kterejs při akci skoro dostávám záchvaty epilepsie, a nejsem epileptik. Za mě 4 hvězdičky.

Uživatel Michalek smazal svůj příspěvek.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

On herní Far cry je příběhově naprosto tupej že by z toho normální film ani nešel udělat.

na příspěvěk reagoval Joners

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Anarvin

Tak jestli chcou natočit Far Cry, tak ať tam dají nejlepší momenty ze hry a dodrželi příběh, jinak ať se na to vyserou, nechci další film, co nemá s hrou nic společného. Ale abych řekl pravdu, mě se FarCry od Uwe Bolla víceméně líbil, stačilo si odmyslet, že se to jmenuje Far Cry.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Tupá AI?

Když to hrajete na nejnižšší obtížnost, není se čemu divit. Na max obtížnost to je dost těžké.

Decius_Mus

Decius_Mus (hodnocení, recenze)

Zdravim. Ne že bych se do toho chtěl nejak vkládat. Diskuse už je poněkud zastaralá, ale byť Rounen byl a pořád je takovej ťulpásek, co se snaží rychle vniknout do tý ,,odborný'' kritiky filmu skrze všobecně jmenovaný aspekty, nutno přiznat, chtě nechtě- ten film je otřesnej, podobně jako všechny Bollovy filmy a lajkovi bych ten ,,amatérskej'' film klidně prominul. Když to tak v praxi vypadá, člověk se snadno splete.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Hele já sem tu hru hrál taky a musím říct, že ten film s tím má společný akorát tak název, Kriegra, Carvera a to je šecko.Jinak je pravda, že to není zas tak špatný film.Rozhodně existují i horší.Třeba Doom.Ten jako film dopadl líp, než tohle zpracování jedné z nejlepších stříleček jaké sem kdy hrál.Ale musím říct, že i hra Doom 3 je taky super.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

FC 1 hraju po netu ještě teď a stále baví.

Film nemá nic společného s tou hrou, ale když zapomenu, že to něco mít společného mělo, tak to není nejhorší film, jsou i horší

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Film, bol strasne slaby, ale nenudil. Hru som nedohral, lebo bola neskutocne nudna aj ked vyzerala dobre.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Já to řeknu asi takle...

 

Far Cry 1 považuju za takovou revoluci v FPS... i teď po dlouhých letech bych si jí pořád zahrál radši, než ty nový sračky co vychází a nesahaj týhle hře ani po kotníky...

 

Ohledně filmu... Pro toho kdo hru vůbec nehrál a neví o čem je, je to poměrně slušnej snímek na Uweho ... Bohužel pro fandy hry a pro mě je to obrovský zklamání... Ale za snahu a za to že vůbec někoho to napadlo natočit sem dal 3* ikdyž si to asi nezaslouží...

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

vBaker: je už jedno jestli to je dobrá či špatná hra, je to subjektivní, ale že se jedná o mezník v akčním žánru je jasný, grafika na tu dobu neskutečná, volný pohyb který v FPS do tý doby nebyl zvykem, AI taky nebyla špatná, a prostředí bylo taky nové, neokoukané....jen mě rozhořčilo to "tupá"

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

TomikZlesa: Už je to dost dlouho co jsem to zkoušel hrát (nedohrál), takže si to moc nepamatuji, ale na to jak tvůrci machrovali s pokročilou AI, se nic takového nekonalo. Příběh v popisu hry je docela dobrej, ale ve hře jsem nic takového neviděl.
Takový dojem jsem z toho měl, a že jsem dohrál všelijaké voloviny.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Kurňa, nepřehánějte to!
Jeden si myslí, že by to dokázal lépe, druhý nadává, třetí tento podprůměrný film dává na roveň s o omnoho lepším Maxem - nejsem žádný cimrplich, ale zkuste to, prosím, trochu slušněji (bez osobních výpadů).
 
