Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(78)

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akillianu říkáme dech. Tato energie je tak silná, že musí být spoutána. Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu – nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akillianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šance v poháru galaxie. Patnáct dlouhých let bez silného týmu, a všude kolem jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila. Mladí a odvážní hráči se pokouší předešlou sílu Akillianu opět získat zpět! Náš osud je v jejich rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Zackk 

všechny recenze uživatele

první série byla veliká nostalgie - dobrý příběh, ale neustále recyklované animace trochu kazily dojem. druhá série se v mnohém zlepšila a animace už stejné nebyly a přibylo aj mnoho zajímavého v samotných zápasech, bohužel jich však bylo méně. a nakonec třetí série už vyšla ze studia disney, které značně osekalo rozpočet na animace jak 2D tak 3D, aj příběh začal být značně slabší - to však vynahradilo veliké množství zápasů všech různých týmů, dokonce ve dvou turnajích. opravdu mě to bavilo, každá série má něco do sebe, je to skvělý seriál, který by se však dal udělat lépe ()

mindkiller 

všechny recenze uživatele

Ako malý som bol kruto oklamaný touto rozprávkou, v ktorej som videl dokonalosť v každom zápase. Keď som nostalgicky spomínal na detstvo, pozrel som si páč častí a zistil som, že je to, to isté, neustále opakujúce sa, len v inom poradí, na inom štadióne a s inými hráčmi. Tak ale pred tými pár rokmi si to ale u mňa odviedlo prácu na jednotku :) ()

JeyJ 

všechny recenze uživatele

No... kdyby takhle vypadal náš fotbal na planetě zemi, možná bych se na něj i začal dívat. Sice se tam často opakují scény a občas je ten příběh takový hmm.. no není to košér, ale nebrání mi to v tom abych si každý díl užil. Možná, je to částečně tím, že mám rád odjakživa anime a různé tématiky superschopností a tady tohle lítání a ty šílené kopy se mně osobně zkrátka bude líbit asi vždy, je mi jasné, že tohle asi každému nesedne, ale každopádně já se u toho bavím. Vizuální stránka je vcelku slušná, nejvíc, ale musím vyzdvihnout hudbu, ta se opravdu povedla a některým scénám dodává atmosféru, že mi občas i běhá mráz po zádech. ()

Curlyen 

všechny recenze uživatele

Fotbal mě zrovna nebaví, to raději hokej, ale tohle je prostě dětství. Jako malý jsem to žral na Jetixu. Go Snow Go! ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Miluju Galactik Football.. Seriál mého dětství ^^ Osobně mou nejoblíbenější postavou je spící brankář Ahito, ale naprosto miluju dvojku Tia/Rocket. Tak nějak si představuji dokonalý vztah. Nemluvě o tom, že jsou spolu opravdu roztomilí :D Jednu hvezdičku ubírám za zbytečně se opakující scény a hroznou animaci ve 3.sérii, ale příběh to má zajímavý, miluju fotbal a jak už jsem zmínila výše.. :D ()

Reklama

Reklama