Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co všechno se může stát při svatební hostině. Povídka z cyklu Bakaláři. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Jo, taky jsem měl půlku rodiny v Amway... Jediné co z toho měli bylo spousta podprůměrné drogerie :-) Svatba je sice překvapivá, ale sranda to moc není, bohužel... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

V době zuřícího boje proti šmejdům vypadá tento příběh jako selanka plná úsměvů. Josef Dvořák je skvělý dealer a celkově je obsazení filmu luxusní. Navíc působí povídka opravdu jako ze života. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Bakalářská povídka o tom, jak to může dopadnout, když někdo vyhraje první cenu v luštění křížovek a luxusní večeři pro 20 lidí. Jenže český chytrý človíček to chce využít a tak místo večeře pro 20 lidí uspořádá svatbu pro své děti. Jednoduchá, ale příjemná povídka. Hudební režie: Václav Fiala ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Stavět humor jenom na trapnosti situace zjevně ke kvalitní zábavě nestačí. Naštěstí je to krátké a hraje tu pár dobrých herců, takže se to dá vydržet. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Nejlepší bakaláři 22.- to se může stát jen mě - a je to přesně tak - když už vyhraju v křížovkářské soutěži večeři pro 15 lidí v nóbl restauraci tak se to musí řádně využít ... a když ostuda tak pořádná ... Pěkná role dealera pro Josefa Dvořáka. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že se té situaci směji ještě dlouho poté, co jsem toto dílo viděl, a Pepa Dvořák se mi jako prodejce zjevuje pokaždé, když jsem svědkem jakékoli honosné společenské hostiny. Škoda, že to v polovině spadlo a další humor už se neobjevil. Po filmařské stránce trochu odfláklé, ale ona se k tomu ta forma svatebního videa naštěstí hodí. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

No tak prodavače ovčích dek zahrál Dvořák znamenitě, ale v praxi by tak mírný nebyl a měl by ještě pomocníky. Hodnocení: 50 % ()

Reklama

Reklama