Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pár s dítětem se nastěhuje do nového domu. Je to skvělý zrenovovaný starý dům ideální k tomu, aby začít žít jako rodina. Pár odpočívá po únavném dni a najednou uslyší z babyfonu nainstalovaném v dětském pokoji, nějaké divné zvuky. Později zjistí, že v domě nejsou sami a že existuje někdo, kdo také každou noc tráví čas u jejich dětské postýlky.... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (71)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem se jednou u duchařiny nenudil. Závěr mě dokonce velice bavil, škoda že nebyl delší. Nicméně nebál jsem se ani náhodou, lekl jsem se přesně dvakrát a minimálně první polovina je naprosto tuctová, takže to nadšení tady moc nechápu. V rámci duchařského žánru nadprůměr, ale já mám radši jinačí filmy. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

SLABÉ ....hodně slabé a hlavně NUDA! Až na nějaké bídné rádoby lekačky, je to spíše drama o chlápkovi, kterého okolí bere jako pomatence. Dávám pouze 1 * za dobrý konec. Má sestra u toho filmu zaspala a pak zařvala : "Už nikdy více "Películas!" ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Přestal jsem mít rád Peliculasy! Mělo to pár levných světlých momentů a rozbíhalo se to trošku jinak, než běžné Haunted Hause Flicky, ale Postavy mě donutili brečet s frustrací! Vyvrcholení filmu bylo trapné a nejasné! Nejděsivější věc na filmu je příliš vysoké Hodnocení! Nevím, co více bych k tomuhle řekl, snad jen neztrácejte tím čas a běžte si raději zahrát fotbal! ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Pro horory se strašidelnými domy mám slabost a i televizní film umí krásně vyděsit, když se chce a umí se to. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Skvělý, nápaditý, originální, ale trošku míň děsivý než jsem předpokládal u takový mysteriózní duchařiny s tak zajímavým začátkem, ale mrazivou atmosféru to rozhodně má hustou, škoda, že to zůstane jen u toho a člověk se strachu dočká málokdy. Nicméně Španělnský horory jsou teď asi to nejlepší co se dá sehnat, jsou úplně na jiným levelu než všichni ostatní, včetně trochu stagnující Asie ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dosť ma prekvapuje vysoké hodnotenie tohoto "vraj" hororu. Myslím totiž, že okrem originality príbehu a samotného záveru.. ( ktorý sa mimochodom dal aj tak predpokladať ) ..nie je nič čím by mohol tento film zaujať. Za vzhliadnutie to síce stojí ale čakať "porciu" kvalitného strachu by bolo trúfalejšie ako vyhrať Tour de France na BMX - ke. 50 %. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Z této celkem povedené španělské duchařiny (kromě několika do očí bijících nelogičností, které promíjím) mi zůstaly v hlavě dva poznatky. Že herec Javier Gutiérrez mi vzezřením připomíná Michaela Keatona. A také, že ty hlasy z chůvičky mi evokovaly jeho horor Hlas smrti s podobnou tematikou, a to komunikaci s mrtvými pomocí metody Electronic voice phenomenon, který můžu též doporučit. ()

