Reklama

Reklama

Milo Powell zjistil, že ne všichni mají stejné problémy, zvláště problémy dětí zůstávají nepovšimnuty. Ve svém rozhodnutí s tím něco udělat se rozhodne stát se superhrdinou pro děti - tak vznikl Captain Flamingo! (oficiální text distributora)

Recenze (8)

strougy 

všechny recenze uživatele

"Určitě to je superchytrej, superzmutovanej superbrouk!" Kapitán Flamingo se svojí společnicí Alžbětou zachraňuje děti v animáku plném pokleslého a infantilního humoru přesně pro moji maličkost. "Pomoc, ptačí mozku!" ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Nooo, tak k tomuhle se nemohu snad ani normálně vyjádřit. Už jen ten námět je docela na hlavu. Tohle snad nemůže zabavit ani batole. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Takže... původně jsem si chtěl zkouknout pár dílů u tohoto seriálu, ale po dvou dílech už bylo fixní, jak ohodnotím tento seriál a nebylo třeba dál to sledovat, bohatě mi to stačilo. Myslím si, že už mě jinak nemůže tenhle hlavní protagonista nějak překvapit, protože vím o co se jedná. Abych nebyl nějak urážlivý, ale upřímný, tak vezmu pozitivní stránky z tohoto seriálu - Je to celkem zábavné, není to dlouhé, Milo se snaží zabavit publikum tím, jak zachraňuje děcka před... zvířaty? A hlavně, proč si někdo nemůže najít svého koníčka a dělat to, co ho baví, že? Tak a teď k tomu, co by se nemělo říkat a je to neslušné, ale je tu spoustu negativ. Ten největší problém, u kterého jsem dal stopku a řekl jsem si, bohatě mi to stačí je přepal se zvířaty, kteří unášejí děti. Logika jak do gulášové polévky... a aby někdo nakonec stejně odletěl s husami někam na Island si taky nemyslím, že je to vhodné a ne moc poučné pro děti, kteří se snaží z toho seriálu něco naučit. Ale aby se naučili, že se má chodit po skluzavce... proč ne, že jo. Původně jsem si taky myslel, jestli nemá růžová něco společného s romantikou, nebo se stejnou orientací, ale je to dětský seriál, takže chápu. Dávám tedy 2 hvězdičky z důvodu toho, že je to celkem zábavný seriál, než třeba Hrabě Drákula, ale moc si od toho neslibuji. Děckám se to myslím bude určitě líbit. ()

Reklama

Reklama