Reklama

Reklama

Aišiteru ze Baby

(seriál)
  • Japonsko Aishiteruze Baby (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Malou Yuzuyu opustila maminka a postarat se o ni musí rodina Katakura. Ta se rozhodne péči svěřit Yuzuyinu bratranci Kippeiovi - dílem proto, že má čas a dílem proto, aby se naučil zodpovědnosti. Kippei by raději blbnul s děvčaty, ale co se dá dělat, povinnost je povinnost. Yuzuyu si však Kippeiovo srdce rychle vybojuje a ten se o ní stará (téměř) s příkladnou péčí. Kippeiova péče o Yuzuyu probouzí zájem v jeho krásné spolužačce Kokoro. Laskavý seriál o starostech i radostech s malými ratolestmi, doplněný křehkým vztahem dvou teenagerů. Seriál je víceméně epizodický, návaznost dílů je volná. (Subjektiv)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

OK, tady jsem přísný možná trochu neprávem, ale volbou svého nicku se jsem se vzdal jakékoliv snahy po objektivitě :). První zásadní zápor, který jsem zaregistroval byl ten, že jsem snad po prvním díle věděl, jak to skončí. A vskutku skončilo. Včetně vývoje postav a jejich vztahů (ne že by tam ten vývoj nebyl). Já sice chápu, že daný žánr netíhne k nepředvídatelným zvratům a složité epice, ale ani to ostatní mě moc neoslovilo. Trochu mi vadil např. i charakter jednotlivých postav, obzvláště těch dětských. Mít děťátko jako je Yuzuyu musí být radost. Nikdy nezlobí, je roztomilá, snaží se chápat potřeby druhých, sám bych si nemohl přát lepšího potomka (zatím teda nemám žádného). Přát do svého života, ne do seriálu. Já sice chápu, že se autoři snažili o něco lehčího, moc netlačit na pilu s nějakými konfrontačními scénami a tak, jenže čím mě tedy zabaví? Zvláštní atmosférou? Kdepak. Hlubokými myšlenkami? Ani nápad. Geniálními dialogy? Prdlačky. Psychologicky vypiplanými postavami? Nene. Dojímavou romantikou? Samá voda. Humorem? No trošku. K těm dětským postavám se musím vrátit. Jedna moje kamarádka mi kdysi zhruba řekla:"Kdepak nevinná dětská duše, největší svině jsem byla, když jsem byla malá." Možná je tohle tvrzení druhý extrém, ale jak mám ocenit, že si Kippei najde vztah k dokonalému andílkovi. To dokáže každý. Skoro podezřívám autory, že záměrně stvořili propopulační agitku:"Mějte děti, jsou moc super." Vzhledem k demografické situaci Japonska bych se tomu ani mnoho nedivil. Během prvních dílů jsem se ještě docela bavil, ale časem se mi Aishiteruze Baby začlo pekelně zajídat. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Malé roztomilé předškolní dětičky moc nemusím, ale toto anime je jednou z čestných výjimek. Má v sobě jakési zvláštní kouzlo. Líbilo moc. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Roztomilé rodinné, romantické anime. Asi takto by som to definovala. Myslím že tento príbeh boj naozaj pekný ale predsa len je vela vecí ktorých by som vytkla. 1. Velmi dlhé anime, pokojne sa mohlo skratit na tych 13 dielov, nikomu b to neublizilo 2. Povaha malej Yuzuyu. Samozrejme bola malá a tak.... ale bezhlavo kazdemu doverovat? No prosím. Stale utekat? 3. Velmi nerozhodny& a dlhy vztah Kippeia a Kokoro....preco tak dlho vahhaly? Preco bola taka nepristupna? Su aj ine veci ktore by som vytkla ale to uz necham tak. Nieco medzi 3*. Pekné anime. :D xoxo ()

Reklama

Reklama