Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(78)

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akillianu říkáme dech. Tato energie je tak silná, že musí být spoutána. Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu – nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akillianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šance v poháru galaxie. Patnáct dlouhých let bez silného týmu, a všude kolem jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila. Mladí a odvážní hráči se pokouší předešlou sílu Akillianu opět získat zpět! Náš osud je v jejich rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Tred2 

všechny recenze uživatele

Šílená, nelogická a stále dokola se opakující, typická seriálová záležitost. Další z řady seriálu Jetix/Disney(/ani nevím co). Nic co by ani běžně konzumního diváka mělo nadchnout. Jako seriál pro děti na dané stanici.. slušné řekl bych. Žádné těžké vymívání mozku, točíci se kolem sportu navíc z budoucnosti. Není to sice co dřív, ale určitě lepší volba pro děti z "dnešní" nabídky. ()

Khalia odpad!

všechny recenze uživatele

Můj první, a doufám, že i na dlouho poslední 'odpad'. Tohle jsem byla nucena zhlédnout proti své vůli. Napřed jsem se trochu proklínala, že mám předsudky, ale o to víc hořké zklamání nastalo, když to mé předsudky naplnilo - a bylo hůř. Animace příšerná, bylo by pro všechny lepší, kdyby nekombinovali 2D a 3D. Pokud si nemohou dovolit náklady na celé díly ve 3D provedení, ať s tím ani nezačínají. Nejsem fanoušek fotbalu, ale snažila jsem se vžít do role desetiletého kluka, který se na tohle s chutí dívá. Ale po některých dialozích jsem málem šla hodit šavli do kouta. Matka: "Naše dcera se při zápase ošklivě zranila a ty si tu jen tak sedíš!" Otec: "No, co na to říct.. sedni si a zavři klapačku." Tímto se tedy krmí dnešní děti? Tak to teda spaste duši. Před tohle bych svoje dítě neposadila ani za nic na světě. ()

Reklama

Zackk 

všechny recenze uživatele

první série byla veliká nostalgie - dobrý příběh, ale neustále recyklované animace trochu kazily dojem. druhá série se v mnohém zlepšila a animace už stejné nebyly a přibylo aj mnoho zajímavého v samotných zápasech, bohužel jich však bylo méně. a nakonec třetí série už vyšla ze studia disney, které značně osekalo rozpočet na animace jak 2D tak 3D, aj příběh začal být značně slabší - to však vynahradilo veliké množství zápasů všech různých týmů, dokonce ve dvou turnajích. opravdu mě to bavilo, každá série má něco do sebe, je to skvělý seriál, který by se však dal udělat lépe ()

Matrix007 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda fotbalu, vlastně ten sport moc nemusím. Nicméně Galactik Football je něco, co mě absolutně bavilo. Dětství jsem u Jetixu s tímhle pořadem trávil hodně času. 1. řada 4*: Když se tak koukám dnes (po sedmi letech) - je trochu divné vyhrávat s otočením zápsu ze 0:4 na 5:4 a rozhodující gól dát v poslední vteřině! Jednou OK ale 4x za řadu....... 2. řada 5*: Co jsem viděl díl, hned jsem musel vidět napjatě další. Noví hráči, nový sport, napětí....... SUPER, lepší než první série 3. řada 5*: Nečekané zvraty, ať už ve sportu, ve vztazích a mezi hráči. Nečekané, a taky SUPER...... ()

mindkiller 

všechny recenze uživatele

Ako malý som bol kruto oklamaný touto rozprávkou, v ktorej som videl dokonalosť v každom zápase. Keď som nostalgicky spomínal na detstvo, pozrel som si páč častí a zistil som, že je to, to isté, neustále opakujúce sa, len v inom poradí, na inom štadióne a s inými hráčmi. Tak ale pred tými pár rokmi si to ale u mňa odviedlo prácu na jednotku :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V 15. díle 1. serie je vidět na výsledkové tabuly gól, který ale padne až vzápětí. Chyba je důsledkem opakování stejných záběrů. (Tsukikage)

Reklama

Reklama