Reklama

Reklama

Love Com

  • Japonsko ラブ★コン (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Acuši Otani a Koizumi Risa mají stejný problém – svou výšku. Otani je na chlapce moc malý a Risa je na dívku moc velká. Jsou přáteli a společně tvoří duo „All Hanšin Kjodžin“, nazvané podle známého pořadu, kde má ústřední dvojice podobnou „výškovou mezeru“. Co se stane, když si Risa jednoho krásného dne uvědomí, že to, co k Otanimu cítí, není jenom přátelství? (Zíza)

(více)

Recenze (14)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Typický japonský rabukom. Ten čibík byl vážně kawaiii :-D Jako culila jsem se u toho, až ty skřeky,co jsem vydávala, nebyly hezký X-D Jako anime to taky musí bejt docela dobrá podívaná, akorát si to nedokážu představit ve 24. dílech... Nenudila jsem se vůbec, za což převelice děkuji! Príma to bylo, užila jsem si ten čas při sledování. Dokonce jsem i zapomněla, že se musím naučit 15 otázek na aj, 2 na IVt a 1 na matiku, njn, maturita :-)) Roztomile trhlý to bylo. Jenom ty jejich pusy japonský, co to je pořád, jednou bych taky chtěla vidět nějaký pořádně vášnivý hudlan v japonské produkci X-D Rozumíte, jo? Vzhledem k tomu, co píšu, vážně mě to docela rozdovádělo... A taky se mi líbil Hiro, hezky ve vedlejší roli a za šprta, vzhledem k tomu, co hraje v pozdějších letech, tohle byl vážně skvělej úlet! :-) Jorošiku Queen! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Kvalit anime opravdu film nedosahuje a vtěsnat příběh dlouhý 24 * 24minut do hodinky a půl si musí někde vzít svou daň, již o začátku se jedná o dost ulítlou jízdu, což se dalo od Japonců čekat, ovšem hlášky v podobě bezvlasého učitele, který si koupil novou paruku s názvem "Ultra Super vlasy Deluxe Light" a v pozadí hraje disco hudba mě totálně zbořil a musel sem se tlemit, až do konce filmu. Je to tak trapně ulítlý, až je to dobrý .. ovšem kdybych nevyděl anime nebo nečetl mangu asi bych byl totálně mimo. Kvalit v podobě nejlepšího zpracování anime do filmové podoby NANA, film rozhodně nedosahuje, ale rozhodně stojí za povšimnutí, provedení kostýmů je parádní a film určitě i pobaví. 70% ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Anime byla výrazně lepší, nicméně ústřední pár se docela povedl. Navíc Rise (Ema Fujisawa v hlavní roli) ty účesy fakt slušely... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tento film sa výdatne prekonával, avšak ja som si to bohužial, zle načasoval! Pred 20timi rokmi by to bolo ideálne pozeranie, ale ani to by mi nebránilo napísať, že mladému bych po tej šiltovke takú pleskol, že by sa mu za ušami zaprášilo a v tej šikmookej palici rozsvietilo! Btw, raper Umibozu ma pekne dostal!!! P. S. ... sa kľudne mohol volať Umykozu :) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Některé scény byly sice trochu slabší, jiné ale naopak hodně vtipné (se značnou dávkou šíleného japonského humoru), takže ve výsledku příjemný nadprůměr. Dostalo mě hlavně "Joroši QUEEN!!!" Mohla jsem se smíchy potrhat :D A co teprve ty paruky třídního učitele... Sympatie u mě má i můj roztomilý oblíbenec Teppei Koike, přestože se přiznám, že jeho oblíbenost u mě v poslední době trochu klesla (přece jen - herecky nijak zvlášť nevyniká), ale rozhodně potěšil. PS: Mizushimu bych v tomto filmu snad ani nepoznala, nebýt toho, že jsem si přečetla obsazení. ~(3,6)~ ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si chtěla pustit Mizushimu a nakonec jsem si ho ani moc neužila. I když v brejličkách a hrající basket byl vážně roztomilej (kruci mě tak štve, že skončil s hraním!). :^))) Vlastně mi to až tak nevadilo, protože jsem se bavila. Japonci jsou vážně ulítlí a jejich schopnost se bavit bez ohledu na to jak přitom můžou vypadat blbě a bláznivě mě vždycky dostane. Jsem o tři čísla vyšší než je Risa, jenže jsem tak velká byla už snad v 11 letech, takže až do devítky bezkonkurenčně nejvyšší ze třídy. Jak já jí rozuměla. Bohužel jsme ale neměli v ročníku žádného Otaniho. ;^) Kouzelná "puberťácká" oddychovka, která pobaví i "starší a pokročilé". ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Hodně mi zezačátku drásal nervy ten rozdíl od anime. Ale tak nějak jsem se donutila to překousnout a nemůžu říct, že bych litovala. Přehnaným gestům jsem se po chvilce už musela smát a ta vytříbená úchylnost mě pravidelně pokládala pod stůl. Scénka s rikshou byla pekelná a parukové předváděčky pana učitele jakbysmet. Celkově je to prostě tak trapný až z toho jeden brečí smíchy. xDDD Opravdu jsem se hodně zasmála a to je dobré... závěrem: YOROSHIQUEEEEN! ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Je to už nějaký ten pátek, co jsem viděl Ootaniho a Koizumi jako All Hanshin-Kyoujin. Hraná verze není vůbec špatná, ale na anime verzi ani zdaleka nemá. Chápu, že tu není tolik času jako v anime, přesto mi ve filmu pár důležitých událostí chyběly. Hraná verze Love★Complex určitě ostudu neudělalo. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Tak tato live action byla proti anime opravdu dost zkrácená, a bylo to znát i na kvalitě filmu. Pokud bych neznal anime, dějově bych to nejspíš moc nepobíral, jak je to hodně hodně zkratkovité. Ale pár zajímavých momentů tam i přesto bylo, a především mě pobavila malá rolička Hira Mizushimi, kterého jsem na první pohled úplně nepoznal. Jen jsem si říkal, že je mu docela podobný :-D Takže slabé tři. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Uz naozaj neviem ktorý serial bol skor natoceny ci tento so skutocnymi ludmi alebo anime. Kazdopádne je anime o dost lepsie nez tento des!!! Ale odpad nechcem dat uz len koli tej myslienke....iny dovod neije. xoxo ()

Roucky 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem anime o 24. dílech - Lovely Complex, ze kterého jsem byla nadšená a občas u toho brečela smíchy... Oproti tomu tenhle film není vyloženě zase tak špatný a na diváka může působit i celkem mile. Jenže rádoby komiksové vystupování postav, jejich "nepřirozenost" a vůbec atmosféra filmu na mě působí značně kýčovitě (Nejspíš to byl účel, aby to všechno vypadalo víc "komiksově", jenže mě to spíš odradilo). ()

aboj 

všechny recenze uživatele

Výborne som sa pobavil, tie opičky a ksichtíky v podaní Emy Fujisawy sú perfektné - takmer sa blížia ku kórejským. ()

Reklama

Reklama