Reklama

Reklama

Obsahy(1)

KISSES AND CAROMS je debutový nízkorozpočtový film Vince Roccy. Jeho hlavním hrdinou je majitel obchodu s billiardovými potřebami Zack (Drew Wicks), který se právě rozešel s Jen (Nikki Stanzione), která u něj prodává, protože si není jistý, zda je ta pravá, a chtěl by to zkusit i s jinými. Aby mu Jen dokázala, jak moc jej miluje, a domluví pro něj "trojku" s další prodavačkou ze Zackova obchodu, sexy Tarou (Nicole Rayburn), a právě probuzením po této noci film začíná. V jeho průběhu pak sledujeme jeden den těchto tří postav, montéra billiardových stolů Davida (Ryan Parks) a několika jejich zákazníků - den, který některým z nich pomůže vyjasnit si jejich priority... (romanz123)

(více)

Recenze (2)

romanz123 

všechny recenze uživatele

Film má docela zajímavou výchozí situaci, ale ta by se podle mě dala využít i lépe. Hodně se tu mluví, a i když je film označen jako komedie, tak moc často jsem se nesmál, spíš mi některé situace a dialogy přišly trochu absurdní. Podle mě to není úplně špatný film, ale žádný zázrak se taky nekoná. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Občas vtipné, väčšinou nudné krútenie sa okolo jednej dvojice, ktorá na začiatku na záchranu vzťahu skúsi trojku. Niekedy to má svoje vtipné momenty. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama