Reklama

Reklama

Aa! Megami-sama

(seriál)
  • angličtina Ah! My Goddess
Japonsko, (2005–2006), 19 h 10 min (Minutáž: 25 min)

Série(2) / Epizody(46)

Obsahy(1)

Vše začíná náhledem do poklidného života bohyně Belldandy, Keiichiho Morisatta a dalších 2 bohyň Urd a Skuld (...to vše začalo dnem, kdy Keichi z legrace vyslovil přání, že chce, aby s nim Belldandy zůstala na Zemi a tak se stane), jenže harmonické žití se náhle promění v boj o záchranu Země díky příchodu Celestina, Belldandinýmu bývalému učiteli, který se vrátil pro Belldandy a uzamkl jí paměť a také způsobil, že se nějaký nebezpečný virus dostal do Nebe... (ČSFD)

(více)

Recenze (7)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel mě stejně jako OVA ani seriál moc nenadchl...ze začátku to vypadá na solidní komedii, bohužel se do 21.dílu, střídají epizodky, které velmi zavání nudou....poslední 4epizody posunují děj trochu někam jinam a následné 2 bonusové epizody se věnují sestrám Belldandy a jsou vynikající...kdyby si dali scénáristi takhle záležet na každém díle, tak by se mé hodnocení vyšplhalo určitě výš. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní série, která vás pohladí po duši a pobaví. Božské sestry a jejich příhody se mi moc líbí, kromě ova z roku 1993 je ještě série Everyone has wings, kterou tatkéž doporučuji. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

No tak narozdíl od OVA série z roku 1993 jsem měl ze začátku jisté výhrady, ale postupem času se to solidně rozjelo a královsky jsem se bavil. Každopádně se Ah! My Goddess zařadilo mezi mé nejoblíbenější série! Takže si jdu teď předělat žebříček. Mimo to jsem obdařen též o další nádherný soundtrack! Prostě nádhera! 9/10 ()

AngelLucy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dříve jsem tohle anime znala jen od vidění. Říkala jsem si, že si ho jednou pustim, ale teď ještě ne - dlouho jsem to odkládala... Jednou se to však muselo stát. Ze začátku mi připadal dobrý, později jsem se těšila na další zápletky víc a víc a občas se na mé tváři objevil ruměnec i úsměv zároveň. Celý seriál mě hodně naplňoval optimismem, což mi pomohlo zvednout sebevědomí. Zaslouží si mých 5*, i když to pro něj nebylo nijak těžké... Mám slabost pro anime. :D ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Parádní zpracování mangy. Jde trochu jinou cestou než předloha (líbivější vzhled charakterů apod.) a baví přibližně stejně. Druhá řada také není vůbec špatná. ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Dost slabé. Začátek mě odradil - ty Keiichiho trampoty s Belldandy, ale další epizody začaly vypadat slibně. Bohužel jen do té doby, než se objevila otravná mladší sestra Skuld a veškerá naděje na zábavu šla do kytek. A to nebyl seriál ani v polovině. Teprve poslední epizody to trochu napravily. ()

Reklama

Reklama