Reklama

Reklama

Zpověď americké nevěsty

(TV film)
  • USA Confessions of an American Bride (více)

Obsahy(1)

Romantická komedie amerického režiséra Douglase Barra vypráví o úspěšné reklamní manažerce, která sní o pohádkové svatbě. Když tato situace konečně nastane, Samantha se ujme nelehkého úkolu příprav, protože má podezření, že její snoubenec Ben o ně nejeví zrovna moc zájem. Nevěsta však musí čelit řadě nečekaných situací a napětí mezi budoucími novomanžely narůstá. Teprve když se Samantha při práci na nové reklamní kampani setká s Lukem, jehož dobře zná, položí si otázku, co je v životě opravdu důležité. Zda plánovat svatbu do všech detailů, nebo jít k oltáři s tím pravým. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V tomto formátu mě problémy amerických vdavek chtivých děvčat zajímají jako výsledky loňských voleb do městského zastupitelstva kambodžského Battambangu.. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Hned poté, co jsem ve hře FIFA 13 porazil bratrance s vlastním vytvořeným týmem, kde se mužem zápasu stala moje ségra, jsem si pustil tento "skvost". A mé pocity jsou jasné, asi jsem měl raději pokračovat ve hraní. Fakt nuda a nicota. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +Shannon Elizabeth , příjemná hudba, ke konci dobré -působí to uměle (hlavně než si zvyknete), začátek docela nudí/// No tak skouknul jsem to kvůli Nadie z Prciček, jinak by asi nebyl důvod se na tuhle televizní hloupost pro nevěsty dívat. Jako romantika to je dobrý film, který ke konci graduje (i když přináší standartní klišé) a má to prostě drajv a šťastný konec. Ovšem jestli jsou svatby takové peklo, tak si nechám zajít chuť. Tohle mě na nějakou dobu odradilo. Ještě že nemám před svatbou, jinak by bylo vymalováno./// Celkem 52%/// ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá oddychová romantická televizní komedie. Samantha Hoyt (Shannon Elizabeth) dělá čemu se dnes říká advertizing executive, plánuje svatbu s Benem Rosenem (Eddie McClintock). Ale vše dopadne jinak. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Cítil som, že to bol slušný pokus o televízny film. Len to málo strašne veľa chýb. Nevadilo mi ani neustále rozprávanie hlavnej herečky Shannon Elizabeth. Myslím si, že je to lacný efekt cítiť potrebu pomôcť publiku pochopiť, čo sa deje. Keby bol scenár dobre napísaný, tak by to nemalo byť potrebné. Príbeh je predvídateľný a celý klišé. 4/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Co může dospělému chlapovi přinést ne zrovna příliš vtipná komedie o dospělé ženě, která vypráví svůj příběh o vysněném princi, kterého si po mnoha nedorozuměních stejně vezme? Snad jen to, že do ženské duše raději se nechtít vcítit (obzvlášť té americké). ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Nápad ještě byl nadějný, ale zpracování se asi ujala studentka tvůrčího psaní se schopností rozvařit jakýkoliv námět, podobně naladěný producent a režisér, i když ne zdaleka všechny vtípky vyvolávají pocit nedo-/přetaženosti. Vnitřním hlasem zprostředkované dívčí snění vs. košer lasagne. Žánrové 3* ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné × trapné, nudné, s očekávanou zápletkou i koncem. Co dodat, každá by se chtěla vdávat. Ale tohle rozhodně není návod na to, jak uspořádat tu nejperfektnější svatbu. Očekávaná zápletka s láskou ze školních let byla víc než jasná.Objevování partnerových (snoubencových) chyb při společném žití? Oni se před zasnoubením neznali? Každopádně je to oddychovka, zasmějete se, navíc všechno pohádkově dobře končí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Protože jsme stejnou událostí nedávno procházeli, donutila mne manželka, že bychom se mohli podívat, jak to všechno probíhá za velkou louží. No, kladné body film dostává snad jen za hlavní hrdinku Shannon Elizabeth, známější snad jako Nadia z Prciček... ()

Rousse odpad!

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle opravdu může vypotit jen americká nevěsta z americký palice - její starosti na mou hlavu opravdu. Naprosto zbytečných 85min., které kdyby nebyly tak to ve světě filmu ani nikdo nezaregistruje.... ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Ježiš, proč všichni se svatbou tak nadělaj? A ještě o tom dělat celej film? Bylo to nudný, občas trapný, a ty monology byly sice originální nápad, ale nebyly moc dobrý. Takový slabší 2*. 35 % ()

Reklama

Reklama