Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známému herci, bavičovi a moderátorovi Tomášovi Hanákovi bude napřesrok padesát let. Ze tří manželství má tři děti. Na své konto si připsal dlouhou řadu rolí v televizních seriálech i celovečerních filmech. Stal se oblíbeným moderátorem nočních talk show, podnikových večírků i charitativních akcí. Před lety zvítězil ve svém boji s alkoholem. V anketě o nejpřitažlivějšího muže země se pravidelně umísťuje na horních příčkách, jednou ji dokonce vyhrál. Podaří se mu s přispěním přátel najít i svou 13. komnatu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Arccos 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si nebyl jistý, jestli je to parodie nebo ne. Naštěstí autoři nechali v těch 28 minutách roztroušeny vodítka, aby to došlo i mě. Cenovka na dnu hrnečku "po babičce" mě opravdu dostala. ()

natalanka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mezi lidma ,kteří bojují s rakovinou, úmrtím dítěte, depresema, slepotou, sebevraždou svých blízkých mi tenhle díl "ať si tomu říká parodie a vtip a jiný pohled", přišel úplně mimo mísu.Ester Kočičkovou mám ráda, i Tomáše Hanáka. Ale tady..... promiňte jste neměli co dělat. Tenhle díl byl nabubřelý a nafoukaný... pozérský. Vůbec, ale vůbec se mi nelíbil. A to miluju černý humor. Ale nemusím ho za každou cenu cpát všude. :-( ()

Reklama

Reklama