Reklama

Reklama

Tanec na konci léta

  • Irsko Dancing at Lughnasa
Trailer

Obsahy(1)

Úžasné, nesmírně dojímavé, neodolatelně zábavné a perfektně zahrané - je to filmový skvost. Je léto 1936 a Evropa je na pokraji převratných změn. Ale daleko od všeho předválečného shonu žije pět sester ve svém uzavřeném domě v malé vesnici v Irsku. V jejich bezstarostné existenci se objeví trhliny, když se nečekaně vrátí otec nelegitimního syna nejmladší ze sester. V jedné z hlavních rolí uvidíte vynikající Meryl Streep. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Gabretta 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak mohou tížit i chránit rodinná pouta. Meryl Streep v roli konzervativní učitelky, která má jasnou představu, jak má vypadat a žít její rodina a snaží se včas zažehnat jakoukoli možnou změnu... Její představy se ovšem zcela neshodují s realitou - nemanželský syn nejmladší sestry a návrat jeho otce, nemocný bratr v duchu se stále vracející do Afriky a sestry toužící alespoň po troše svého štěstí. ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Půvabný film plný romantických obrazů a krásné hudby. Vyšší hodnocení mu nedávám proto, že jsem jej viděla již podruhé a nezůstalo mi v mysli ani za mák vzpomínky. Je to působivý obraz, voňavý, ale poněkud bez obsahu. ()

lulu37 

všechny recenze uživatele

Pre mňa je Meryl Streep niečo ako zázrak, záruka toho, že sa budem baviť, ale aj napriek jej výkonu a výkonu ostatných (človek by nečakal že "slipový týpek z Nothinghillu" môže mať aj vážnejšiu rolu), Tanec na konci leta pre mňa upadne časom do zabudnutia. ()

katakomb

všechny recenze uživatele

Jako divadelní hra by to rozhodně bylo lepší, takhle si na to nedokážu udělat názor, protože herecky to bylo skvělé, ale celé to prošlo kolem mě, aniž by se mě to vlastně dotklo. Tohle není film pro mě, spíš film na sobotní podvečer pro starší generaci.. ()

Reklama

Reklama