Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva príde ako dieťa o mamu pri nehode na závode hviezdnych lodí a otec ju potom opustí a dá do internátnej školy. Tu žije niekoľko rokov, až nakoniec ujde a vyberie sa za otcom - chce zistiť, prečo na ňu dlhé roky nemal otec čas. Vie, že je to slávny manažér hviezdnych závodných lodí. Realita je však iná, otec ju nespozná a dostane za úlohu zachrániť zem v medziplanetárnom závode. Eva však už nenechá otca druhý krát ujsť z jej života, nastupuje do lode na závod tiež a hviezdne dobrodružstvo začína. (dikomix)

(více)

Diskuze

InaSe

InaSe (hodnocení, recenze)

úžasnej seriál, jde zkouknout skoro celej v češtině na YouTebe.

Uživatel Hlavicz smazal svůj příspěvek.

Ayoshen

Ayoshen (hodnocení, recenze)

Nechápu, proč všichni považují fakt, že je to seriál pro děti, nutně za zápor. No a? Každý má své cílové publikum a přes svou dětskost bych řekla, že Oban se vyplatí i mnoha dospělákům. Já si to nemálo užila a na takovýchle by děti měly vyrůstat :) Never say neeverrrrr!

CylonB

CylonB (hodnocení, recenze)

Po prvním díle musim říct že dobrý. Naivita a přímočarost kterou dětské seriály vždy disponují se drží ve víc než únosné míře a když vemu neurážející animaci a slušnou atmosféru nemůžu než dát palec nahoru. Je to sice jednoznačně pro děti ale pakliže se divák umí na chvíli vrátit a sledovat OBAN dětskýma očima může se mu volba tohohle seriálu IMHO docela vyplatit. Jen je mi líto že tohle neběželo když já byl dítě. Asi bych to miloval

NateLogan

NateLogan (hodnocení, recenze)

Ano, je to spíše pro děti, ale i tak má tenhle seriál určité kouzlo a specifickou atmosféru, která mnohokrát přebije jeho naivitu.
PS: Navíc je zde nemálo podobností s Cameronovým Avatarem, a teď nemyslím jen slovo Avatar.

Kaizokuseb

Kaizokuseb (hodnocení, recenze)

ze začátku mi to přišlo naprosto stupidní, ale čím víc episod jsem viděl tím víc se mi to líbilo. A ten konec byl naprosto geniální...

Reklama

Reklama