petero 

všechny recenze uživatele

I keď prvá polovica je stokrát videný duchársky príbeh o rodine nasťahujúcej sa do starého domu kde sa v minulosti stalo niečo strašné, tá druhá je už iné kafé a všetko je to naviac brané s tak trefným nadhľadom ako sa na snímok o postupne šalejúcom otcovi patrí. Moja chuť na Španielske horory je momentálne vybičovaná na maximum. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Když otevřeš dveře, abys mohl někam vejít, může se stát, že naopak něco vejde do tvého světa." Se současným španělským horrorem je to těžké. Buď mile překvapí, anebo jde o mizernou tuctovku.Zde naštěstí platí první možnost. Strašidelné domy jsou profláklé téma, a proto jsem s napětím očekával, co bude. Velmi dobrá kamera, hudba a prostředí navodily stísněnou atmosféru hned na začátku. Scéna, kdy se z louže vynoří ruka a strhne malého chlapce pod hladinu, naznačila, že tentokrát se bude konat strašeníčko. Zajímavým motivem se ukázaly paralelní světy - jistě, nic nového pod sluncem. Tentokrát se však nejen vedle sebe odehrávají různé příběhy stejných postav, ALE....! A to mi přišlo nejzajímavější. Existuje spousta strašidelnějších filmů, o tom žádná, ale v poslední době mě právě tento překvapil, jak s málem dokázal vytvořit neodbytný pocit, že o půlnoci nejste doma úplně sami. A dost možná nejstísněnější pocit nastal, když policie vysvětluje manželům, že zloději jsou dnes strašně drzí, že přes den vniknou do domu, kde se ukryjí, a jakmile spíte, chodí po vašem domě, sednou si vám k posteli, kradou a nebo unesou vaše dítě.... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený horor/thriller s několika opravdu nervydrásajícími scénami (spoiler - tajemný chlap u kolébky v minitelevizce, některé lekačky a především cesty mezi světy neměly chybu a dokázaly opravdu vyděsit). Velmi originální horor, Španělé mě opět potěšili. Co mi ovšem trochu vadí je to, že jsem to celé úplně nepochopil. Nechce mi to někdo dovysvětlit? Dosavadní žebříček série Películas: 1. La Habitación del nino 75%, 2. Para entrar a vivir 65%, 3. Adivina quién soy 55%, 4. Regreso a Moira 45%, 5. Cuento de navidad 40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tohle se celkem povedlo. Škoda jen pomalejšího rozjezdu. Kdyby měli všechny povídky ze série " Peliculas " alespoň takovou kvalitu. Byl bych spokojenej. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Co oči nevidí, monitor zachytí.“ Paralelními světy courám rád. Poprvé v r. 1959 se slečnou Millicent Barnes, ve 21.epizodě The Twilight Zone. Ze Zóny jsem se vrátil, ale Rod Serling asi nechal otevřené dveře a něco proniklo do našeho světa. Otázka. Která fyzikální konstanta je společná všem paralelním vesmírům? Správně, je to Iglesia. Konstantně točí výborné příběhy, napříč žánry. Umí i mrazivou duchařinu, s jediným, zato velkým kazem. OBRAZOVKA CHŮVIČKY: [][] Umístěné u dětské postýlky v pokojíčku v patře. Já jsem v přízemí. Na monitoru uvidím váguse, jak se sápe po miminku!!! Co udělám? A) Pokrčím rameny a nechám to koňovi, ten má větší hlavu. B) Vzbudím manželku a sám jdu spát. Ona je matka, tak ať se stará. C) Logicky. V kuchyni popadnu nůž a... jdu číhat pod schodiště!!! Asi abych mohl, až se úchyl nahoře s miminkem dosytosti vyblbne a bude scházet po schodech, na něho bafnout. [][] Uhodli jste, správně je C). Juanovi medaili Otec roku“, paralelnímu Juanovi šroubovákem do krku a Álexovi a Jorgemu svěrací kazajku, za zbytečné zprasení jinak pětivězdičkové duchařiny. Zatemnění scenáristické mysli nebo alternativní realita? Kdo ví... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Toto bola dobrá psychiatria. Skoro až do úplného konca neviete, či sú to duchovia, alternatívna realita prepojená s tou našou, alebo či hlavnému hrdinovi proste iba preplo. Lakačiek len zopár, ale zato poriadnych, atmosféra by sa dala krájať a čo je najlepšie, ani na jednu sekundu to nezačne byť nuda. Občas to už možno trochu prehaňajú, ale v únosnej miere. Trochu mi to pripomenulo Insidious, aj keď tam už to bolo na hrane. Tu je to všetko komornejšie a aj tak skoro rovnako zábavne. A televízny pôvod na tom takmer nie je vidieť. 70% ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně moje krevní skupina. Podobně skvělou duchařinu jsem už dlouho neviděl. Super příběh plný zvratů, povedené lekačky a hlavně parádní závěr, tím vším se film vyznačuje. Španělé opět nezklamali a jen potvrzují to, že v posledních deseti letech jsou v mysteriozních hororech producenti número uno. Skvělý film, který by si neměli nechat utéct všichni fanoušci prastarých strašidelných domů. Doposud jednoznačně nejlepší film ze série "Films to Keep You Awake". 5*, 15.4.2014, pc ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ono to úplně marné zase nebylo. Několikrát mě potkalo příjemné uleknutí a dokonce se dostavilo i mrazení v zádech. Bohužel pasáž, kdy film oplývá děsivostí trvá pár minut, protože začátek je úplně o ničem a až jsou duši odhaleni, tak už se také není čeho bát. Musím zejména vyzvednout to, že se postavy nechovají jako dementi, ale jednají v rámci možností, jako svéprávní lidé, což je u hororu naprostá rarita. Ve Španělsku jsem povedený horor rozhodně nečekal. Velmi příjemné překvapení. Navíc je film přiměřeně dlouhý. 3* sem prostě patří. Zřejmě jsem s Películas para no dormir ještě neskončil. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu jsem měl celkem mišmaš.Začátek jsem čekal duchařinu což se ale změnilo. Film nepostrádá zajímavou atmosféru ale co mě potěšilo byl právě příběh, a hlavně herec v hlavní roli a jeho proměna. Ta se opravdu povedla. První setkání s panem "neznámým" mě dokonale vystrašila, pak sem se sice ani jednou nelekl, ale furt bylo na co koukat. Jen škoda že film neměl nějakej větší drive, a nestalo se tam něco více. Film sice je zajímavej a způsob jakým byl natočenej je výbornej, ale přeci jen tu bylo pár míst u kterých jsem si zývnul. Ale jinak paráda. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Další ze série "Filmy ne na spaní", tento s názvem "Dětský pokoj". Mladý manželský pár koupí starý dům a má v něm obavy o své sedmiměsíční dítě. Zdá se, že někdo navštěvuje dětský pokoj. Opět charakteristický, pomalý, atmosférický, mysteriozní thriller, postavený na paranormálním jevu zdvojení osobnosti. ()

Reklama

Reklama