Reklama

Reklama

Dotyk divokých koní

  • Kanada Touching Wild Horses (více)

Obsahy(1)

Stůj, dívej se, měj rád a pak se můžeš dotknout. Láskyplný příběh chlapce a jeho setkání s nespoutanou přírodou. Fiona žije na ostrově, který je rájem divokých koní. Dostala speciální povolení od vlády k pobytu na tomto Bohem opuštěném místě s podmínkou, že se nesmí koní dotýkat. Fiona to nepotřebuje, dobrovolně přijala svou samotu, zabývá se výzkumem, fotí tato krásná a nespoutaná zvířata a píše o nich knihu. Osud jí svedl s dalším opuštěncem, synovcem Markem, který po tragédii v rodině zůstal téměř osiřelý. Nikdo neví, zda se jeho matka ještě vůbec probere a zda se o něho bude moci starat. Dva samotáři, dva lidé poznamenaní životem na písečném ostrově, kde si příroda umí tak krutě zahrávat, ale který je přesto rájem pro ty, jimž ve skutečnosti patří. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Ideální rodinný až dětský film, i když to tak nesjpíš nebylo zamýšleno. Na a často i za hranicí kýče - přemíra krvavých červánků. Ty spousty krásných divokých koní bývají v těchto filmech také spíše na škodu celkovému vkusu - zvláště když se opodál nich vyskytuje nějaké malé dítě. Tady to ale ještě šlo. Jane Seymour prochází zajímavým vývojem - třeba se na stará kolena stane herečkou. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Pekny film, ktory vdaka svojim myslienkam rozhodne stoji za pozretie. Obcas toho uz mozno bolo na mna azda trochu moc, ale autorom sa podarilo najst zlatu strednu cestu. 60%. ()

Reklama

Reklama