Subjektivně tento film je poplatný hře, která je tupá ve všech směrech.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Campbell: střihnul bych si druhej díl Far Cry,doufám že se dočkám takovýho ocenění jako když tak s vegetolem preferujete první díl u nejhoršího rejži Uwe Bolla s jeho stupidnímy filmy :)

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Jsem zvědavej kde rounen bydlí, já jen že bych mu půjčil mojí kameru sice by natočil uplný hovno ale to jeho machrování je tak trapný že to nejde. A jak říkal vegetol, jdi a tvoř. Jo vlastně netvoř protože jsi tak chudej že tu prosím i o kameru takže umíš hovno.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen: Jediné, co jsi teď potvrdil je, že na tom nejsi intelektuálně nejlíp. Každý ubožák na netu, mezi které patříš evidentně i ty, si myslí, že natočí skvělý film levou zadní. Bohužel, pak zjistí, že je za tím mnohem víc práce, než jen psát silácké kecy na netu. Pokud natočíš lepší film než Boll, nevím proč marníš svou zbytečnou existenci na ČSFD. Nepomlouvej a tvoř! Ale ty evidentně umíš jen kecat a o tvorbě filmů, víš hovno. Seš jen klasickej rozumbrada, co o všem kecá u piva, ale jeho existence je zoufale průměrná.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

rounen: A povedal som, že stojí za viac pozretí? Povedal som len, že je na veľmi podobnej úrovni ako Max Payne alebo DOOM, ktoré by som už tiež znovu nepozeral.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

radši jsi jdete zahrát hru ale jinak film nedopadl úplně špatně ale taky netoužím po tom vidět ho znova

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

sniper18: upřímně jsem ten film vypnul před koncem,nedalo se na to dívat,a hned jsem ho smazal,už ho nikdy nechci mít na svém HDD... rozhodně nestojí za více shlédnutí,aby tento film člověka pobavil,od toho jsou já myslím lepší filmy a je jich dosti

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: bohužel to co jsi napsal o mě bylo jen z tvého zoufalství,netrefil ses ani v jednom bodě,myslím že příště už radši lidi neodhaduj,neumíš to...a jak už jsem psal,takovéto filmy typu Far Cry natočím i já laik... když už jsi psal o těch vtipných hláškách,a že film se nebere moc vážně,tak se podívej na žánr,asi to komedie nebude,jenže já mam namysli celkovou stránku filmu,která byla ve všech bodech pro mě na nízké úrovni,a film je podprůměrný,nikoli průměrný - už to chování vojáků bylo dost tupé,armáda komiků :) já nehodlám podporovat tyto sračky filmy,a když se chci u filmu odreagovat,tak si pustím radši něco lepšího,třeba Expendables,nebo Knight and Day,tam jsou ty hlášky uplně na jiné úrovni než tady ve Far Cry
Campbell: proč oscarovej film? to snad Far Cry je?

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

movieband: Síce na Hitmana to aspoň podľa mňa nemá, ale filmy ako Max Payne alebo DOOM sú približne na rovnakej úrovni, takže ak ti nevadili tie, tak s týmto nemôžeš mať problém. A navyše oproti Maxovi sa Far Cry aspoň na nič nehrá.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen: Tak v první řadě, tys asi moc filmů neviděl, co? Nejsou jen filmy skvělé, ale i průměrné. Far Cry je film průměrný, který má dobré tempo, vtipné hlášky a nebere se moc vážně. Ten film ví, že je blbost a umí si z toho udělat srandu. Zatímco ty, víš kulový a srandu si z toho dělají jiní. Ale k věci. Jako kdybych se měl celej rok koukat jen na vynikající filmy, asi bych se moc nepobavil. Člověk prostě taky někdy potřebuje něco pustit a moc u toho nepřemejšlet a k tomu je Far Cry. Je to nenáročné a je to švanda. Ty seš prostě něco jako týpek, co mluví o tom, jakej že není borec v posteli, ale v životě neměl ženskou a doma potají očumuje porno stránky, aby to mamka neviděla. Teoretik, co jen plácá svý moudra schovanej za monitorem a nemá velkej rozhled. Netvrdím, že se ti musí Far Cry líbit, ale alespoň si to pořádně vyargumentuj, bambulo.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

rounen tak ted jsi mě rozesmál, děkuji. Ty bys dokázal natočit oskarovej film, vid?:-)) A btw ty si prolistuj pár stránek o filmech aby si dokázal rozeznat nezávislej, amatérskej a profesionální film, protože jak se zdá víš uplný hovno.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: tady ale nejde o chytrost,nýbrž o oči a přemýšlení,každý snad pozná amateřinu,kdyby to tak nebylo jak píšu,tak dej mi do ruky kameru a já ti osobně začnu točit filmy... dobrých režisérů je prostě málo,jen ti dovedou natočit nadměrně dobré filmy...kdybys bral každý film za dobrej,tak by všichni lidé mohli točit filmy i ty... někteří to třeba zkouší,ale jsou to amateřiny,s kterýmy se daleko nedostanou... to že tu hraje Schweiger neznamená že je to výbornej film,nebo že ujde...

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

No je docela zábavné jak na tohle nadávaj a při tom jejich oblíbené filmy skrívaj daleko větší sračky typu Sucker punch:-)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen: Dovol abych tě upozornil, že dělat chytrýho, když o problému nemáš šajn, je nejrychlejší cesta, jak ze sebe uděláš vola. A už se stalo. V první řadě nemáš vůbec tušení, co znamená amatérský film. Far Cry totiž docela ujde. Internet je plný namistrovaných neumětelů, jako ty, kteří mají plnou hubu bezobsažných frází. O filmech víš evidentně kulový, ale odpouštím ti. Člověk, který si dá do oblíbených Price z Persie (a to se mi docela líbil:), si zaslouží náš soucit, nikoliv hněv a pohrdání.

prome

prome (hodnocení, recenze)

Campbell: Toto si nezaslouží, abych kvůli tomu přemýšlel.

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

A co to teda je? (ted jsem zvědavej jakou "originální" urážku vymyslíš).

prome

prome (hodnocení, recenze)

movieband: Není zač :-). Napsal jsem svůj osobní názor. Campbell: Tady by se dalo polemizovat o tom, že se jedná o film :-).

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

Aha takže protože film se ti nelíbil(protože ty "argumenty" co jsi tu vyjmenoval nestojí za nic) je film amatérský. Tak to je ovšem paráda.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Campbell: no tak amatérský,všechno je v tom filmu špatně,herecké výkony špatný,děj na nic,hodně nelogických chyb,trapne scény,chování lidí směšne,hudba hrozna,vizuál na úrovni laika který vzal do ruky kameru přemluvil Schweigera a šel točit

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

rounen: JEště si zjisti co je amatérský film, poněvadž jak se zdá víš hovno;-)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

movieband: no filmy jako Hitman,Max Payne jsou trošku jinde než tento amatérský,srandovní film Far Cry,abych ti ho mohl k něčemu přirovnat,tak asi k těm céčkovým typu anakonda 3,4

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Éj lidi má smysl sa na tenhle film podívat ?? hru sem hrál a libila sa mě a další filmy podle her (Max Payne, Doom)sa mě vcelku líbily.Doom sem hrál a z filmu sem byl asi zklamaný enom z teho že mi tam chybělo to peklo inak sa to dalo.Max Paynea sa nehrál a film sa mě líbil......

Roxeet

Roxeet (hodnocení, recenze)

Je to ode mě trochu povrchní, ale přestože hodnotím Bollovy filmy i něčím větším než odpadem, nikdy nejsem sto je dokoukat :)) Prostě nuda, vždycky v polovině. Ale za zas až tak průserového režiséra ho nepovažuji...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

totální sračka,amateřina,humus,pokažený děj,všechno špatně...1* za Schweigera...ten film mohl natočit jen nějaký amatérský školák,který držel poprvé kameru a chtěl udělat ze hry film...zbytečný film,velké zklamání...

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Čo sa týka filmov podľa PC hier tak mňa osobne najviac sklamal Max Payne. Atmosféra nebola zlá ale absencia kvalitného príbehu, akcie a Bullet Timu sa tomu odpustiť jednoducho nedá. Bollov Far Cry bol aspoň akčný, vtipný a celkovo sa mi páčil viac.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

to podle mě nebylo ani v úmyslu režiséra...už jenom samotný prostředí tomu dost nasvědčuje...ale když si představím jak zfilmovali například Hitmana, který se snažil jít podle herního scénáře a stálo to za hovno, tak si myslím, že Far Cry nemohlo dopadnout líp, zfilmovaný příběh Far Cry by totiž sám o sobě vypadal dost divně...minimálně by to bylo béčko jak vyšitý samo o sobě, a to stejně je a mně to baví, takže nakonec, proč ne :)

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak ale jenom kvůli hře to mohlo vzniknout tak by to mělo mít nějakou odezvu jinak by se to mělo jmenovat jinak a myslím že na hodnocení se to projeví vždycky když máš nějaké očekávání i když tady jsem se na to podíval pouze z nudy a zvědavosti jak si Boll poradí. Jinak film sem nebral moc vážně to ani moc nešlo aspoň podle mě.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Přestože se jedná o snímek podle hry, nelze jeho kvality vyvozovat z porovnávání s předlohou. To je snad logické. Film stojí a funguje sám o sobě. Můžeš cítit určitě zklamání, to je pochopitelné, ale správně by se nemělo dotýkat Tvého konečného hodnocení. Porovnání s hrou není a nikdy nebude argumentem.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Tak mě teda hra zaujala o 100% víc jediné co mi tady připomnělo hru byla tak košile a to že mu vyhodili loď do vzduchu.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

přesně jak řiká DaliX, hru jsem hrál, dohrál, bavila mě a řekl bych, že jsem její velký fanoušek... ai přesto jsem tomuhle filmu dal 4 hvezdy...hlavne proto, že jsem věděl, že to točil Boll...jasný ty jehličnany mi tam vadili, ale jinak jsem nějak ani neměl důvod si hru připomínat víc...v jistých ohledech mně to stačilo. základna hlavně. důležitý bylo, že mě to bavilo :)

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

Práveže mne to v tomto prípade ani moc nevadilo. Vedel som, že to točil Boll, a dokonca v niektorých scénach sa mi hra pripomenula, ale ako film ma bavil takže za 4*, slušný akčný film, humor tiež super:)

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

tak film není natočen špatně ale když si hrál hru (a jsi její fanoušek), která se odehrávala na luxusním ostrově tak tomu nemůžeš dát hodně * protože to hru vůbec nevystihuje kdyby to mělo jiný název odneslo by si to podle mě vyšší hodnocení.

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

4*! to je dobře, protože ten film na to, jak se točil, se natočil podle mě dobře...Til Schweiger je perfektní volba a celý je to supr legrace. to že se to nelíbí, mě vůbec nepřekvapuje, ale to nevadí :)

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

sniper18:No tak ti poviem, my máme SVK Far Cry clan, hrávame online turnaje a pod... A na stretávke sme diskutovali o tomto filme a ani jeden s kamarátov nepovedal, žeby išlo o vydarenú adaptáciu. Ale zase na druhej strane máš pravdu, rozpočet slabý, akú takú atmosféru to malo a potom, aj tak by sa nedala zfilmovať hra, kde jeden týpek vystrieľa 500 ľudí...

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Trošku sám v temnotě

Trošku sám v temnotě

26.07.2007

Na pokračování úspěšných filmů jsme si tak nějak zvykli, ale točit pokračování filmu, který se stal opravdovým propadákem, který má auru jednoho z nejhorších filmů desetiletí a který natočil režisér… (více)

Reklama

Reklama