Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(78)

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akillianu říkáme dech. Tato energie je tak silná, že musí být spoutána. Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu – nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akillianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šance v poháru galaxie. Patnáct dlouhých let bez silného týmu, a všude kolem jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila. Mladí a odvážní hráči se pokouší předešlou sílu Akillianu opět získat zpět! Náš osud je v jejich rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"OH, THE BREATH OF AKILLIAN!" ------------- Možno keby animácie nerecyklovali každé dve zasrané minúty, tak by sa na Galaktický Futbal dalo pozerať aj s radosťou. Takže teraz nielenže sleduješ sterilný dej, ktorý je stále o tom istom, ešte tak isto aj vyzerá! Treba však uznať, že cieľová skupina si to všímať nebude. Viem to, pretože som si to pred viac než dekádou nevšímal ani ja. Jednu hviezdu dávam za oživenú spomienku na krásne časy, keď som ako fagan trielil z poslednej hodiny domov, len aby som na Jetixe nezmeškal nový diel. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to žral.. to to dávali ještě na JETIXu a já chodil do školní družiny. Fajn seriál, ale nyní bych si ho už rozhodně nepustil. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Miestami mi to prišlo až príliš sci-fi. Ale vážim si ako propagovali fair play, tímového ducha a chuť k víťazstvu. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Prvý diel je, ako povedal viperblade, to isté ako ostatné diely. Príbeh sa ťahá a scény, keď už konečne začnú hrať futbal, sa opakujú. Ku koncu je to už nuda na jednu hviezdičku, no za pár dobre strávených epizód tomu dám solídne *** ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí prvního dílu jsem chtěl dát pouze jednu hvězdičku za ten seriál, protože mi vůbec neseděl fotbal někde ve vesmíru, normální lidé někde jinde, než na zemi, začátek byl hrozně zmatený, nudný a pomalý a už už jsem to chtěl zabalit a jít chrápat a v duchu si říct, proč jsem se nepodíval na zvrhlé ufa... ale říkal jsem si, mám u sebe DVD Galaktického Fotbalu a nechtěl jsem ho vyhodit jen proto, že tenhle seriál je zbytečně nudný a nesmyslný, tak jsem tomu dal ještě šanci a zkusil jsem to dokoukat, a najednou jsem začal mít energii, usmažil jsem si k tomu popcorn a po třetím dílu jsem začal chroustat tenhle blaf, div jsem nevzbudil rodinu. V ten moment mi tenhle seriál neuvěřitelně přirostl k srdci. Ačkoliv jsem Jetix sledoval jako malý harant, tenhle seriál jsem tak nějak vynechával a až teď jsem si uvědomil, že tenhle seriál je jeden z nejlepších seriálů na Jetixu. Parádní a napínavá jízda fotbalových hráčů, kteří soupeří proti skvělým týmům z různých vesmírů, do toho tu existuje vesmírná televize, tak ta všechno vysílá a ukazuje nám divákům průběh fotbalu. Dále jsem si oblíbil tenhle tým, kteří si říkají Snow Kids a i když někdy prohrajou, nikdy se nevzdávaj a snaží se bojovat dál o pohár a návrat síly, jako Jágr, který vrátil tým do extraligy... i když zase potom Rytíři spadli. Dále se mi na tomto příběhu líbí i osobní problémy hráčů a vše jiného, než fotbal (válka trenérů v zákulisí). Nejvíce se mi líbí na hráčích to jejich tzv. "vyvrcholení" kdy ze sebe vymáčknou poslední dech a vykopnou míč o rychlosti Sonica do brány. Seriál jsem si na tolik oblíbil, že z původní ochutnávky pěti prvních dílů musím pouštět i další díly, a to je důkaz toho, že když se člověk do něčeho pořádně dostane a začne ho to bavit, tak ho to nese dále, jak každá sekunda svého života. Za mě největší překvapení, co jsem zažil ze sledování ne moc známých seriálů. ()

islanzadi 

všechny recenze uživatele

Seriál je průměrný, ale mě docela chytl. Dobrý nápad, ale prospělo by tomu zredukování dílů na polovinu. A vůbec v dnešní době jeden z docela normálních seriálů. Který je sice naivní, ale ještě má hlavu a patu. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a originální, jenže příběh je totální blbost a díly jsou všechny na jedno brdo. Nemluvě o tom, že v jednom zápase použijou jeden a tentýž záběr minimálně 3x, aby neměli tolik práce. S Kapitánem Tsubatsou se to nedá srovnávat. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Šílená, nelogická a stále dokola se opakující, typická seriálová záležitost. Další z řady seriálu Jetix/Disney(/ani nevím co). Nic co by ani běžně konzumního diváka mělo nadchnout. Jako seriál pro děti na dané stanici.. slušné řekl bych. Žádné těžké vymívání mozku, točíci se kolem sportu navíc z budoucnosti. Není to sice co dřív, ale určitě lepší volba pro děti z "dnešní" nabídky. ()

cure 

všechny recenze uživatele

Prekvapením pre mňa bolo, že ide francúzky seriál, ale práve vďaka tomu vyčnieval medzi inými podobnými podpriemernými modernými seriálmi pre deti s azijskej alebo americkej dielne. Seriál, v ktorom je zaujmavá kombinácia športu a scifi môže byť pre deti, oproti iným hlúpym seriálom, aspoň trošku inšpiratívna. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Fotbal mě nebaví ani hrát ani se na něj dívat. Možná proto, že není takový jako v tomto seriálu. To bych se na něj začal snad i dívat :D Někdo tu píše, že stačí vidět jeden díl a je to jako byste viděli všechny. A skutečný fotbal je snad jiný? Myslím že tento seriál má menší hodnocení než jaké si zaslouží. Kdyby se měly všechny dětské pořady hodnotit tak přísně jako je zde hodnocen tento tak veškerá produkce Disney Channell bude mít mezi 0-2%. Sice nic extra ale nápad výborný a celkově se na to celkem hezky kouká. Kdyby se tohoto nápadu ujal schopný režisér byl by z toho skvělý film ve kterém by se animátoři vyřádili dosyta 4/5 ()

Khalia odpad!

všechny recenze uživatele

Můj první, a doufám, že i na dlouho poslední 'odpad'. Tohle jsem byla nucena zhlédnout proti své vůli. Napřed jsem se trochu proklínala, že mám předsudky, ale o to víc hořké zklamání nastalo, když to mé předsudky naplnilo - a bylo hůř. Animace příšerná, bylo by pro všechny lepší, kdyby nekombinovali 2D a 3D. Pokud si nemohou dovolit náklady na celé díly ve 3D provedení, ať s tím ani nezačínají. Nejsem fanoušek fotbalu, ale snažila jsem se vžít do role desetiletého kluka, který se na tohle s chutí dívá. Ale po některých dialozích jsem málem šla hodit šavli do kouta. Matka: "Naše dcera se při zápase ošklivě zranila a ty si tu jen tak sedíš!" Otec: "No, co na to říct.. sedni si a zavři klapačku." Tímto se tedy krmí dnešní děti? Tak to teda spaste duši. Před tohle bych svoje dítě neposadila ani za nic na světě. ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám, jak jsem ještě zamlada procházel televizní programy a na tohle jsem zůstal zírat s otevřenou pusou a přestal přepínat. Mám na to velice dobré vzpomínky. ()

Matrix007 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda fotbalu, vlastně ten sport moc nemusím. Nicméně Galactik Football je něco, co mě absolutně bavilo. Dětství jsem u Jetixu s tímhle pořadem trávil hodně času. 1. řada 4*: Když se tak koukám dnes (po sedmi letech) - je trochu divné vyhrávat s otočením zápsu ze 0:4 na 5:4 a rozhodující gól dát v poslední vteřině! Jednou OK ale 4x za řadu....... 2. řada 5*: Co jsem viděl díl, hned jsem musel vidět napjatě další. Noví hráči, nový sport, napětí....... SUPER, lepší než první série 3. řada 5*: Nečekané zvraty, ať už ve sportu, ve vztazích a mezi hráči. Nečekané, a taky SUPER...... ()

Reklama

Reklama