Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva reportéři ze Seattlu vyšetřují smrt žoldáků na ostrově u pobřeží pacifického severozápadu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava. Boll má štěstí že ví, že točí sračky. Dokáže si totiž sám ze sebe neskutečně utahovat. Far Cry je v tomhle silně nadprůměrný. Jenomže to není zdaleka všechno. Til Schweiger je charizmatický až to není hezké, Udo Kier je záporák k zulíbání a akce je překvapivě dobrá. Když se tohle všechno zmixuje, dostaneme zajímavou exotickou pachuť, které nevadí ani absence vyššího rozpočtu, monstrózních efektů a kamerových filtrů. Klidně bych se podíval znova, bavil jsem se královsky. S hrou to sice moc společného nemá, ovšem jehličnaté lesy ještě nikdy nebyly tak cool. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Far Cry je sice opravdu lepší film, než dřívější Uweho herní opusy, ale z vod totálního průjmu se nevybrodí ani omylem. Tentokrát pan režisér okoukal něco málo z vod parkouru, takže v závěru nechá "efektně" nahánět titulního hrdinu po lávkách a plošinkách, a neodpustil si ani komickou vedlejší postavičku, patrně aby byl jeho film dostatečně americky vtipný. Opravdu nechápu, kde berou herní společnosti odvahu prodávat práva na svoje (leckdy kvalitní, jako v tomto případě) hry člověku, který se filmařsky ukřižoval už v počátcích své kariéry. Mimochodem, Far Cry v herní podobě sice měla absurdně dementní příběh, ale zpracováním ve své době drtila veškerou konkurenci... pětiminutové video ze hry s přehledem pohřbí celý Bollův pokus. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tohle že natočil Uwe Boll? Vždyť je to docela...dobrý!:D No vážně, Uwe se lepší. Měl by zaměstnat lepšího scenáristu, ale sám se coby režisér znatelně lepší.. (Porovnávám s House of the dead). Když se na scéně objevil Udo Kier (nevěděl jsem, že tu hraje), tak mé srdce zaplesalo:) Zdejší hodnocení je úplně zcestné a to je fakt škoda. Tohle není moc dobrej film, ale způsob, jakým to tu většina lidí hodnotí je zarážející.. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Takže. Film je trochu šmrncnutý do komedie. Sou tam nelogické chování postav v některých situacích. O scénáři nemá cenu mluvit to je fuj. Ale na druhou stranu na odreagovačku je to dobré a hlavně akční závěr mi to vizdvihuje na tři hvězdičky. Po dlouhé době poctivé Béčko které by si zasloužilo víc než jen 37%. A navíc akce je tu dost. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Antypatický priblblý podradný akčný blábol, ktorý strká hlavu tam, kde nemá. Teda vlastne do filmovej produkcie. Boll je otrasný, ale tentoraz je to predsa len o trochu lepšie, najmä vďaka nemeckej superstar Schweigerovi a celkom zábavnej záverečnej vystrieľavačke. Hororovo ladený úvod samozrejme otrasný, ak sa nechcete pozvracať, radšej to pretočte. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Film je inspirován úspěšnou akční hrou Far Cry. (Dines)
  • Ve scéně, kdy je Jack (Til Schweiger) pronásledován a jeho parťák spadne do vody, je možné v několika střizích vidět, že parťák vůbec ve vodě není. (necisty)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Trošku sám v temnotě

Trošku sám v temnotě

26.07.2007

Na pokračování úspěšných filmů jsme si tak nějak zvykli, ale točit pokračování filmu, který se stal opravdovým propadákem, který má auru jednoho z nejhorších filmů desetiletí a který natočil režisér… (více)

Reklama

Reklama