Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co všechno se může stát při svatební hostině. Povídka z cyklu Bakaláři. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

topi80 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že se té situaci směji ještě dlouho poté, co jsem toto dílo viděl, a Pepa Dvořák se mi jako prodejce zjevuje pokaždé, když jsem svědkem jakékoli honosné společenské hostiny. Škoda, že to v polovině spadlo a další humor už se neobjevil. Po filmařské stránce trochu odfláklé, ale ona se k tomu ta forma svatebního videa naštěstí hodí. ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Jo, taky jsem měl půlku rodiny v Amway... Jediné co z toho měli bylo spousta podprůměrné drogerie :-) Svatba je sice překvapivá, ale sranda to moc není, bohužel... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

V době zuřícího boje proti šmejdům vypadá tento příběh jako selanka plná úsměvů. Josef Dvořák je skvělý dealer a celkově je obsazení filmu luxusní. Navíc působí povídka opravdu jako ze života. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Bakalářská povídka o tom, jak to může dopadnout, když někdo vyhraje první cenu v luštění křížovek a luxusní večeři pro 20 lidí. Jenže český chytrý človíček to chce využít a tak místo večeře pro 20 lidí uspořádá svatbu pro své děti. Jednoduchá, ale příjemná povídka. Hudební režie: Václav Fiala ()

Zajímavosti (1)

  • Když zástupce firmy pan Ochotný (Josef Dvořák) rozdává fotky roztočů, je v zrcadle za ním vidět odraz kameramana. (rakovnik)

Reklama

Reklama