Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva príde ako dieťa o mamu pri nehode na závode hviezdnych lodí a otec ju potom opustí a dá do internátnej školy. Tu žije niekoľko rokov, až nakoniec ujde a vyberie sa za otcom - chce zistiť, prečo na ňu dlhé roky nemal otec čas. Vie, že je to slávny manažér hviezdnych závodných lodí. Realita je však iná, otec ju nespozná a dostane za úlohu zachrániť zem v medziplanetárnom závode. Eva však už nenechá otca druhý krát ujsť z jej života, nastupuje do lode na závod tiež a hviezdne dobrodružstvo začína. (dikomix)

(více)

Recenze (21)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem občas sledovala když ho ještě dávali v televizi, takže jsem neviděla všechny díly a pokud ano, tak ne v tom správném pořadí. Zajímavý příběh, sympatické postavy, pěkná animace, opening i ending. Ale nikdy mě to nijak extra nechytlo. Třeba se k němu ještě někdy dostanu a změním názor. 6,5/10 ()

Sokka_ 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů mého dětství. Skvělej příběh, dostalo mě to hned od prvního dílu. A i když postavy byly nakreslený jako Voldemort, tak všechny byly skvělý!:D ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Lehce anime styl technika animace kombinovaná s nepostřehnutelnou 3D animací závodů nemusí zaujmout každého, ale to, co z OBANu činí výjimečný kousek, je neuvěřitelně působivá a magická mytologie, jež tvoři pozadí příběh i hnací motor jednotlivých, sympatických postav. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tawagoto! Tak tohle je síla! Japonské anime mě nikdy nepřestávalo překvapovat. V prvním díle jsem tak nějak nedoufal, že asiati dokážou rozpumpovat tuhle zvláštní Star Wars vzducholodní misi, ale v druhém dílu začala tahle raketová olympiáda, která by určitě pomohla Asterixovi a Obelixovi vyhrát nad Brutem. Jednoduše řečeno má neuvěřitelně našlápnuto k úspěšnému seriálu Galaktickému Fotbalu ve smyslu toho, že i zde doufáme Evě... teda Molly, aby vyhrála Oban závody a zažíváme trauma s tím, aby se zjistilo, že její velitel je otec, který jí stále nevěří. Velice zajímavý a poutavý příběh této skupinky, která zažívá dobrodružství nejen v závodě, ale i v "zákulisí", a samozřejmě i zvratů (Rickovo zranění, láska k protivníkovi a podvody). Velice speciální je i typická japonská znělka, která často rozdává amíkům pár facek za to, že používají rychlé, crazy znělky, které by se daly použít jako podklad Sebastianovi Vettelovi k motivaci na F1. Rozhodně jeden z nejlepších Jetix seriálů, který nás krmil. PS: 14. epizodu zřejmě zapomněli nadabovat :/ ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Francouzský pokus o šónen anime s ženskou hrdinkou. Jde o francouzko-japonskou koprodukci a bylo to vysíláno na Jetixu. Dodnes se na internetu vedou spory jestli jde o anime anebo jen animovaný seriál. Za mě celkem průměr, s celkem příjemným vizuálem. ()

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Seriál na který do konce života nezapomenu. A koho sakra zajímají nosy?! Jen mě štve že nejde sehnat 14. epizoda s českým dabingem. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Velmi milé anime se slušným potenciálem a sympatickou hlavní hrdinkou. Ke konci už to na můj vkus trochu moc filozofuje, ale i tak se to dá sledovat... ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná Jetix-záležitost, která měla kupodivu i dobrý příběh. Pokud se dobře pamatuju dávalo se někdy k jedenácté večerní, aneb jak se zařídit s kvalitou ("kvalitou"). ()

odmocnina 

všechny recenze uživatele

Wau, a ešte raz wau. Na tomto seriáli som začínala byť strašne závislá sa naštastie som ho stihla dopozerať, kým neskončil Jetix. UPDATE: dňa 26.5.2018 som našla seriál na youtube, češtine, ale aj v angličtine a asi prvý krát som započula výrazne lepší český dabing, ku postavám mi oveľa viac pasoval. Na konci slzy nemohli chýbať. Zachytila som, že sa má točiť druhá séria. Novinka je z roku 2017 a nejako tomu neverím. Ale ak je to pravda, tak majú o ďalšieho diváka postarané. Zaslúžené 5* a aj tu na čsfd by si seriál zaslúžil vyššie hodnotenie. Toto mi príde ako urážka k fakt perfeknej práci, či už animačne alebo aj príbehovo - takéto filmy/seriály nezvyknú byť na čsfd hodnotené v modrom kabáte, ale v červenom. Preto sa čudujem, že všetky komentáre k tomuto filmu sú len pozitívne,ale je tu aj jeden s hodnotením odpad!, preto som chcela vidieť, čo tomu človeku vadilo, že to tu pekne rozpísal čo bolo zle, čo sa mu nepáčilo, čo by tam zmenil,.... a tam len: "nesnášel jsem to". A prečo nerozpises, prečo si to tak neznášal? Serial nahradili na jetixe nejakým tvojím obľúbeným? Určite si si pozrel všetky časti Obanu že si to takto zmysluplne ohodnotil a aj okomentoval... ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Výborné anime pro děti i dospělé. Krásný příběh a výborná mytologie. Sympatické postavy a dobrý český dabing. Jeden z mála pořadů Jetixu který se vyrovnal pořadům Fox Kids. Jednu dobu byla na www.jetix.cz k dispozici i browserová 3D hra, která také nebyla špatná. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Toto bylo nejspíše moje první setkání s japonskými anime. Nebudu lhát, tehdá v roce 2007 jsem to žral jako blázen. Dodnes to pro mě neztrácí na půvabu. Myšlenka a celá zápletka je výborná, dobře napsané postavy, dobrodružství a všechno ostatní mě doslova přikovalo k televizi. ()

RomanL 

všechny recenze uživatele

Jako příznivce sci-fi mě tohle anime uchvátilo snad víc než Naruto. Po nějaké době - Naruto je jednička. Ale Oban se mi pořád líbí! ()

Reklama

Reklama