Reklama

Reklama

The Lost Tape: Andy's Terrifying Last Days Revealed

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2004, 15 min

Obsahy(1)

Bonus, ktorý sa nachádza na DVD s filmom Úsvit mŕtvych vám ozrejmí život a prežívanie Andyho, majiteľa obchodu so zbraňami. Ten, ako jeden z preživších musí čeliť otázke, ako nezomrieť od hladu a ako sa dostať do bezpečia. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

cubajz 

všechny recenze uživatele

osudy pistolníka Andyho z Úsvitu mrtvých zachycené na ruční kameru - pomalé umírání hlady, šílenství, kamarádství s rybičkou, spousta munice a neustálé mrumlání zombíků za dveřmi zachycené v 17 minutách. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Myslím, že s trošičkou vysvětlovacího "settingu" by mohl Andyho videodeník být smysluplným kraťasem i pro ty, kdo Úsvit Mrtvých neviděli. Takhle je to jenom atmosférická dokreslovačka výhradně pro nás, kteří jsme pod Snyderovým dozorem prožívali zombie apokalypsu v nákupním centru. Andy byl z hlediska filmového diváka sympaťák, a víc to není třeba rozebírat. A hodnotit...no, hrál přesvědčivě podle přesvědčivého scénáře, a one man show z obleženého gun shopu toho moc víc nabídnout nemůže. Aspoň jsem konečně viděl ten zlomový moment...BTW připadal vám taky při tom zmrtvýchvstání jako Ježíš?:) 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Kraťas obľúbenej vedľajšej postavy zo Snyderovej zombies pecky Úsvit mŕtvych. Sympatický anarchistický vlasatý zbrojár Andy (Bruce Bohne) si totiž počas obliehania  svojho obchodu nenažranými príšerami natáčal videodenník. Za mňa milé 4*. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Andy je chlapík uzamknutý vo vlastnom obchode. Za dverami miestnosti v ktorej sa zabarikádoval čakajú krvilačné beštie zombie. Do kedy to ale Andy vydrží?? Dochádza mu totiž potrava. Snímok je venovaný "pamiatke" jednej z postáv úspešného zombie hororu Úsvit Mŕtvych. Nie, že by herecký výkon Andyho stál za prt, no mne prišiel tento krátkometrážny snímok viac ako nudný - 45%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednohúbka s Adnym čo predáva oproti obchodu zbrane. Nič moc sa tu neudeje, viac menej je to iba kvákanie do kamery, ale ako menší doplnok, kde zistíme ako to prebiehalo uňho doma neurazí. Pre niektorých fanušíkov Dawn of the Dead to môže zaujímavé. Ja som síce fanušík, ale mne tam chýbali priestory mimo obývačku a minimálne jeden headshoot. 70% - 3* ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Videodeníček militantního odstřelovače a příležitostného kuřáka hašiše Andyho, který je ve svém obchodě okupován hladovými zombíky a zbývá mu už jen 10 000 dávek střeliva a jedinou společnost mu dělá rybička Ariel. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak copak nám dělal Andy během zombie invaze v Dawn of the Dead? Natáčel si video deník a v bonusech na DVD se s námi o své poznatky chtěl podělit. Tenhle bonusový materiál mi nikterak nevadil, dokonce jsem se u něj i pousmál – zombie filmy moc nemusím, ale Romerovu sérii a Snyderův Úsvit mrtvých mi nevadí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vôbec ma nebavilo sledovať týpka, ktorý si vylieva srdce pred kamerou, pričom vonku sa dejú ´´lepšie´´ veci. Ale tie sme mali možnosť vidieť v DAWN OF THE DEAD 2004. Takže zbytočné. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Já se na to podíval před filmem a to jsem asi tenkráte neměl, dělati. Ale účinek to nepokazilo. Jinak...parádní doplněk už tak betálního filmu, který ještě o třídu překonává další bonus v podobě tv zpráv, které hlásí dr. Steve Franklin z Babylonu 5. Jo a hlas prezidenta patří též dalšímu B5 esu, Tronovi, ehm pardon...veliteli od 2.-5.s., Sheridanovi. ;-) Snyder je zřejmě fandou B5, což mi ale vůůůbec, neva. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

,,So I´ve thrown the fucking molotow..." hovorí obhorený Andy v tomto pôvabnom filmíku, ktorý vás skutočne pobaví. ()

chamba 

všechny recenze uživatele

Táto postava ma celkom zaujala počas filmu, tak som rád, že nám ju takto prostredníctvom bonusu trocha viac priblížili. ()

Reklama

Reklama